Playstation 5 Ön Siparişi Bekleyenler Kulübü [amazon]
-
-
Mantıklı. -
böyle bi konuya ihtiyaç vardı gerçekten ,diğer konu da neden silindi anlamadım
amazondan sipariş bekleyenler bu başlıkta toplansın deneyimlerini yazsın beyler
siz hangi amazondan aldınız total kaça geldi bu bilgileri paylaşalım lütfen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogböyle bi konuya ihtiyaç vardı gerçekten ,diğer konu da neden silindi anlamadım
amazondan sipariş bekleyenler bu başlıkta toplansın deneyimlerini yazsın beyler
siz hangi amazondan aldınız total kaça geldi bu bilgileri paylaşalım lütfen
Hocam sen o mesajlarını ciddiye almadığın üyelerin mesajlarını neden ciddiye almıyorsun sorabilir miyim acaba merak ettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-781808C66Hocam sen o mesajlarını ciddiye almadığın üyelerin mesajlarını neden ciddiye almıyorsun sorabilir miyim acaba merak ettim.
Alıntıları Göstermesajlarının dikkate değer olmadıklarını düşündüğüm üyeler hocam onlar. hepsinin ayrı bir sebebi vardır. hepsi bloklu zaten. arkamdan konusmasınlar diye öyle bir uyarı düşeyim dedim hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogmesajlarının dikkate değer olmadıklarını düşündüğüm üyeler hocam onlar. hepsinin ayrı bir sebebi vardır. hepsi bloklu zaten. arkamdan konusmasınlar diye öyle bir uyarı düşeyim dedim hocam.
Alıntıları GösterHocam peki alacak mısın PS5'i neye karar verdin?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-781808C66Hocam peki alacak mısın PS5'i neye karar verdin?
Alıntıları Gösterher psyi aldığım gibi bunu da mutlaka alacağım. benim için sorun ne zaman alacağım. şu anki ekonomik durumum ve yaşadığım hayat süreci dikkate alındığında ortaya karışık bişey çıkıyor hocam. muhtemelen biraz geç alacağım konsolu. ama mutlaka alacağım
-
Takıp edelim...bir liste yapacakmışsınız.. -
Amazon İngiltere den aldın digital sürüm. Varma tarihi 21-23 Kasım olarak gözüküyor. -
ingiltereden alanlar fişler bizim prizlere uygun olmadığı için ya çevirici almaları lazım yada aşağıdaki ürünü almaları yeterli olacaktır.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0002W697E/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
-
quote:
Orijinalden alıntı: gugukingiltereden alanlar fişler bizim prizlere uygun olmadığı için ya çevirici almaları lazım yada aşağıdaki ürünü almaları yeterli olacaktır.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0002W697E/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
çeviriciye gerek yok herkesin evinde bu kablo vardır
-
quote:
Orijinalden alıntı: emre00
Amazon İngiltere den aldın digital sürüm. Varma tarihi 21-23 Kasım olarak gözüküyor.o kadar erken ön sipariş verdik ,vatandan alanlar daha erken sahip olacak.
-
Olsun bir kaç gün geç gelsin sorun değil. Belki biraz daha erken verirler kargoya. Ürünler ellerine geçmiştir bence.
Bir de ben digital sürüm aldım. 5.000 liraya geliyor şu anda. Fiyat farkı da çok fazla var. Bence sorun yok. -
Kargolama 20-23 arası gözüküyor amazon.co.uk’tan, dövizi 15’i gibi bozdursak iyi olur gibi. Para çekiminde gümlemeyelim -
quote:
Orijinalden alıntı: emre00
Olsun bir kaç gün geç gelsin sorun değil. Belki biraz daha erken verirler kargoya. Ürünler ellerine geçmiştir bence.
Bir de ben digital sürüm aldım. 5.000 liraya geliyor şu anda. Fiyat farkı da çok fazla var. Bence sorun yok.ben hemdijital hem diskli aldım,korkum biden seçilirse ve dolar patlarsa ön sipariş ücretleri çekene kadar konsolun fiyatı hepten uçması,zaten 3 kuruşluk zevkimiz var,gerçi üç kuruş oldu dünya kuruş
-
Takma kafana valla isterlerse şimdi eline gecsin trden alan arkadaslarin güle gulede oynasinlar ben cihazı trnin yarı fiyatına aldım üstüne dualsense aldım verdiğim rakam 5bini dahi bulmadı tek sorun bir sıkıntı çıkmaması -
Ben hiç riske atmam ayın en geç 10u gibi karta limiti ayarlarım -
O tarihler kargolama değil de sanırım bize geliş tarihini gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre00 -- 1 Kasım 2020; 11:42:49 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu saate kadar 8300₺ den konsol alanlar iyi fiyattan aldı bundan sonra alacaklara geçmiş olsun.
|
Benzer içerikler
- ps5 kronik sorunları
- ps5 iptv izleme
- ingiltere ps5 fiyat
- ps5 kendi kendine kapanıyor
- ps5 fat kasa
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- the last of us 3
- oyuncu kulaklığı önerisi
- ps4 ile ps5 arasındaki fark
- en iyi hayatta kalma oyunları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X