Şimdi Ara

PlayStation 5 STOK TAKİP ve SOHBET (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.607
Cevap
469
Favori
1.407.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dolar tekrar yükselmeye başladı savaş büyürse artık çok zor olacak almak. Uygun 2.el fiyatları denk getirirseniz kaçırmayın derim. Bizim ülkemizde ha geldi ha gelecek dediğin her ürünün fiyatı git gide artar azalmaz, sonrada ulan 3 ay önce 10k'ya almadım şimdi 14k ya alıcam olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 24 Şubat 2022; 9:20:41 >
  • Yok mu bir haber ya da duyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün trendyolda 14 bine vardı 300₺ de kupon verdi daha fazla bekleyemem dedim ve 13700e siparişi verdim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende 3 gündür elemanın biriyle konuşuyorum, 2. el digital için 9 bine anlaştık, bugüne sözleştik. bugün telefondan engellemiş beni yanıt vermiyor.

3 gündür de kesin alıcan dimi diye beni taciz ediyordu..

• zngny Z kullanıcısına yanıt
    İkinci el de mantıklı ama güvenemedim ben, şu anda bile verdiğim siparişten şüphe duyuyorum kutu gelince dikkatlice önceden açılıp açılmadığına bakacağım. Garanti süresi vs önceden başlamamıştır umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemre95 -- 26 Şubat 2022; 14:43:53 >
  • Yurt dışında çok fazla site horizon bundle ile satışlar yapmış diye haberler gördüm, hatta normalde dakikalar icinde biten stoklar normalden daha uzun süre yayında kaldığı yazıyordu. Bizde yaprak oynamıyor.

Yeni bir kac oyunun ile bundle hazırlayıp, beklediğimizin biraz üstünde bir fiyata satışa sokarlar diye umuyorum artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aylardır tr ye adam akıllı stok girmedi. Mart ayının başlarında ülkemize iyi bir stok girişi olur diye umuyorum.

• yemre95 kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantili mi türkiye garantili mi aldın cihazı?

Eurasia garantili aldım hocam

Hadi hayırlı olsun

Sağolun, bu bahsettiğim şüpheleri duymama gerek var mı? Oluyor mu eurasia garantili cihazlarda?

Güvenlik bantları kapalı kutu gelirse bi sıkıntın olmaz..

• Birkaç gün önce Overgame'i aradığımda da Mart başında stok beklediklerini, ama bir kesinlik olmadığını söylemişlerdi.

İnşallah ay başıyla beraber stok gelmeye başlar heryere.

• Bana da konuştuğum yerler normalde ocak-subatta beklediklerini ama ocaktan beri gelmedigini martta gelebilecegini soyluyorlar ama kesinlik vermiyorlar

• CaizerSoze kullanıcısına yanıt
    İstanbul mağazasıysa ismimi sıraya yazabilir misin?

Selam, mağaza İstanbul ve Kocaeli ise elden , Ankara ise akrabaya aldırabilirim, 7 kişiden biri olabilirim.

Beni de sıraya yazar mısın hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben de iptal ettim siparişi satıcı kargoda bişey olursa bilemem dedi, sıraya beni de yazabilir misin? Ankaradan elden teslim veya başka şehirden kargoyla da alabilirim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.