Bu gün vatanı takip etsin digital isteyenler satışa açabilir |
PlayStation 5 STOK TAKİP VE BİLDİRİM (12. sayfa)
-
-
Kaynak nedir? çünkü zaten her gün açılma ihtimali var onu biliyoruz da özellikle bugün olmasının kaynağı. Bir tanıdığınız mı var?
-
sadece tahmin bide sabahtan butonlarda değişiklik yaptılar bayilere digital ve cd liyi eşit verdiler muhtemelen digital de satacaklar
-
Umarım dediğiniz gibi olur gerçekten ama pek umudum yok vatandan şuan. 1 aydır çok yakında yapıp tükendi yaptılar dijital için. İnşallah bu sefer gerçekten çok yakında olur :)
-
Sayfa yenilemekten elim yoruldu -
Şu an açarsa vatan açar bence diğerleri stok gelince açıp stoktan yollarlar önümüzdeki hafta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonla sipariş hattından Nisan gibi stoklar online gelebilir bilgisi paylaşıldı benimle ama tabi belirsiz.
-
Dün vatandan Diskli alanlara 10 Mart sevkiyat demişler. Nisan ne alaka anlamadım 🤔. Hâlâ dijitali açmadı vatan 😔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FameHooker -- 3 Mart 2021; 15:18:58 > -
Diskli şuan Vatan'da satışta -
Denk getirdik ama dijital arıyorum yaramadı bize.. Zaten stok anında tükendi sanırım.
-
scripti yazdik, dijital versiyonu bekliyoruz
-
Android Chrome için Vatan'dan ps5 dijital sürüm bildirimi nasıl alabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FameHooker -- 3 Mart 2021; 16:43:1 > -
quote:
Orijinalden alıntı: FameHooker
Android Chrome için Vatan'dan ps5 dijital sürüm bildirimi nasıl alabilirim?Kisayol bilemedim hocam, onun icin ayri bisey yapmak lazim. Ben windows masaustunden takip ediyorum
-
Biz nasıl takip edebiliriz hocam Windows üzerinden.
-
Vatanda dijital versiyon çok yakında yazmaya başlamış arayanlar takibi bırakmasın her an gelebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PaladinRudjackBiz nasıl takip edebiliriz hocam Windows üzerinden.
Asagidaki python kodunu calistirirsan surekli siteyi kontrol ediyor, "cok yakinda" yazisi kalkinca bilgisayar otmeye basliyor
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_lindemann -- 3 Mart 2021; 18:13:7 > -
zaten boşa amazon.com dan almayın ürünleri hasar gördü diye iptal ediyorlar. kel jeff bezos
-
Hocam bu konuda biraz ayrıntı vermeniz mümkün mü? Bu olay nasıl yapılır acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X