< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 Teknik Rehber[SSS][Dualsense][Drift/Coil whine/Trigger] (5. sayfa)
-
-
Hayır hocam gen 4 olmak zorunda ve okuma yazma 5000 üzerinde olursa daha makul. Ama dediğim gibi gen 4 olmazsa kabul etmiyor makine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
250 GB ile 4 TB arasında kapasiteye sahip bir PCIe Gen4 x4 M.2 NVMe SSD olması gerekiyor.
-
İşe yaradı mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha gelmedi kargo. Zaten aksilik bu ya TV'de cortladı, ledleri yandı. :) TV'nin de gelmesini bekleyeceğim ayriyetten. Sonucu yazarım mutlaka.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Minimum düzeyde nemlendirmekte (sıvı) sorunu geçici olarak çözüyor, kendimde denedim sonuç aldım.
-
Bir arkadaş @Targaryen96 sprey sıktığından beri 2 aydır sorunsuz kullanıyormuş.
ben şu ürünü alıp sıktım bir işe yaramadı, 1 gün idare etti gibiydi ama bugün yine drift yapıyor
https://www.n11.com/urun/best-devre-temizleyici-yagsiz-el200-200-ml-25770893?
-
Dualsense'in yuvarlak tuşu içine yapışkan dökülmüş gibi basmaya başladı 3 gündür bu şekilde. Bir çözümü var mıdır acaba...
Selamlar, drift sorunu bende de var artık ve maalesef cihazımın garantisi de bitti.
Sol analog kendi kendine yukarı ya da sağa sola yönleniyor, o dualsense ile hiçbir oyun oynayamıyorum. WD40 da sıktım ama hiçbir işe yaramadı.
Düzgün ve kaliteli hizmet veren ve uygun fiyata tamir edecek firma var mı bildiğiniz?
Sıfır Dualsense fiyatları saçma sapan hale gelmiş.
Yer: İstanbul - Anadolu Yakası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legoloman -- 17 Temmuz 2023; 16:40:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dualasense’in sol analogunda aşırı olmasa da hissedilebilir şekilde drift sorunu başladı garanti karşılıyor mu bunu? 9 ay önce almıştım konsolu karşılıyorsa kaç gün sürüyor değişim veya tamir süresi?
-
10 gün belirtilen süre. Stok durumuna göre uzar veya kısalır değişimde. Karşılıyor.
Sony yetkili servisden fiyat istiyebilirsiniz. Fiziksel servise gitmenizi öneririm.
Sony tr garantili yarın arayayım bari teşekkür ederim ilginiz için
En yakın servisin konumunu alıp faturasıyla beraber verin cihazı. Drift sorunu zamanla artıyor ve ileride kullanılmayacak boyuta ulaşıyor. Büyük olasılıkla değişim alırsınız.
Garantiye vermekle birlikte. İçini açmanız garantiyi bozar. Eğer kendiniz yapmak istiyorsanız buna istinaden bir kaç link paylaşayım. Dualsensein yedek parçaları satılıyor. Değiştireceksiniz.
2 gün önce İstanbul-İncirli'deki servise bıraktım durumunu takip edebileceğim bi yer var mı?
-
Drift problemi ile ilgili sorunlu dualsenseyi garantiye verdim yerine gelen sıfır kola bakın. Malzemeden çalmışlar gibi bunlar bana sahte kol mu verdiler çıkan sese bakın. 😡😡
Bu gerçek mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X