|
Bildirim
Bir DonanımHaber efsanesi gerçek oldu.
Kasayı yan yatırın hocam |
Yatay çok çirkin duruyor, dikeyken 3.havalimanına benziyor en azından.
|
Oyuncu adamın hası konsolunu yatay konumlandırır, sağlamcıdır yer çekimine kafa tutmaz. |
Clickbait bir haber...
30 milyon satan konsolda ne hikmetse sadece 1 tamirci böyle bir sonuca varmış ama dünya üzerinde benzer sorun yaşayan kimse yok. böyle bir şey gerçek olsa bir çok inceleme ve kaynak olurdu. işin komik tarafı konsol dik kullanmak için tasarlanmış ama dik kullanmayın deniyor 😁 |
kafam karıştı akpartiye verecem sanırım
|
Türkün konsolu dik durur. |
Hem dik hem de stantsız kullanıyorum. Şu ana kadar çıkmış en çirkin konsol. |
konudaki bazı yorumlar cidden beyin yakıcı seviyede. pc'de dik kullanıyoruz sıkıntı olmuyor diyen mi dersin, ps4'de dik konulmamalı diyen mi dersin. bilmediğimiz konularda yorum yapmaya bayıldığımız şu konudan belli oluyor. PC'de genellikle termal macun kullanılır. PS5'de sıvı metal kullanılıyor. Daha önce ki PS konsollarında sıvı metal kullanılmadığı için sorun yok. İlk kez Ps5 ile sıvı metal kullanıldı. Dolayısıyla önce ki konsollarda dikey, yatay fark etmez termal macun olduğu için. gelelim asıl konuya. sıvı metal böyle bi sıkıntı yaratabilir mi? evet yaratabilir ama sıvı metalin kullanımı PC tarafında da çok yayın olmasa da yıllardır var aslında. Ps5 kullanımları da 2 seneyi geçti. 19 kasım 2020'den beri [çıkış gününden itibaren] konsolu dikey kullanıyorum. ben bir sıkıntı yaşamadım henüz. bu demek değil ki ilerde sıkıntı yaratmaz. lakin sorunun abartılacak seviyelerde olduğunu düşünmüyorum. eğer çok fazla akıp cihazı kullanılmayacak duruma getirseydi 2 seneyi aşkın süredir bir çok kullanıcıdan soruna dair videolar, görseller gelirdi. bakıyorsun bir elin parmağını geçmeyecek görseller var. özetle sıkıntı olabilir mi? evet ama şu aşamada çok büyütülecek bir sıkıntı yok gibi duruyor. |
Yatay kullanıyorum ben. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Oyuncu adamın hası konsolunu yatay konumlandırır, sağlamcıdır yer çekimine kafa tutmaz. |
Blu-Ray Sürücüsü yine 90 da golü atmış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 6 Ocak 2023; 16:34:48 > |
Tanıtım resimlerinde de hep dik duruyor. |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hem dik hem de stantsız kullanıyorum. Şu ana kadar çıkmış en çirkin konsol. |
|
|
Benimki hep dik duruyor Yatıriyim bari konsolu. |
Edit: kaynak linkte daha açıklayıcı şeyler varmış gayette akıyormuş. pek dik kullanılacak gibi değil. Edit2: Kaynak videodaki adamın sonye tepkisi(22:16) Adam apu üstündeki kapasitörleri sıvı metalden temizleyip uv duyarlı kaplama ile kapatıyor. https://www.youtube.com/watch?t=1329&v=qdyVjvUjfXo&feature=youtu.be < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 6 Ocak 2023; 18:16:49 > |
Türkün konsolu dik durur. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 6 Ocak 2023; 18:43:44 > |