Şimdi Ara

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
60
Favori
69.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar Amazon’dan bu tv yi aldım paneli kırık çıktı iade süreci başladı. Ya değişim olacak ya para iadesi. Ben alternatif bana onerebileceginiz model varmidir ps5 imde kullanacağım fiyat aralığı 13-15 bin tl

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papadoc. -- 8 Temmuz 2023; 17:30:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 60 HZ, 1440p ve HDR olan bir monitör kaça patlar arkadaşlar? Asus ve Samsung gereksiz pahalı geliyor. LG, Viewsonic gibi marka düşünüyorum. 24"den büyük olmasa da olur.

• Glasscannon G kullanıcısına yanıt

ViewSonic VP2756-2K alınabilir 8k civarı fiyatı var şuan.

• Arkadaşlar merhaba. Linkteki monitörle 2k'da 120 hz alabilir miyim?

https://www.hepsiburada.com/monster-aryond-a32-v1-3-32-inc-qhd-2560x1440-165-hz-1-ms-ince-cerceve-hoparlorlu-curved-oyuncu-monitoru-pm-HBC00004E6DDI?ozellik=&keywords=

monster'a sordum hb üzerinden bu şekilde bir cevap verdiler.

• ViewSonic VP2756-2K için 8k yazMış arkadaş ama şu anda 14 bin tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünden bugüne fiyatı degismeyen bisey kaldi mi ki ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samsung m7 almayı düşünüyorum. kullanan var mı?

• MSI Optix MAG321CURV 31.5" 4 ms 4K Curved Oyuncu Monitörü isimli ürün bozuldu. Sadece simulasyon yarışları için kullanıyordum. Yetkili satıcı servicepoint diye bir yer, arıyorum arıyorum açan yok. Nasıl olacak bilmiyorum, yaptıramazsam, yandık bir sürü paraya yeni bir şey alacağız.

• Ps5 için nasıl olur bu monitör arkadaşlar?

• Inferioress kullanıcısına yanıt

120HZ 144HZ Modellerin fiyatları Ne Durumda Usta Almışken 60HZde Kalmamak Lazım İleriye Dönük MAlum PS5 Pro Gelecek 8K Oyunculuk Başlayacak :)

https://www.epey.com/monitor/e/YTozOntpOjM5Njg7YToyOntpOjA7czoyOiIyNyI7aToxO3M6MjoiMzAiO31pOjM5ODY7YToxOntpOjA7czo2OiIzNzQ0NTYiO31pOjM5ODc7YToxOntpOjA7czo3OiIxOTQ0Mzk2Ijt9fV9zOjk6ImZpeWF0OkFTQyI7=/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 2 Ağustos 2023; 14:21:18 >

• Butcher of Blaviken kullanıcısına yanıt
    Ben 2,5 haftadır kullanıyorum, yalnız panel de ölü piksel/bölgesel leke vardı ilk kurduğum gün test ettim. Yine aynı gün hemen değişim talep ettim Samsung'dan, kabul edildi, değişim işlemleri başladı sonrasında kısa sürede değişim emri verildi. 0 cihaz gelecek, bendekini alacaklar. Müşteri memnuniyeti politakaları hoşuma gitti.

Görüntü kalitesi olarak kalibrasyonunu yapınca cidden çok iyi. Tam bir Fiyat/Performans ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 2 Ağustos 2023; 12:58:33 >
  • Arkadaşlar merhaba 2-3 bin tl bandında en iyi kablosuz kulaklık nedir ps5 için?

• Şuan En Güzel Bu Var Usta ANKEr ürünleri Ses sistemleri Bayağı Kaliteli JBL Eski Kalitesi Pek Yok Artık Sanki

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu]amazon
    Anker Soundcore VR P10 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı, Sertifikalı Meta/Oculus Aksesuarı, 30ms Altında Gecikme Süresi, Çift Cihazla Bağlantı, 2.4Ghz Kablosuz, USB-C Aparat, PS4, PS5, PC, Switch Uyumlu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B9MMJXRZ/ref=asc_df_B0B9MMJXRZ1687523400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0B9MMJXRZ&linkCode=asn
  • MrChame kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam ama kulakici rahat olmuyor durmuyor kulagimda :/

• Kafa Bantlı istiyorsan SteelSeries Ses Kalitesi Güzel Dongle Olan Modellerinden Bakabilirsin Usta

• Arkadaşlar hem ps5 hem de xbox xte kullanabileceğim kulaklik ariyorum model tavsiyesi verebilirseniz sevinirim

• anladım hocam çok teşekkürler

• Special One Tr S kullanıcısına yanıt
    Steelseries Arctis 1 Xbox Edition

• PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu]

Selam kulaklik bunu aldım Xbox kullanıyordum baglayamadim Xbox A kısmetse PlayStation 5 alcam bu kulaklıgi bağlayabilir miyim mümkün mü kutusunuda attım iade de etme şansım kalmadı ins PlayStation 5 e bağlayabilirim ama bağlanmaz derseniz b türlü satmaya çalışcam

• cagricinar kullanıcısına yanıt

Kola bağlarsınız hocam, ben de kablolu kulaklık kullanıyorum. 3,5mm jaklıdır diye tahmin ediyorum. Çok iyi ve konforlu bir kulaklık değil ama mikrofon performansını bilemeyeceğim. Kısa vadede işinizi görür. Simdiden hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.