|
PlayStation 5 STOK TAKİP VE BİLDİRİM (8. sayfa)
-
-
-
Size katılıyorum ama tam olarak katılmıyorum.
GSM operatorleri sonucta telefonla iletisim altyapısini sagladiklari icin telefon, tablet vs satmalari hem pazarlama hem de rekabet sistemine aykiri degil. Lakin konsol veya ornegin kahve makinasi satmak bence daha komplike. Turkcell (veya Vodafone) adsl-fiber hizmeti de sagladigindan abonesi olmak kaydiyla konsol satabilmeli, ki konsol oynamak icin internet olmazsa olmaz degil ama yaygin. Bunu Apple satan Arcelik magazalarina benzetiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finecenker -- 1 Mart 2021; 10:31:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şu an vatan bilgisayar aradı avanslı yazdırmıştım gidip ödeme yapıcam ayın 5 in de dağıtıma başlayacaklarmış...
-
Peki internet sitesinde satışa ne zaman başlayacaklarmış? Bir bilgi var mı? Vatan internet sitesinde "Çok yakında" yazısını "Tükendi" olarak değiştirmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FameHooker -- 1 Mart 2021; 10:53:19 > -
onu bilemiyorum ama ayın 5 inde teslim etmeye başlıcaz dediler şimdi gidip ödemesini yapıcam sitede ne zaman satarlar bilemem overgame de ayın 8 i için önsatış yapmıştı
-
Takip sayfası yaptım kendime. Tüm sitelerin anlık stok durumunu görebiliyorum. Sabah saatlerinden beri Vatan bilgisayar 3 kez Stok ile ilgili olan buttonun css kodlarını ve yazılarını değiştirdi bir hareketlilik var
-
Dijital mi -
Rica etsem buraya link atar mısın? Biz de faydalanalım. -
vatan a cihazlar geldi demekki yoksa avans lı alanları aramazlardı
-
Üzgünüm ajax olarak hazırlayamadım vakit yüzünden php den url çağırdığım için trafik çok olursa sıkıntı çıkarabilir bu şekilde. Ama stok olursa buraya yazacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet siparişim digital di
-
Amazon Fransa stok geldi aldım az önce. -
beni de vatandan aradılar digital istemiştim ama disc li gelcekmiş olur dedim bugun gidip ödemeyi yapacağım inşallah -
ps5 son fiyat nedir arkadaslar teknosa vatan dr gibi yerlerde ?
En son gelen stoklarda Dijital 6.000, Diskli versiyonu 7.500
-
Acil esenyurt vatan nı arayın cd li sürüm var burak beyi isteyin 1 adet kaldı acele edin
ozaman vatan, drde stok mu arayayım ? -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X