Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9448. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Birol5353 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
189.035
Cevap
1.609
Favori
10.350.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 94469447944894499450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5-9 iş günü içinde para iadesi olur hocam bankanıza göre değişiyor. sizin tam 5 iş günü olmuş 6. gün başlıyor bir kaç güne yatmış olur beklemekten başka yapacak bir şey yok 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır hocam teşekkürler.

@byvolcan yatsın da beklerim hocam :D İlk defa oldu ondan dolayı merak ettim.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

ustat selam, konsol için fiyat ne düşünüyorsun?

• Yunanistandan aldığım Ps5 Slim dijital ile aranıza katıldım arkadaşlar. Tlou 2 1.249 lira şuan bu fiyata alınır mı indirimi beklemeli miyim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu psn aboneliklerinde her ay hediye edilen 3 adet oyunu aboneliğim bittiğinde bile kütüphanemde kalıp aboneliksiz oynamaya devam edebilir miyim?

• nasilyapsam N kullanıcısına yanıt

Oynanmaz hocam, sadece plus devam ettiği sürece oynayabilirsiniz.

• Inferioress kullanıcısına yanıt

Abi o zaman bu hediye etme mantığı nedir? Ha katalogda durmuş bu oyun ha bana hediye etmiş. Katalogda olmayan oyunları mı hediye ediyorlar bu arada, bilmediğimden soruyorum?

Psn aylık oyunları, psn üyeliğin devam ettikçe erişebilirsin. Üyeliğin bittiğinde oynayamazsın. Senin şahsi kütüphanene eklemiyorlar, psn üyeliğin boyunca oynayabilme imkanın oluyor sadece.

hediye gibi düşünmeyin, üyelik süresi boyunca size kütüphanesini açıyor netflix mantığıyla aynı

• Dostlar playstation 5 turkcell pasaj üzerinden turkcell saticili olarak alım yapsak garantisi hangi firma oluyor biliyor musunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hsn0659 kullanıcısına yanıt

İthalatçı garantili yazıyorsa resmi türkiye garantisi yok demektir. getiren dükkan kendisi garanti veriyor.

• jymz___ J kullanıcısına yanıt

O zaman her ay verilen 3 oyunu kütüphaneye ekle dememize gerek yok doğru mu anladım hocam? Ben de yeniyim konsolda her verilene kütüphaneye ekle diyorum.

• DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt
    Ekle hocam. Kaçırırsan geçmişe yönelik oyunları alamıyorsun. Arkadaş sadece PS Plus aboneliğin süresince verilen ve kütüphaneye eklediğin oyunları sadece Plus üyeliğin olduğu sürece oynayabiliyorsun demiş. Plus bittikten sonra açılmıyor oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 17 Şubat 2025; 15:5:46 >

aylık verilen 3 oyunu kütüphaneye eklemek için 1 ay süren var bu sürede eklersen plus aboneliğin olduğu sürece oyunu oynarsın fakat süre içinde eklemezsen oyun gider sonrasında ekleyemezsin.

• @gowlet @byvolcan
    Şimdi daha iyi anladım teşekkürler :)

Tabi cevap verildiği gibi aylık oyunları eklemen gerekiyor. Eklemediğin oyunu ertesi ay erişemiyorsun. Ekledikten sonra psn üyeliğin devam ettikçe oynayabilirsin. Extra/deluxe gibi süreye tabi değil yani.

• indie oyun pek oynayan yok sanırım 🤔 Bağımsız stüdyolardan güzel eğlenceli oyunlar çıkıyor ben alıp deniyorum şans vermek lazım.

Tiny Terry's Turbo Trip 82 puan almış, acayip matrak oyun.

Dreamless bu oyunda bir kaç güne çıkacak korku gerilim sevenler varsa değerlendirsinler.

• Ps sotore da iş bankası sanal kart geçmiyor mu? Sürekli hata veriyor da

• kabune kullanıcısına yanıt
    Ben nays kullanıyorum o da iş bankası ortaklı ve sorun yaşamıyorum. Ayrıca yüzde 10 hediye veriyor

• jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Ocak ayında God of War Ragnarök verilmişti. Bu oyunu şubat da kütüphaneye eklemeyen birisi ileri ki bi tarihde mart ayında diyelim oyunu oynamak istedi. Ücretsiz bir şekilde oynamayacak mı?

• 
Sayfa: önceki 94469447944894499450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.