Şimdi Ara

PlayStation 5 Pro tasarımı sızdı: PS5 Pro çıkış tarihi çok yakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumdaki kardeşlik konusundan oldukça uyguna oyun alınıp satılabiliyor hocam

• Tasarımı törpülemeleri gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 500 dolar olacak değil mi global fiyat? Türkiye fiyatı 30kyı geçmez umarım çıkışında.

• Düzgün köşeli bir şekle getirseler yeterdi. Düzü de slimi de görünüşe göre bu da koyacak yer sorunu çıkarıyor. Dikiyorsun sığmıyor, yatırıyorsun durmuyor. Ne aptal bir tadarım dili. Özellikle diskli slim modelin yan durması için iki tane plastik A şeklinde desteğe ihtiyaç duyması fecaat bir tasarım resmen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GTA VI’yı 1080P 30FPS oynatacak konsol geliyor PlayStation 5 Pro tasarımı sızdı: PS5 Pro çıkış tarihi çok yakın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33.5 tflop ne ? 7700xt benzeri performans sergileyecek makine demek

10'dan sonra ilaç gibi gelir..

• MambaVino kullanıcısına yanıt

Ne rezillik olur ama dediğin gibi olsa :) :)

• ps4 pronun çizgilerini buna taşımışlar

• Muhtemelen oyunları 1080p 60 fps çalıştıracak ama PSSR ile çözünürlük yükseltecekler. DLSS gibi başarılı görüntü sunarsa 4K 60 fps'e ulaşılabilir sonunda.

• Bu billbil-kun her şeyi öndecen biliyor bilbilPlayStation 5 Pro tasarımı sızdı: PS5 Pro çıkış tarihi çok yakın 

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

hocam biliyorum o konuyu, yıllarca oyun aldım sattım ama artık oyun fiyatları da 2500 liralar bulunca yarısı bile bir oyun için yekün tutuyor. Zaten High-end pc sahibiyim, artık oyunları oradan oynayacağım.

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Ps4 Pro'daki gibi daha farklı bir tasarım beklerdim şahsen. Neredeyse aynı kasa olmuş bu.

• Sony bu işin ticaretini iyi yapıyor normal kasa çıkarıyor önce peşine slim yaptım bak bu daha ince daha kibar görünüyor bundan verelim diyor en son pro geliyor bu daha performanslı vs e muhabbeti ortalama 5-6 senede bir yeni konsol ile döngü devam ediyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

bu tasarım yalanlandı zaten hocam gerçek değilmiş

• PS 6 cikana kadar oynayacagim oyun sayisi 20 yi gecmez ama bence pro almaya kesinlikle deger.

• Konsolun güçlü olması güzel ama oyun yok ki millet küflenmiş oyunlardan bahsedip duruyor

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Tasarım yalanlandı ama haberi halen duruyor. PlayStation 5 Pro tasarımı sızdı: PS5 Pro çıkış tarihi çok yakın 

• MambaVino kullanıcısına yanıt
    o anca xbox'ta olur :D

• PS5'in asimetrik şeklini beğenmiyorum. Kapak olayı zaten patladı. Şu aşağıdaki iki tasarım gibi olsaydı çok daha şekilli olurdu.

PlayStation 5 Pro tasarımı sızdı: PS5 Pro çıkış tarihi çok yakın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.