Şimdi Ara

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
60
Favori
69.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar 2k monitör aldım, ps5 için 120 hz ayarını nasıl yapacağım hep 60hz gözüküyor ayarlardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtilhano333 kullanıcısına yanıt
    7 bin tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar PS5 için 25.000 TL limitle 55'' TV tavsiyelerinizi alabilir miyim ?

Ağırlıklı olarak multiplayer BF ve Cod oynuyorum.

Kendimce şunları belirledim ama uzun vadede hangisi memnun eder bilmiyorum.

TLC 55C728G 21.000 TL

LG 55QNED816QA 21.000 TL

SAMSUNG 55Q70B 23.000 TL

Veya alternatif neler olabilir ? 30 bine çık şu seçenek çok daha iyidir diyeceğiniz var ise onu da değerlendiririm. Bir de PS5 için OLED mi daha iyi yoksa LED mi daha çok tercih ediliyor ? genelde led tavsiyesi görüyorum sanırım oled yanığından dolayı insanlar uzak duruyor ancak emin olamadım. Bu konuda da aydınlatabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

• unlucyk U kullanıcısına yanıt
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Ben oled tercih ettim çok araştırdım. İnternetten videolar izledim. Direk gidip yerinde inceledim en iyisi olarak S95B de karar kıldım. Gönül isterdi ki daha büyük ekran olsun ama 55” olana para yettirebildim. Henüz ps5’i bağlayıp denetlemedim ama görüntü muazzam netflix de 4k bir anime ya da film açınca tamamen oyundaki performansının nasıl olacağını kestirebiliyorsunuz 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

PS5 İçin 2k monitör tavsiyesi alabilirmiyim ?

• exzeriyet kullanıcısına yanıt
    Asus TUF Gaming VG27AQ 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar

ps5 için 4k monitör tavsiyesi olan var mıdır? hikaye odaklı oyun oynadığımdan 60hz yeterli gelebilir diye düşünmekteyim

• souns S kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçe ve kac inc bi monitör almayi düşündüğünüzü belirtin ki yardımcı olabilelim.

• pardon hocam onu unutmuşum. 27-28-32 inch düşünüyorum bütçe olarak da 15-20bin aralığına çıkabilirim.

144hz HDMI 2.1 düşünürseniz ;

-Samsung Odyssey G7 28" LS28BG702EPXUF - Vatan da 15k civarı

60hz ;

-Asus TUF Gaming VG289Q - 12k civarı veya ViewSonic VG2756-4K

• çok teşekkürler hocam, bakayim. true hdr için sizce bütçeyi yükseltmeye değer mi?

• Diğer konuya da yazdım ama cevap veren olmadı. Bir de buraya yazayım.

Ps5 için sony'nin hangi tv modellerini önerirsiniz? 55 inç ve üzeri düşünüyorum. Fiyat aralığım yok. Neden sony diye soracak olursanız 2015 yılında ps4 alırken yanına sony tv de almıştım. Maşallah 8 yıldır sorunsuz çalışıyor.

• jackaliso kullanıcısına yanıt
    Sony XR-65A75K

Sahsi fikrim değer bence.

• Teşekkür ederim hocam. Son bir şey daha sormak istiyorum; daha önce hiç oled tv kullanmadım ama çok arıza verdiğini duymuştum. Bu doğru mu?

• jackaliso kullanıcısına yanıt
    Hocam en basta belirtmek gerekirse elektronik isi biraz sans isi kimisi alir hic kullanamadan sorun cikar kimisi alir yillarca sorunsuz kullanir.Oled ekranlarda burn in denilen yanik olusma durumu var bu da normal kullanimda olusmayan bir sey, ayrica gunumuzde uretilen cogu tv burn-in korumasi ile geliyor.

Ben oyun icin kesinlikle oled tavsiye ederim.Normal kullandiginiz tv den oled tv ye gecince diger tv nin yuzune bakmazsiniz :) Oled bambaska bir deneyim.

• Merhabalar
    32 inc 2 k 144 hz monitörden

Sony xr 55x93j tv modeline geçtim
    Ama kafama takılan şeyler var monitörde ps bizim için otomatik ayar yapıyordu
    Tv ayarlarını beceremedim sanırım
    Sony tv be ps5 kullanan varsa ayarlar konusunda nana yardımcı olabilirler mi

• piskopat417 kullanıcısına yanıt

Settings > Channel & Inputs > External Inputs > HDMI Signal Format girip PS5'i takmış olduğunuz HDMI yuvasını seçip Enhanced Format olanı seçin.

Picture Setting kısmından Picture Mode' u "Game" seçin.

*Brightness > Max

*Contrast > 90

*Gamma > 0

*HDR tone mapping > Gradation preferred

*Black Level> 50

*Black Adjust > Low

*Adv.contrast enhancer > Medium

*Peak Luminance > High

*Live Color > Medium

• Arkadaşlar 10 bin liraya kadar alınan monitörler tatmin eder mi? 2 sene önce MSI G241V E2 almıştım renkleri hoşuma gitmiyor çok cansız geliyor. Bu fiyat civarlarinda aldigim bı monitör bariz kalite farkı getirir mi? Istediğim şey görüntü keskin ve renkler canlı olsun. Bir de mesela 10 bin civarı alınan bı monitörün tvdeki kalite-fiyat karşılığı nedir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadiusz Milik -- 6 Temmuz 2023; 13:40:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.