Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9447. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
188.997
Cevap
1.611
Favori
10.347.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 94459446944794489449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu kulaklık wireless protokolü ile sadece xbox (veya xbox dongle ile pcye) ile bağlanabilirsin. kulaklıkta bluetooth özelliği yok bendede var biliyorum. bu kulaklığı kullanmazsın o cihazla.

• Bugun PS5 Fat diskli kasa + 2 kol 15bine aldım. Yurtdışı cihazı, tekrar aranıza donmus bulunmaktayım :) Dahaa önce ps5 satıp xbox'a geçmiştim tekrar dönüş yaptık

• KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt

Doğru yolu bulmuşsun tekrar hoş geldin aramıza.

• KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt
    pro neden düşünmedin hocam ? ya da düşündün mü ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir aradan sonra 7 yil gibi Ps5 slim kasa alarak tekrar dönüş yaptım konsola. Online oyun pek oynayan biri değilim ancak. Ps 4 de Battlefield 1 baya sarmıştı. Tekrar gireyim diyorum psl gerekiyor. 15 günlük deneme sürümü alıp kampanya bitmeden eğer Battlefield 1 tekrar sararsa 1 yıllık üyelik alacağım . Plsda deneme sürümü kaldirildimi PS4 döneminde birkaç kez almıştım. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi Herkeze iyi oyunlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favorimps4 -- 16 Şubat 2025; 19:46:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • favorimps4 F kullanıcısına yanıt
    Bf2042 veya bf5 oynayin hocam bf1 de pek oyuncu kalmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ps5 cihazımı sattığım için Samsung 990 pro 2tb ssd boşta kaldı arkadaşlar, ihtiyacı olan pm atabilir.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Öneri için teşekkürler hocam

• Unravel Two ne kadar muhteşem bir oyunmuş, aile oyunu arayanlara tavsiye ederim 👌

• favorimps4 F kullanıcısına yanıt

BF1 hala belirli saatlerde dolu ancak plus almak için sadece buna bakmayın hocam zaten single oynayacaksanız ve 7 yıl gibi bir ara verdiyseniz oyunlar birikmiştir çoğu plusta var uygunken 1 yıllık deluxe paketi alıp geçin.

• Merhabalar

Elimde olan ps5 fat kasayı satıp amerikadan ps5 pro getirsem aradaki farka ve getirmek için uğraşlarıma değer mi acaba

amerikada 700 dolar + vergi ile 760 dolar civarına geliyor. (25bin küsür)

fat kasayı 1 kol ile 15e satsam 10bin lira fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 17 Şubat 2025; 0:38:25 >
  • Dostlar selam kulaklık için bir öneriniz var mıdır ?

Daha doğrusu ps5 uyumlu (epey verilerine göre) sıradan bir aux alsam yeterli midir ?

Büyük beklentim yok gece oyunları esnasında büyük bir ses çıkmasını engellemek derdindeyim sadece :)

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Benzer durumdayım vakit daha uzun :)

10 yıldır game pad almadım o yüzden deluxe ten ilk yıl yürüyeceğim

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    O fiyatlara geliyorsa geçin hocam sadece 1 tb ssd eklemek bile normalde beş k zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 Şubatta PS Store'dan oyun aldım. 8 Şubatta ise iade ettim ve onaylandı. Gelen mailde 5 gün içinde yatacağı yazıyordu. 9 gün oldu hala para yatmadı fakat iade edildiğine dair işlem geçmişi gözüküyor. 4 gün önce bunun için mail attım fakat cevap veren de olmadı. Nasıl bir yol izlemeliyim?

• DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt

14 günü bulabiliyor hocam

• 
Sayfa: önceki 94459446944794489449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.