Anladım hocam hayırlı olsun |
Bildirim
Anladım hocam hayırlı olsun |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 1 Mart 2021; 18:34:2 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayırlı olsun dostum sevindim bende çok bekledim ama tanıdığın yok ise almak biraz sıkıntı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırlı olsun dostum bana yine bilgi gelirse burdan paylaşıcam karaborsacilara para kaldırmasın kimse < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 10 Mart 2021; 12:47:1 > |
|
|
|
|
Fiyat? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DİSKLİ 7100 TL kapalı kutu. Ukrayna'dan alınma makina. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty Dog -- 1 Mart 2021; 21:46:6 > |
Bu cihazı ben getiriyorum arkadaşlar, arkadaş alacağım dedi ve ben burada ürünü almış bulundum ama sonradan bir maruzatı çıktığı için alamıyor, Çarşamba sabahı Ankara'da olacak, ayrıca 17 Martta bir yolcum daha var ve rezerve alabilirim bilginize cihazlar Ukrayna üzerinden Ankara'ya geliyor bu arada. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
vatan satışa başladı diskli satıyor şu an |
|
dijital ya az geldi yada mağazalara dağıttı ben avanslı dijital akdım dün mağazadan |