< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 Pro tasarımı sızdı: PS5 Pro çıkış tarihi çok yakın (3. sayfa)
-
-
Kesinlikle
-
Dışı Ps5 kopyası ancak Sony şunu kaçırıyor, konsol gücü yeterli zaten daha fazla güç istiyorum diyen yok, oyun istiyorum diyen çok…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 30 Ağustos 2024; 10:25:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps4 slimim varken ps4 pro çıkınca hemen satıp almıştım.Bunda ne yaparım bilmiyorum ama sanırım yine dayanamayıp alırım gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen oyun almıyorsun heralde hocam 🤔 oyun da çok güç isteyen oyun çok 🚀
dün çıkan star wars mesala daha yüksek çözünürlük ile oynamak istemezmisin ? 1080p veya 2k çözünürlük yetelimi senin için? veya 60fps için 720p grafik ile oynamak ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnanır mısın 4k hdr 10 TV almıştım ama hiç umrumda değil 1080p olsa da oynarım ne fark eder ki, benim orda oyundan kastım şu oyun çıkarın da oynayalım ahhah ;) (Nobody cares the pixels, Saints Row serisi berbat grafikliydi ancak herkes bilir ki ne kadar eğlenceliydi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 30 Ağustos 2024; 10:57:7 >
ne fark eder mi 😳 1080p = çamur demek hocam heleki 4k tv de oynuyorsan. Tabi senin için sorun değilse ps5 pro da çok gereksiz olur sana 👍🏻
Oyun sektörü öyle saçma bir hal aldı ki eğlenceli olması bir kıstas değil ama lütfen minimum 4k olmalı, altı boş oyun 4k olduktan sonra ne anladım, bana iyi oyun verirsen istersen 720p verebilirsin. İşin özü bu…
4k LG oled ama bence 1080p o kadar çamur gibi değil sanki oled de. Belki siz Ips için demişsinizdir.
En tepe üst model tv de bile 1080p çamur gibi gözükür hocam. Sen 4k oyun oyna farkı anlayacaksın. Oyun yok diyorsun oyundan bol ne var anlamadım 10 günde 5 tane AAA oyun çıkıyor sen bunların hangilerini aldın ki oyun yok diyorsun ??
Monster Jam Showdown
Star Wars Outlaws
The Casting of Frank Stone
Astro Bot
Space Marine 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 30 Ağustos 2024; 11:13:35 >
İnan bana senin deyiminle bu oyunlardansa ‘çamur oyun’ seven bu forumda çoktur.
4k destekleyen az da olsa oyunlar var sanırım ps5 te ancak çoğu 2k ya da 1080 civarına düşüyor, bu da konsolun gücüyle alakalı bir durum. Series S te ise 720 p ye kadar düşen oyunlar var. (Çünkü her iki konsol da bende var şu şekilde soruyor grafik kalitesi mi yoksa 60 fps sabit mi diye ben akıcılığı görsele tercih ettiğim için genelde onu seçerim sonra grafik birden düşüyor doğal olarak 4k 30 fps yerine, 2k 60 fps gibi…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 30 Ağustos 2024; 11:18:13 >
PS5 alanlar resmen kazık yemiş oldular. GTA 6 çıktığında PS5 kullanıcıları kazan kaldırmaya başlar. Önemli bir GĞU yükseltmesiyle gelmesi GTA 6 için ön hazırlık gibi duruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse size zorla pro alın demiyor ki. Bunu bir PC sahibinin sistemini uprage yapması gibi düşünün. Adamın 2080 karti var 4070 alip takıyor vs vs. Yani İsteyen yapar İsteyen yapmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Way be 😮💨
Neden kazık yemiş olalım onu anlamadım, 512 mb ram’e sahip olan Ps3 te GTA 5 nasıl akıcı çalıştırıldı? Adlı soruyu yönelteyim size :)
Arkadaşım 60bine motorunu sattı ps5 pro için. Normalde 80-90bine çok rahat giderdi 1-2 ay sabretse ilanda tutsa. PS5 pro cıkarda bir daha stokta bulamam aylarca stok beklerim diye
parasını kösede tutuo:D Maglum ps5 için millet isim yazdırıodu haftalarca bekliyor media marketten vatandan telefon bekliodu:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 30 Ağustos 2024; 12:0:37 > -
Xbox Series X’de 720P 30FPS, Series S 576p 30FPS .
Globalde bile Konsol devrinin hafiften sona gelindiği, düşüşe geçtiği ayyuka çıkmış, hala burada cebinde 5 kuruş para olmayan tipler konsol güzellemesi yapıyor..
Tabii ki isteyen alır falan filan daa, senin alıp almaman olayın gerçeğini değiştirmiyor.. Şu konsol güzellemelerini yapan ergen ruhlu tiplerin evlerinde konsol bile yok, olmasını geçtim alacak 5 kuruş parası birikimi yok, hala gelmiş konsol tatavası yapıyor millete..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 30 Ağustos 2024; 12:59:5 >
Öyle deme motorunu satıp PS5 Pro bekleyenler de varmış . Keşke bu markalarına olan bağlılıklarını ve aşırı sevgilerini ailesindeki ve çevresindeki insanlara da gösterseler .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X