Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8902. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: crank444 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
188.813
Cevap
1.613
Favori
10.331.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 89008901890289038904
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fat PS5’in standı yan olarak da oluyordu. Slim’de öyle değil miymiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşünüyorum tereddütte kaldım kimi slim fan sesi yüksek diyor fat kasa daha iyi diyorlar

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Slimde dik olan stand yatay da oluyor mu net bilmiyorum açıkçası,büyük ihtimalle ikisinden birini tercih edin diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakTAkk -- 7 Şubat 2024; 22:15:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihazı gidip elinle sallarsan sallanır. Ama gayet sağlam tutuyor. Neye laf söyleyeceğimizi şaşırıyoruz.

• naim@gop kullanıcısına yanıt
    O dandik parçaya laf söylemeyen ağır fanboydur.
    Sen Tv alırken ayağı böyle eğilip bükülen parça yapsalar anında tüketici mahkemesine gidersin. Marka da sana elinle oynarsa sallanır tabi diye savunma yaptığını düşün.

Sony kaliteli malzeme yerine uyduruk bir şey yapmış işte .Ben evimde ondan daha kaliteli parça üretiyorsam sorun Sony'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 7 Şubat 2024; 22:46:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasını verip aldığım ürünün fan boyu olmam. 😀 O yuvaya bu şekilde esnek bir parça yerine katı bir parça takılırsa sallanırken ya parça ya da yuva kırılır.

• Benim arabada da bazı parçalar var, elinle bastırınca oynuyor. Bunu anlatmak istedim. 😀

• naim@gop kullanıcısına yanıt
    Geçtiği yeri metal yaparsın ama Sony sallamış işte
    Fat kasadaki gibi bir şey de yapabilirdi. Tabi zaman dik koyulan standını para ile satamazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konuda haklısın. Standı parayla satmak ayıp olmuş.

• Arkadaşlar doğubanktan baktım 2016 ve 2000 kodluların bir farkı olmadıgını söylediler ikisinde de tr uyumlu fiş çıkmıyor zaten 2016 kullananlarda farklı fiş mi var. 18 bine açılıp denenmiş kutuda satıyorlar slim cd li versiyonu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serseri441907 kullanıcısına yanıt

Hocam ilk çıkan fat kasa da dahil hemen hepsini kullandım. Slim’in en büyük avantajı CW olmaması, ki bu fan sesinden çok daha rahatsız edici bence. Onun haricinde fan sesi bir tık daha fazla, ama bu fark uçurum denilecek boyutta değil.

Ayrı satılan stand sadece dik kullanmanız için ve eğer bir şekilde cihaza çarpma riskiniz yoksa çok gereksiz. Alttan hava alan bir yapısı olmadığı için stand sadece risk varsa işinizi görür. Yatay kullanım için çıkan plastik parçalar rezalet. Hiç olmasaymış daha iyiymiş, kullanıcıya hakaret edercesine konmuş resmen.

• dostlar bir sorum var portal da kupa kazanma var mı

• dark1907 kullanıcısına yanıt

Bende bu gün kardesimle gidecegim dogubanka.2 adet alacagız ps5 slim cd siz.2000 ile 2016 arasında sadece güç girisi farkımı var.kahraman konsoldan alacaktım asya versiyonu satıyor bilemedim.Dogubanktan tavsiye edeceginiz taksit yapan yer varmı faturada veriyorlarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 8 Şubat 2024; 0:33:22 >
  • yellow canary01 kullanıcısına yanıt

El konsolunu mu diyorsun? Tabii ki var hocam.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

Cevap için sağol hocam

• Elimde şu beta güncellemesinin kodu var. Yükleyip denemek isteyen arkadaşlar varsa pm atabilir kodu gönderebilirim. Sadece Amerika bölgesi hesaplar için geçerli.

playstation.blog
    PS5 beta adds DualSense controller sound enhancements and Share Screen interactions
    https://blog.playstation.com/2024/02/06/ps5-beta-adds-dualsense-controller-sound-enhancements-and-share-screen-interactions

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 8 Şubat 2024; 1:7:49 >

evet reis nintendo da yok bu olay onun için sordum eyvallah

• Arkadaşlar merhaba slim versiyonunu alarak aranıza katılacağım daha önce hiç Playstation kullanmadım o nedenle eski oyunları da oynamak istiyorum.

Premium plan sanırım bir çoğunu gow tlou gibi veriyor. Premium plan almak mantıklı mi bu koşulda yoksa plus alıp oyunları daha ucuza temin etmenin başka bir yolu var m

Edit : önerilmiş. Sanırım premium paketi almak mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8FE7B1F6 -- 8 Şubat 2024; 1:13:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şubat kullanıcısına yanıt

Artı elektronik var bodrum katta, numara 18

malının bu kadar arkasında duran başka bir firma daha görmedim

taksit falan bilmiyorum ama yapıyorlar mı, ben nakit almıştım oradan aldığım şeyleri

• 
Sayfa: önceki 89008901890289038904
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.