Playstation üreticisi Sony, kendi ürettiği televizyona 2 adet hdmi 2.1, 2 adet te hdmi 2.0 giriş koyan da Sony. Daha ne diyeyim... Milyarlarca dolarlık Sony'nin aklına gelmemiş 4 adet hdmi 2.1 koymak galiba... |
PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (129. sayfa)

-
-
arkadaşım olayı çarpıtmayın !!
şöyle basitçe anlatayım o zaman bende ps5 xbox ve ses sistemi var 3 tane hdmi 2.1 lazım ne yapmamı önerirsin ?? ulu bilgin ile aydınlatırmısın beni ?? bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony veya Philips veya TCL almayacağın kesin. Peki dünyada kaç kişide bu kombinasyon vardır ? Yüzde olarak... Yüzde 1 bile değildir. Google da yüzde 99'u yüzde 1'e tercih etmiş. Ayrıca hdmi çoklayıcı diye bir cihaz da var. Aynı anda hem xbox, hem de ps5 takıp oynamayacağınıza göre...
-
ne %1 ya komedi saçma sapana öneriler 😄 size tlc ile başarılar 👍🏻
buraya bakarak tv alacak arkadaşlar bu 2 paralı askere dikkat etsin kandırılmasın !!
-
Arkadaşlar son 6 yıldır aynı monitörü kullanıyorum PlayStation ile Monitör Acer ın şu modeli
https://images.app.goo.gl/vFUasBUH1ktjA3n49
Call of Duty de adamları göremeden sürekli ölmeye başladım adamlarının yerini tespit edemeden ölüyorum sanırım bu 1080P monitörü değiştirmem lazım nasıl birşey almalıyım tavsiye pls
Merhabalar ps 5 slim ile aranıza katıldım, max 35 bin TL civarında tv arayışındayım önerilerini bekliyorum
Oyun için tcl c755 veya samsung qn90
günaydın
escudo76 nickli arkadaşın önerdiği modellerden birini alın rahat edin.
bizimde internet , perakende ve toptan tarafında sıkça sattığımız modellerden.
-
Merhaba hocam,
SAMSUNG 55Q80D
SAMSUNG 55QN85D
Bu ürünlere bakabilirsiniz hocam bütçenizi 1 tık daha çıkıp başarılı ürünler uzun süreli kullanırsınız. -
monitör güzel, gereksiz bir yatırım olur. Kullanıma devam edin.
Lakin; bana birde menüdeki ekran resimlerini özel mesaj ile paylaşır mısınız
1080p de hangi aşamaları destekliyor ona bakayım.
-
gönderdim hocam
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim , tcl c755 en iyi seçenek galiba
-
O fiyata en mantıklısı o.
Samsung Q80D'yi de düşünürdüm, ama TCL sonuçta Mini-Led ve bir tık daha ucuz. O durumda ibre 755'e kayıyor.
Arkadaşlar selam, lg oled 55 c1 kullanıcısıyım. Tv yi biraz büyütmek istiyorum. Lg 65 c4 veya lg 77b4 almayı düşünüyorum. B4 olursa boyut avantajı var c4 olursa fiyattan dolayı boyutu 65 de tutmak zorundayım.
Ps5 pro kullanıyorum. C4 ün artısı 144hz olur ve daha gelişmiş bir kaç işlemci vb var sanırım araştırmalarıma göre.
Ps5 pro için 77 B4 mü yoksa 65 C4 mü tercih edilmeli ?. Büyüt boyut aklımı çok çeliyor.
- B4 ve C4'ün parlaklık farkı, oyun modunda azalıyor.
- PS5 Pro'da 144 Hz desteği yok.
- C4'teki işlemcinin diğer getirileri ise, detay konular. (Expression enhancer, daha iyi DTM vb)
Kullanım şeklinizin de, kişisel / yakın mesafe değil, normal salon kullanımı olduğunu varsayarsak, 77 B4 mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 16 Nisan 2025; 2:54:56 >
Standart salon kullanımında B4 yeterli. (Youtube da içerik izlemek, haber kanalları, film-dizi vs)
Daha özel ve daha hobi kullanımları için (Ps5 de rekabetçi oyun oynamak, çok sevdiğiniz 4k bir filmi odaklanıp izlemek gibi) yetersiz kalabilir. C4 veya G4 daha mantıklı olur.
Bir de izleme ve oyun oynama mesafenizi yazarsanız ona göre farklı öneriler de gelebilir.
-
Ne değişik hastalıklı kafalar var ya.Adam burda direk ticaretini yapıyor ona ses yok, TCL kullanan, beğenen, tavsiye eden insanlara hakaret etmeler, TV satıcısı demeler vs vs.Asıl bu trollerin forumdan uzaklaştırılması gerek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X