Bildirim
PlayStation 5, Xbox Series X ve Apple TV için televizyon önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Samsung Q80T veya Q95T tavsiye ederim. Kendim Q95T kullanıyorum daha yeni aldım çok memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG OLEDCX6 -
LG V70 Plus ThinQ Snapdragon 875 16GB LPDDR5 RAM 512GB UFS 3.1/3.2 3K 120Hz OLED Ekranla çıkıyor mu bari 😀
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şu yanma olayı zoruma gidiyor o kadar para verip şu canım cihazın eriyişini görmek üzücü ya :(
-
Hocam son zamanlarda yanma ile ilgili 1 tane geri dönüşüm yaşmadık varsa garantisi devam eden sorun yaşayan benimle iletişime geçsin ürünü bizzat ben değişim yaptırcam.quote:
Orijinalden alıntı: fecklessŞu yanma olayı zoruma gidiyor o kadar para verip şu canım cihazın eriyişini görmek üzücü ya :(
-
43 inch lerde 60 hz üstü gerçek yenileme hızlı tv ler gelecekmi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam son zamanlarda yanma ile ilgili 1 tane geri dönüşüm yaşmadık varsa garantisi devam eden sorun yaşayan benimle iletişime geçsin ürünü bizzat ben değişim yaptırcam.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X