Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.587
Cevap
114
Favori
227.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
Giriş

O hesaplarin hepsi Burak adli satıcının ysn hesaplari. 20 den fazla hesapla burada insanları manipule ediyor, karşı cevap yazanlara hakaret ediyor. Hesap yanarsa yansın umurunda değil. Nasılsa dunya kadar hesap var. Kendi asil hesabiyla herkese kibar davranıyor. Ben forumda 10 bin tv sattim dedi kendisi. Bu kadar satis için kaç hesap acilir sizce. Tcl geldiğinden beri işleri kesat. Bu öfkesi bundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim toptan tarafında (Borusan) binlerce TCL SAMSUNG LG dağıtıma gidiyor. Ülkenin sayısız bölgesine sevk hergün neredeyse.

şimdi mevsimde geldi, işler hepten artacak.

Geçen seneden örnek vereyim. TCL 755 745 645 855 gibi modellerin neredeyse hiç geri döndüğünü , elde kaldığını vs duymadım.

mağazalarımızda da gidip gördüm gayet güzel görüntüsü.

Sorun illa ki çıkabilir, Bende depodaki LG G1 i " tek " adet iken aldım. sıfır üründü, hasar olsa, değişim yazsalar mecbur bulamayacaktım başka sıfır paket. Şans işi bu.

• Merhabalar , sizlerin tavsiyesi üzerine tcl c755 satın aldım , kurulumunu biraz evvel tamamladım , ps5 için kullanacağım, tv ayarlarını nasıl yapmalıyım sanki default hali bir garip gibi, görüntü kalitesi düşük gibime geldi , ayarlar konusunda yardımcı olabilir misiniz

• Herşeyintürevinialanadam kullanıcısına yanıt
    Ben pek ayar yapmadım ama şuan ufak ayarlarla çok mükemmel oldu . Son güncellemeyi yükleyin, Parlaklığı artırın, oyun modunu fps yapın bunlar da gözünüze iyi gelmezse ince ayar bakın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun modunu fps yapın derken neyi kastettiniz hocam tam anlayamadım

• Herşeyintürevinialanadam kullanıcısına yanıt
    Kumandadan üç çizgi tuşuna uzun basınca oyun barı açılıyor, orada oyun modlarında orijinal-fps-rpg var onlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.