Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (636. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cekto Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
12.747
Cevap
325
Favori
533.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MM'deki fiyat, resmi fiyatın artacağının habercisi. MM'nin kafasına göre 51.5k yazdığını sanmam.

Normalde, Bilkom birkaç ay içinde kâr payını azaltıp indirim yapar diyordum. Yine de beklemek istemeyip, MM'den önsiparişi basmıştım. (50k 9 taksit. 1k Maxipuan'la 49k).

Anlaşılan Bilkom'un da indirim niyeti yokmuş. Muhtemelen, nasılsa GTA6 için alacaklar diye düşünüyorlardır 

Zaten Trump'ın başa geçmesiyle, 2025'te değişik olaylar yaşanabilir. Merakı olanlar PS5 Pro'yu şimdiden alsın geçsin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 4 Aralık 2024; 16:17:29 >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler. C755 modeli hocam

• Konuyu PC’ciler mahvediyor Playstation konsol deneyimini yaşamıyoruz konuşamıyoruz diyordunuz. Konuda PS fan dışında kimse kalmadı ama konuşulan tek konu alışveriş, sarı site gibi alışveriş sitesine dönen konu olmuş
  • Galeksus4 kullanıcısına yanıt

sakın kendiniz açmayın, panel kırık çıkarsa üzerine su içersiniz.

• MambaVino kullanıcısına yanıt

Önce konsol olması lazım konusabilmemiz için 😅 alım işini halledebilsem bi 🙄 oyunları bile almaya başladım yavaştan konsolu alamadık daha 😁

• iskender86 kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam espri yapıyorum zaten büyük risk. Bu aralar Kasım indirimlerinden dolayı aşırı bir yoğunluk olduğunu söylediler bu yüzden hep kurulumlar gecikiyormuş. Bekleyeceğiz el mahkum

• Galeksus4 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Ben geçen sene 75C745 aldım aynı gün gelmişlerdi kuruluma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 4 Aralık 2024; 16:22:16 >
  • nighty kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun gözünüz aydın olsun :) . Sağlıklı sıhhatli büyürde oynarsınız inşaallah. 2 erkek çocuğum var oyun oynadığımda çok yardımları oluyor beraber de oynuyoruz.
  • emre0989 E kullanıcısına yanıt
    Yeni PS5’e geçecekler için anlamlı ama PS5’ten Pro’ya yükseltenler için bir sıçrama olmayacak. İnsanlar gaza gelip bu konsolu PS6 sandı. Öyle olmadığını anlayınca da deneyim farkı olmadı
    Amazon Almanya’da 27.300₺ civarındaydı stok bitti . Tekrar gelebilir takip etmek lazım
  • MambaVino kullanıcısına yanıt

Derdim gta 😅 çıktığında biraz daha performanslı çalışsın diye pro kovalıyorum

• Beyler bende dolaptan az önce verdim siparişi, açılmamış bilkom cihazı ama hediye olduğu için fatura yokmuş.

Zaten garanti benim için önemli değil.

33.790 TL 6 taksitle aldım.

Sarı sitede 31 bin peşin para vermeye içim el vermedi nedense.

Daha 1 sene var o zamana kadar bulursun . Bu da LeBron GTA VI versiyon PC’de böyle mod yapan olsun oynarım

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

Benim için garanti önemli ha direk yurtdisindan alırsam önemsiz 😅 benim iptal ettiğim demek alan sizsiniz 🙂 fiyatı düşürünce yurt dışı fiyatı gibi oldu. Hayırlı olsun. Faturayı gonderseydi bırakmazdım

fatura olsa zaten 2024'ün altın kelebek ödülünü size verirdik.

Hangi saticidan aldınız hocam

• Coimbra kullanıcısına yanıt

@balbasaur

• PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

zam mı geldi ?

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Bu fiyatlardan hala almayan varsada zaten seneye boşuna ağlamasın bence.Tam dediğimiz rakamlara geldi zaten.Bunun altı yok.35k civarı dist dib rakam diyorduk.35k altıda bireysel satıcılar.Buralardan birde taksitli buluyorsanız zaten başka lafa gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.