Merhaba; PS5 Pro destekli oyunlar ve gelecek oyunların listesi konudan paylaşım yapılacaktır. ( Oyunlar eklendikçe liste güncellenecektir)
resetera All games with PS5 Pro enhancements https://www.resetera.com/threads/all-games-with-ps5-pro-enhancements.1026072/< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 15 Kasım 2024; 13:20:12 > |
Playstation 5 PRO Enhanced (Pro Destekli) Oyunlar Listesi
-
-
Tam istediğim konu, aynı zamanda Enhanced alan oyunların değerlendirmesi de buradan yapılır. Bir kaç oyun daha test ediyorum, yorum atarım mutlaka. -
Süper olur hocam bende konsolumu bekliyorum deneyimleyen arkadaşlar test ettikleri oyunları buradan paylaşırlarsa çok yararlı olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 14 Kasım 2024; 17:22:5 > -
eline sağlık güzel konu takibe aldım 👍🏻 -
Cyberpunk 2077 bekliyorum
-
Aşağıdaki linkten detaylı görebilirsiniz.
https://www.resetera.com/threads/all-games-with-ps5-pro-enhancements.1026072/ -
kaynak için teşekkürler birkaç örnek ana mesaja eklendi
-
Konu iyi olmuş. Destekleyen oyunlar ve gelişmeler bu başlık altından bilgi sahibi olunur.
-
PS5e oyun bekliyorduk şimdi hem oyun hem Pro Enchanced olmasini bekleyeceğiz 😂,takibe aldım fps-cozunurluk tablosu faydalı olmus tesekkur ediyorum 🙏 -
Resetera'daki tablolar çok iyi olmuş. Linke girilirse, bütün oyunlar için aynı tabloları yapmışlar.
Akşam Pro'yu aldıktan sonra, o tabloya bakarak, oynayacağım oyunları belirlerim
Yalnız, oyunlara bu kadar seçenek ve varyasyon eklenince, konsollar da PC hissi vermeye başladı. Hatta Spider-Man 2'ye, PC'deki gibi RT ayarları eklemişler.
PS6, 2-3 farklı donanımla çıkış yaparsa şaşırmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Kasım 2024; 8:57:46 > -
Cuma günü PS5 Pro ya kavuştum sonunda; deneyimlediğim oyunları kısaca paylaşmak istedim; sanki gözlerim de sorun vardı ve gözlük takmaya başlamış gibiyim PS5 Pro dan sonra
Alan Wake 2 : gölge ve yansımalar kalite modunda harika duruyor; karakter cam-ayna vs. yansıması gibi detaylar artık var ve oyun daha net gözüküyor FPS olarakta rahatsız etmedi beni.
Rise Of the Ronin : Açık dünya oyun olmasına rağmen detaylar ve karakter PS5 Pro daha net fps olarak stabil
Stellar Blade : işte siyah ile beyaz kadar fark eden oyun ; PS5 Pro ve PS5 Pro Max modları inanılmaz sanki yeni bir oyun oynuyor gibiyim grafik ve fps olarak inanılmaz iş çıkarmış yeni nesil oyun budur dedirtti bana kesinlikle denenmesi gerekli
Horizon Zero Zero Dawn Remastered : Balans modu çok iyi 4k 40 FPS ve diğer detaylarda açık durumda ; açık dünya oyun ve resmen göz kamaştırıyor mekanlar karakterler herşey yenilenmiş durumda 300 TL verilir tekrar deneyimlemek için harika duruyor
Final Fantasy 7 Rebirth : PS5 Pro Versatility Mode 60 FPS ve (PSSR) ile 4K veriyor inanılmaz olmuş türe uzak olsamda hakkını verilmiş konsolun
Last Of Us Part 2 : Pro mod burada da parlıyor; resmen grafikler daha nekadar iyi olabilir dedirtecek seviyede fps olarak 60 fps ve inanılmaz duruyor
-
Takip edelim
-
En fazla iki ayar olmalı. PC gibi ayarlarla uğraştırmamalı.
-
Warhammer 40,000: Space Marine 2 oyunuda PS5 PRO güncelleme gelmiş
Warhammer 40k: Space Marine 2 Patch 5.0 Patch
Added: PS5 Pro Enhancements
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 17 Aralık 2024; 13:41:22 > -
Ps6 çıktığında artık tüm oyunlara quality modda4k 60 hz, performans mod 4k 120 hz sabit vermeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X