Şimdi Ara

PlayStation 5 tasarımı tanıtıldı! İşte PS5'in görünüşü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
5.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun konsolunu beyaz eşyayla karşılaştırmak çok mantıklı gerçekten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihazların ve ekipmanların tasarımı güzel, gelecekçi stilde. Başarıyı iki taraf için de oyun kütüphaneleri, kampanyalar ve oyun stüdyolarının yaklaşımı belirleyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım benim hoşuma gitti. Bana kalirsa karakteristik. Xbox da güzel ama çok sıradan

• Oda kokusu fıs fısa benzemiş

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    "En iyi tasarıma ulaşmak istiyorsanız, fazlalıkları kesip atın" bunu kim demişti bilmiyorum ama mutlaka önemli biri söylemişti 😂😂 işin özü hem basitliğiyle hem soğutmasıyla hep pc kasasına benzer geometrisiyle xbox'un şu ana kadar ortaya koyduğu en muazzam tasarım

• X box'ın tasarımı daha iyi olmuş bunu soğutmak daha zor olacak ondan sonra gene şu oyunda fanlar daha gürültü çıkarıyor diye yorum yapacaklar belli ki o ızgaralar ne kadar etkin soğutur makineyi, xbox mini pc kasası gibi etkin soğutucuya sahip güzel bir tasarım gibi görünüyor,tasarımda zaten en önemli şey sessizliği sağlamak hem de makine fazla ısınıp sorun çıkarmamasını sağlamak zaten ekrana bakıyoruz konsola değil sessiz olması en önemli konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

Oyun konsolunu beyaz eşyayla karşılaştırmak çok mantıklı gerçekten
    İyi okusaydın beyaz eşya ile karşılaştırma içermediğini anlardın. Madem öyle anladın sana seveceğin bir karşılaştırma göstereyim; artık çoğu akıllı telefon beyaz renkte üretilmiyor, keza dizüstü bilgisayarlar da aynı şekilde. Mesele aygıtlar değil yani beyaz rengin talep görmüyor ve günümüzün teknolojik aletlerin karakteristiğine uymuyor oluşu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bio technolog

Hdd değil o

2 TB NVMe SSD 3000-10000 TL Arası fiyatı var biraz zor takarsın 1 tb için 3000 verecekmisin

Alıntıları Göster
    Ps 5 oyunları ortalama 300 gb olsa 4k 60fps olduğundan 7 büyük oyun anca sığacaktır. Şimdi değil ama 5 yıl sonra çoğu kişi bunu düşünecektir.Ben 500 gb oyun gelebileceğini bile düşünüyorum 4 yıl sonra.
  • Hiç beğenmedim. Bir rgb'si eksik. Ucuz mouse modelleri gibi bir tipi var.

• 700 dolardan cdli 600 dolardan dijital versiyonu satışa çıkar büyük ihtimal.

• Garip şekilde dikeyken güzel, yatayken çirkin gözüküyor konsol.

• Crysis'in nanosuit'i tanıtılıyormuş gibi hissettim

• Küçük çocuk ya da ev hayvanı varsa dikey konumlandırmak çok riskli gibi görünüyor. Yatay konumlandırınca da simetri hastalarını krize sokar :)

• Beklediğimden daha güzel. İnsanların zevklerini tartışmak haddimize değil ama dikdörtgen dik bir kutuyu beğenip de şu gökdelen kıvraklığıyla yapılmış, renklerin içini aydınlattığı tasarımı nasıl olur da beğenemezler? Açıkçası beklediğimden çok çok güzel bir tasarım oldu. Oyunlara gelince, PS4’ten bir farkı yoktu heyecanlanmadım. Ama konsol tasarımına, kutu içeriğine, kumandanın ve joystickin kibarlığına laf yok bence..

Düzenleme: Şuna kimse bir açıklık getirmedi: tanıtılan oyunlar PS4’e gelecek mi? Gelecekse hangileri gelecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 12 Haziran 2020; 2:5:24 >
  • Bence tasarımı güzel. Xbox gibi mini fırın değil en azından.

• Tek korkutan soğutma sistemi

• Salon için xbox tasarımı, oyun veya çocuk odası için ps5 tasarımı daha güzel

• bu tasarimla bu urun yine iyi sogutulmaz ps4 pro.sahibiyim aldigim gunden beri yuksek sesle calisiyor goruntu kalitesi iyi oyunlarda coşuyor.İcini komple söküp maker jel ve termal pedleri daha büyükleriyle değiştirdim ses çok kısıldı ama yinr bir miktar var iyi oyunlarda dar kasaya anca bu oluyor benim gibi sessiz çalissin isteyenler kada üstünü veya altini açip lap top fani da koyabilirler ancak bu yeni üründe bu imkan daha zor gibi tasarimi enteresan geldi güzel mi çirkin mi bilemedim ama bence bu ürün de sesli çalışacak insallah yanılırım kollarını beğendim sade olmuş

• Beğenmedim tasarımı, ısınma sorunlarına gebe olacak. Mevcut nesildeki soğutma sıkıntısı ve onun beraberinde yarattığı ses sıkıntısının aynısı bunda olucak hissiyatındayım. Xbox'a laf edilmişte o kutu tasarımın yapılmasının sebebini iki cihazın karşılaştırmalarında, ses-ısı ilişkisini gördüğünüzde anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 12 Haziran 2020; 3:14:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.