Şimdi Ara

Playstation 5 Ön Siparişi Bekleyenler Kulübü [amazon] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
8
Favori
7.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala ödeme yöntemini değiştiremiyorum.İnşallah sıkıntı çıkmaz.

• Araxes kullanıcısına yanıt
    Hangi amazon hocam? Desteğe yazdınız mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meXel_

Hangi amazon hocam? Desteğe yazdınız mı?
    Fr ve uk

Yazdim ikisine de fakat onlar da çözemediler.Sanirim şuan değiştirme aktif değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araxes kullanıcısına yanıt
    Bende de co.uk’ta dijital var onda her şey açık, bir de fr’da diskli var onda da her sey kapalı (adres değişimi - ödeme yöntemi)

• FR'den Xbox sipariş etmiştim, 2-3 gün önce iptal ettim ve onda da ödeme yöntemi vs. değiştirilemiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: meXel_

Bende de co.uk’ta dijital var onda her şey açık, bir de fr’da diskli var onda da her sey kapalı (adres değişimi - ödeme yöntemi)

Açık olmasının bir önemi yok. Bende ikisi de açık ama kabul etmiyor farklı kartı.

• Bu gidişle burdan alsaydım daha hayırlıydı döviz böyle giderse,kdv yi masraf gösterebiliyorum %18znolcak bu memleketin hali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aramizda ne kadar zengin varmis

• Bekleye bekleye bi hal olduk. Xbox ps5 ne açılırsa alacaz ama açılan olmadı. Döviz konusunda önceden çevirdim parayı ama tek korkum Tr gönderimlerinin kapanması

• amazon.de mesaj attım ne zaman kargoya verilecek diye ürün amazon.de stoklarına daha gelmemiştir diye mesaj geldi

• Vah. Haftaya gelecek herhalde stoga, bir surpriz yapip 16si kargolasalarda elimize tam cikista gelse.. yapiyorlar bazen boyle ama benim teslimat 24.11 - 01.12 gozukuyor zor gibi :))

• Amazon.de üzerinden 400 euro gift card aldım, dijital versiyon için. Amazon kodu girmedim henüz. 3650 liraya mal oldu bana. Ön sipariş verebilsem bile bana gelişi biraz uzun sürecek. Bugün satışa çıksa bile bana gelişi uzun süreceği için acelem yok. Elbet stok açılacak. Beklemedeyim. Pandemiden ötürü zor görünse de cihaz elime ulaşasıya kadar kenara para atıp belki siparişe kulaklık da eklerim ama değer mi emin değilim. İnceleme falan da görmedim henüz, malum.

• BayCicik kullanıcısına yanıt

Pandemi döneminden midir yoksa pandemiyi bahane mi ediyorlar bilmem. Tr den alıyorsun teknolojik ürün normalde stokta var yazıyor aldıktan sonra adam göndermiyor pandemi dolayısıyla diyor. Kargolar belli bir oranda kargo paketi alıyormuş dağıtıyormuş eskisi gibi değilmiş böyle bahaneler.

• Geldim hocam konu canlanır 1-2 güne rahat olun siz ;)))

• Hocam diğer konunun kapanması iyi oldu bu arada amazon dan alanlar açısından risk oluşturuyordu burdan devam ederiz kapatmayın ama amazon dan link falan eklemeyin lütfen bu şekilde kalsa kâfi

• teen wolf kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sessiz sakin çaktırmadan beklemedeyiz burada :D

• meXel_ kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam ;))

• Çok az kaldı kredi kartlarini kontrol edin dostlar önümüzdeki hafta çekimler başlar gibi

• Bu 2 kat limit olmalı almanyadan alanlarda diye bir konu geçiyor resmi olarak görüşüp öğrenen var mı gerçeklik payını

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.