Şimdi Ara

PlayStation 5 tasarımı tanıtıldı! İşte PS5'in görünüşü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
5.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne olum sanki PS 4 kasasını ekmeğin içine koymuşlar gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony ısınma sorunlarıyla baş edemeyecek görürsünüz. Zamanında XBOX 360’da böyle bir tasarıma sahipti ne oldu soğuyamadığı için 3K hataları verdi millet delirdi. Şu an Microsoft bu işten ders çıkardığı için Series X’i Mini Tower PC gibi yaptılar ısınma sorunu katiyen olamaz.

• Xboxun tasarimi daha güzel ama tasarim bana konsol aldirtmaz. Ben yine alir ps5i keyfime bakarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endustriyel tasarim nedir, tasarim ile luks hissiyati nasil yaratilir bilmeyen insanlar gelmis burda tasarim bokluyor, bunun sebebi ise sadece Sony'nin Turkiye politikalirindan dolayi.

Xbox'in tasarimi guzel diyen arkadaslar, siyah bir kutunun ustune konulan yesil isik tasarim olmuyor. Aman iyi hava alsinda anakart yanmasin dusuncesi ile yapilmis hic ozen gosterilmemis bir yapiya sahip konsol.

Bu cihazlarin min. 7-8 sene kullanildigini dusunursek, PS5'in tasarimi 2027 yilinda da hala guncel ve zamana uygun olacak buyuk bir ihtimalle. Xbox ise sadece siyah bir kutu, dikine uzatilmis VHS oynatici yapmaya devam ediyorlar. Ama bunun da bir sebebi var tabi o da Xbox'i biraz daha PC yanina konumlandirmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yacatisma -- 12 Haziran 2020; 5:9:44 >
  • Çok şık bir tasarımı var. Beyaz ağırlıklı olmasa daha iyi olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 12 Haziran 2020; 5:10:33 >
  • Ya ne yapacaksınız tasarımı. Amma boş ünsan var daha 2 kasa çıkar bunun üstüne merak etmeyin. Bana pil kaç saat gidiyor kollarda o kumanda nedir ? Ps vr nası olacak bunlar lazım. Koymuşlar lavaş arası bi tasarım 1 tb bile olmayan ssd bu kadar. Yaw bi teknik ayrıntı girin yeni çıkan oyunlarını söyleyin bakalım napim oyunsuz makineyi remastered makinesi olacaksa almam zaten

• Havalandırma konusunda biraz uğraşmışlar belli ki. Tasarımı belirleyen ana unsur o olmuş. Ps4 ten gürültüsü az olaydı bari

• Tamamda sorunun cevabını vermedin 1 tb için 3000 verecekmisin

• Leş tasarım leş oyunlar Sony yine şaşırtmadı.

• Baktilar sicakdan ufuruyor dediler bi kanat takak sunada ucsun

• Kıskanan köfteburgerler yazmaya başlasın ip11 e de atıyolardı şimdi ellerinde oynuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bio technolog

Tamamda sorunun cevabını vermedin 1 tb için 3000 verecekmisin
    4 sene sonra 1 tb 3000 tl mi olacak sence?
  • Tasarımı bence olmuş, orada sıkıntı yok. Tek korkum o havalandırma ızgaralarını yine dar kalmış bu tasarım nedeniyle. Yine uçak gibi ses çıkarmasa bari

• Sıkıntısız çalışsın da isterse karton kutuya koysun. Görüntüsü güzel olabilir ama sunduğu imkanlar gerek donanım gerek hizmet anladımda Xbox un gerisinde. Buna bakmak gerekir.

• Pc ye devam...

• Sony'nin şu ana kadar playstation'lar için yaptığı en gereksiz zorlama tasarım bence. Hiç yakışmamış. Playstation'a yuvarlak tasarımlar yakışmıyor. Olmamış, Ben beğenemedim.

• Çok kötü olmuş. Ayrıca bu oyunları ps4 kaldırırdi zaten. Sonuç olarak hüsran. Pc ye devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini pc yapmak varken neden bunu alayım ki? Kötü değil tabikide ama ben konsollara alışamadım.

• Tasarım gayet güzel. Soğutma sorunu olmasın yeter.
    Milyon dolarlık maaşlarla çalışan endüstriyel tasarımcılar yıllarca uğraşıp üretiyor, biz ise oturduğumuz yerden sallıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.