Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PlayStation 5 HD Kamera SIFIR - 1.100 TL Satın Al 16 Ekim 2023 11:14 1 1 PlayStation 5 HD Kamera SIFIR - 1.100 TL Merhabalar ;Ürün Hediye olarak gelmiştir ve hiç kullanılmamıştır. 3 ay önce teknosa dan geldi ürün. Sıfır jelatini üzerindedir.Ek bir yazılım ile bilgisayarda da kullanıldığını biliyorum ve internette mevcut. Bu fiyata HD kamera olarak pc de ve PS 5 de değerlendirebilirsiniz.Ürün Resmini atmıyorum sıfır neyse o gelecek çünküKargo : Bana ait yurt içi kargoİletişim Whatsapp : 0543 881 12 15Fiyat : 1.100 TLÜrün Linki :https://www.hepsiburada.com/sony-playstation-5-hd-kamera-pm-HB00000W1ERDSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Playstations 5 PRO- SIFIR AÇILMAMIŞ Nintendo Swich Oled - Sıfır Sennheiser HD 350BT Mikrofonlu Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık PS4 - XBOX- NİNTENDO KLAVYE MOUSE SET