bu bot nasıl kuruluyor bilen varmı |
PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBET (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
PS 5 için kardeşlik sistemi hakkında bilgi verir misiniz? Nasıl yapılıyor ve bi oyuna aynı anda 2 kişi girebilir miyiz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu saatten sonra 8500TL imkanı yok gibi duruyor. Yüksek kurlar ve gümrük, ÖTV, KDV derken üzerinde %70 vergi olan bir ürün. Piyasaya stoklu olarak sunulsa bile normal zaman fiyatı 10.000TL'nin üzerinde olacaktır. Bugünlerde ise görüldüğü üzere 10.000TL'ye satılması 30 saniye sürüyor galiba. PS'nin resmi fiyat şu bu diye açıklaması hiçbir şey ifade etmiyor. Kasım 2020 resmi çıkış fiyatı zaten 8300TL değil miydi? O zaman USD 7.75 TL ve Euro 9.20 TL. Açıkçası ne yazık ki şu an 10.000TL'ye stabil olarak satılabilir halde olsa ona bile çok iyi demek durumundayız. Zira muhtemelen piyasada kalıcı fiyatı 12499TL'den aşağı olmayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 23 Şubat 2022; 16:24:12 > -
Bilmiyorum bence iş güzarlık peşinde firmalar.2 ay önce de dolar kuru aynıydı hatta yüksekti yada 15 gün önce vs .Dienar Media Markt vs 8599 sattı.Ben inanmıyorum piyasada olmayınca hepsi ürün zaten satılacak mantığıyla fiyatı şişiriyor.Aynı anda 4-5 mağaza stok açsın o zaman nihai fiyat belli olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa532510 -- 23 Şubat 2022; 15:34:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir sure daha ps4 slimle devam gibi görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Media markt veya başka yere bu ay ya da martta stok gelme ihtimali nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemre95 -- 23 Şubat 2022; 16:1:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum, şu an PS5 üretimi olmadığından gelen stoklar eski stoklar. Genelde tekno market gibi yerler eski stokları eski fiyattan satarlar ama bunlar stok krizini fırsata çeviriyorlar. Daha geçen D&R konsol yanında ekstra kollu ve kulaklıklı paketi 9.5k'dan satmamış mıydı? Bu fiyata göre 7500+950+1100 toplam 9550 ediyor. 50 TL'de indirim yapmışlar üstelik.
Hiçbir fikrim yok hocam ama en azından satışa açılınca bildirim gönderen bir program kullandıklarını düşünüyorum yoksa gecenin o saatinde dakikalar içerisinde bitmesinin başka bir açıklaması yok gibi geliyor. Ya da sadece 2-3 adet falan satıldı ve şansa biri görüp aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 23 Şubat 2022; 15:49:39 >
Firmalar ellerindeki daha eski kurlardan stoklarına aldıkları ürünleri nispeten uygun fiyatlara sattılar. Ama sonuçta kar odaklı yerler olarak açıkçası yüksek fiyata satmalarında bir anormallik yok. Her ne kadar bu benim de işime gelmiyor ama şu an 10.000TL'ye bir ürün anında satılıyor ise firma da o fiyata satar.
-
Ya her paylaşılan resme de inanmamak lazım. Biri trollüğüne shoplayıp koymuş da olabilir. Resmin çözünürlüğü de düşüktü zaten
biri amerikada stok kovalaniyor demiş . eğer durum böyleyse gerçekten büyük sıkıntı demektir. çünkü bende farklı ülkelerden sorgulatiyorum (belçika, turkmenistan) yok arkadaş, hicbir yerde ürün yok.
O mesajın peşinden biri 2 adet aldım yazmıştı. Kendisine yazılım sürümünü de soracaktım ama admin arkadaşımız sağ olsun mesajını silmiş. Açıkçası sahte de olabilir çünkü doğru düzgün kimse ben aldım falan yazmadı. Sizce kişiye özel açmış olabilirler mi satın alımı? O saatte açmalarının bir nedeni olmalı.
şu da olabilir, ürünün satışı zaten yapılmıştı. anlık olarak girdi çıktı yapıldı. kuvvetle muhtemel bu yüzdendir
Mesaj atılır atılmaz girdiğimde Mediamarkt stok gösteriyordu internet şubesinde ama hepsi satılmıştı. Sonra stok takip eden saatlerde azaldı ve bitti. Gerçekten almış olabilirler.
Benim kafama takılan Mediamarkt'ın stok takip sistemindeki online alışveriş kısmında gözüken stok durumu ve yanında bulunan satın al seçeneği. Buradaki stok seçeneği değişiyor sürekli. Bence ellerinde var ama online satışa açmıyorlar.
MM 2 Gündür gece 1-2 gib stok açıyor ama ya sistemsel sorun yada bir ückağıtçılık var.
-
Üçkağıtçılık olduğuna emin olunuz.
-
Dün mediamarkt'ı aradım, stok takip sisteminizde ps5 için stok var gozukuyor almak istiyorum diye. Elimizde stok yok dedi. Şimdi aynı gece online satışa açmışlar. Teknosa da da mağazaya gittim bugün eleman gelenler anında bitiyor toplu satış oluyor dedi. Dedim bir kişiye bir adetle sınırlı değil mi. Ayrı ayrı fatura kesiliyor dedi. İsguzarlik var hem de öyle böyle değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X