< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (56. sayfa)
-
-
Ses seviyesi gayet yeterli hocam ama şarj biraz düşük kalıyor evet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortalama kaç saat gidiyor hocam 2 saat mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 3-4 saat arası gidiyor. Bence yeterli bir süre.
Evet 3 4 saat yeterli. Hocam bu kadar soru soruyorum kusura bakmayın malum kulaklıkları geri iade almıyorlar. O yüzden emin olmak istiyorum. Teşekkürler
Merhaba hocam. Bende yaklaşık 3-4 ay kadar kullanımdım. Fiyatına göre güzel bir kulaklık. Pulse explore aldığım için satmayı düşünüyorum. İlgilenirseniz yazabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Philips Pus8808 oyun için nasıl sizce arkadaşlar?
Bende pus508118 aldım, bekliyorum daha gelmedi hocam
Merhaba arkadaşlar, almanyadan sony kulaklık getirttim burada garantisi oluyor mu ?
Amazon'da Pulse Elite kulaklık şu an 5.440 TL. Tavsiye eder misiniz?
Amazon Almanya gönderiyor.
-
Sadece simulasyon kokpitinde kullanmak üzere bu ürün iş görür mü?
Acer Nitro UM.JE2EE.P04 31.5 inç WQHD (2560x1440) 1ms 165Hz 400 nits Kıvrımlı Monitör
Tcl 55c745 playstation da nasıl gider?
55c735 kullanan ben gayet güzel gidiyor :)
-
55c745 sipariş verdim trendyoldan 32234 TL ye
Kurulum için servis çok bekletirmi İstanbul için?
3güne kadar geliyorlardı hatta benim tv için adamlar akşam üzeri geldiler yoğunluktan
-
Kargoya bugün verilmiş hafta içi hallolur artık, Bi de notvex tv ekran koruyucu aldım, benim çocuk önceki tv in panelini kırdı, buna da izin veremem😔
Eger izmirden yolladılarsa horoz lojistik ile 10 sürebilir daha öncede başıma geldi kargo istanbul sınırlarında bile 1hafta dolanmıştı ben ürünü teslim almadım bile aradım getirmeyin artık geri yollayın demiştim vatan bilgisayarada bildirdim durum 1 hafta sonra hem horozdan aradılar hem vatandan aradılar ben ürünü almadım siparişi iptal etmiştim ürün bana hiç gelmedi diye artık kargonun başına birşeyler gelmiş olabilir o kadar dolanınca daha sonra amazon üzerinden sipariş vermiştim 3 günde geldi serviste yine 2güne geldi yoğunluğa göre değişebilir tv için yine mika tarzı koruyucular aldım Coruyan diye marka misafir cocukları tvye parmak atmasın diye artık tablet telefondan alışılmış herşeye parmakla dokunuyorlar :)
-
Trendyol satıcısından aldım, Ceva lojistik isimli kargo firmasıyla göndermişler, İNŞAALLAH sorunsuz gelir, bu ekran koruyucuları çok fazla yansıma yapıyormuş, o yüzden koyu renk kalın bir üçüncü perde alıp takıcam cama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X