|
PLAYSTATİON 5 PRO | ANA KONU | EN GÜÇLÜ OYUN KONSOLU | (2. sayfa)
-
-
Pro çıkınca da fiyatları düşerse satarken zarar ederim diye erken mi davransam diyorum kararsız kaldım valla 😁
-
Mümkün değil gta gibi bir oyun iki konsolada aynı anda çıkar
-
Kesinlikle satma hocam konsolsuz kalırsın.Bu ülkede hiç bir şeyin fiyatı düşmez
-
quote:
Orijinalden alıntı: dante06Kesinlikle satma hocam konsolsuz kalırsın.Bu ülkede hiç bir şeyin fiyatı düşmez
Doğru söylüyorsun. Acele etmeyeyim şimdilik bir dursun bakalım
-
sen bilirsin tabi hocam ama türkiye şartlarında hiçbir şeyin fiyati düşmüyor malesef. 1 sene sonraki döviz kurunu ve güncel fiyatları düşünürsek seneye daha fazla fiyata satarsınız diye düşünüyorum. şimdi satacaksanızda sattığınız parayı mutlaka euro yapıp saklayın yoksa yıl içinde erir gider
-
Resimde ezilmiş gibi gözüküyor. Şaka bir yana daha güzel bir resim yok muydu konuyu açan arkadaşım.
-
En olası olan gorsel buydu digerleri değil resmi foto gelince değiştiririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 15 Aralık 2023; 13:53:2 > -
16 bit değeri o, normal ps5 ile karşılaştırmak için, 32 bitlik değer alınır.Yoksa bilmeyen adam ps5'in 10.2 tflops'u ile kıyasladığında az bir gelişme olduğunu zanneder.
-
Normalden proya geçmenin hiçbir anlamı yok eğer tv niz 8k falan değilse.. Aynı oyunlar 2 versiyon içinde çıkacak neticede
-
çok talihsiz yorum olmuş hocam olay oyun değil tabiki aynı oyunlar çıkacak fakat pro ile daha iyi çözünürlük ve fps sunacak.
-
Mevcut çıkmış oyunlarda 4k 30 fps veya rt modları otomatik 60 fps ye sabitlenir ve perf modları 120fps desteği sağlarsa baya güzel olur. -
Uydurma haber, çıkmayacak böyle bir konsol.
-
Çıkacak hocam🙂
-
çıkacak
-
Bende çıkmayacak diyenlerdendim.Ama bu kadar sızıntının çıktığı yerde ve sony'nin bu haberleri yalanlamaması, pronun çıkma alametidir. Ps4 pro zamanında da böyle sızıntılar olmuştu.Ve bu sızıntılara yakın bir donanım ile gelmişti.
-
Hocam bakıyorum da, hiçbir playstation ürününü es geçmiyorsun.Tüm ps aksesuarlarını toplamışsın. Ps portalı da aldın mı yoksa? :)
-
🤣 ihtiyacım olanları almaya çalışıyorum hocam.Portal benlik değil el konsolu olarak ve daha güzel bir tasarım ile çıksa düşünebilirdim. Konsola bağlı çalışması ve internet üzerinden oyun oynaması büyük eksi bence kısa sürede tozlu raflarda yerini alacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 16 Aralık 2023; 20:58:44 > -
Çok talihsiz bir açıklama yapmışsın, herkes senin gibi zengin değil kardeşim evinde 8k olabilir, emin ol ülkede daha bir çok evde 4k tv bile yok çoğu 1080p. Ama tabii ps5 alabilen bir bütçenin elbette 4k tv si de vardır ama 8k tv fiyatları henüz ucuzlamadı belki 2025 e doğru 1000 dolar seviyesine inecektir diye tahmin ediyorum.
Tv nin gücü (panel hızı, çözünürlük vs) eğer ps5 inkinden aşağıdaysa pronun bir anlamı yok onu demek istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 17 Aralık 2023; 10:40:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X