< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Playstation 6 | ANA KONU | İlk bilgiler gelmeye başladı | 2027/2028 Amd ile Anlaşma tamamlandı (2. sayfa)
-
-
2028 e Allah kerim :) Bu ülkede sokakta yürümek bile tehlikeli hale geldi. 2028 e sağ çıkarsak oynarız PS6 yı.. Dolar herhalde 175 TL olur o dönem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 sene önce 2 TL olan 1 Litre süt olmuş 30 TL varın düşünün.
-
O zaman da ona göre alım gücü olur sanırım, 4000 e Ps5 aldığımız daha dün gibi aklımızda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Dolar olmuş 175TL bu saatten sonra PS6 alınmaz" diyebilir miyiz.
-
Başlarda yerimizi alalım
Sony ps5 i tasarlarken oyun konsolu gibi değilde güzel bir eşya, bir arzu nesnesi gibi olmasını istemiş anladığım kadarıyla ama biraz at şeyi gibi de duruyor sehbanın üzerinde açıkcası, o yüzden ps6 nın bu sefer yatay, simetrik ve siyah olmasını istiyorum, dik te olabilir ama en azından simetrik bir tasarımı olsun.
İlk temennim umarim tasarimi ps5 ps5 slim ve ps5 pro kadar rezalet olmaz
Ps5 cikana kadar önceki cihazlardan sevmediklerim vardı tasarim olacak
Bu o kadar çirkin ki hepsini sevmeye başladım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun istiyorum, güzel oyun. Başka da bir şeye gerek yok.
-
Sony'nin yeni nesil konsoluyla ilgili iddialar, dikkat çekici bir gelişmeyi işaret ediyor. Güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre, Sony PS6 için iki farklı işlemci üzerinde çalışıyor. Bu durumun arkasındaki sebebin, konsolun iki farklı sürümle piyasaya sürülmesi olduğu düşünülüyor. Sızıntının kaynağı ise NeoGaf forumlarında KeplerL2 adlı bir kullanıcı. KeplerL2, geçmişte Sony'nin donanımlarıyla ilgili birçok doğru bilgiyi paylaşmış bir isim olarak biliniyor.
Ayrıca taşınabilir konsollara olan ilginin artması, bu stratejinin arkasındaki ana etkenlerden biri olabilir. Eğer Sony iki farklı PS6 sürümünü piyasaya sürmezse, yeni bir taşınabilir oyun konsoluyla kullanıcılarının karşısına çıkma ihtimali de oldukça yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 20 Eylül 2024; 20:15:52 >
-
Son söylentilere göre PlayStation 6, lansman sırasında iki farklı SKU'ya sahip olacak. İki SKU'dan biri daha uygun fiyatlı, muhtemelen özel bir el tipi cihaz olacak.
2028 yılı bana çok ama çok uzak görünüyor!
Erken genel seçim olmazsa,ben beklemiyorum,enflasyonunda %5 düşmesini beklemediğimden benim alma olasılığım 2030 yılını bulur.Bakalım 2030 yılına sağ salım ulaşıp alabilecekmiyim ?
-
Ben o zamana fiyatların bu zamana göre alım gücüne bakılırsa daha alınabilir olabileceğini düşünüyorum. Seçim sonrasına kalıyor zaten 2028 haziran seçim 2028 kasım Ps6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 23 Eylül 2024; 14:44:42 >
Senin dediği gibi alınabilir bir fiyattan satılsın 2028 yılında PS6
Tv izlemeyi sadece müzik ve belgesel ile sınırlayan biri olarak PC'den PS6 geçmiş olurum.
-
ps6 nesli bol exc li bir nesil olur inş. bol remastered lı değil.
-
PlayStation 6 Geliyor: 2027/2028’de Beklenen Büyük Lansman!
Yeni nesil PlayStation’ın detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor ve çıkış tarihi olarak 2027 ya da 2028 işaret ediliyor!
Geliştirme Aşamaları:
İlk çalışmalar 2022 yılında başladı.
AMD, yine PlayStation teknolojisinin arkasındaki güç olacak.
Geliştirme süreci 2023'te hız kazandı.
PlayStation 6'nın tasarım sürecinde yer alan Mark Cerny, yeni bir konsolun ortaya çıkmasının yaklaşık 4 yıl aldığını belirtiyor. Bu da PS6’nın 2027-2028 gibi piyasaya sürüleceğini gösteriyor.
Gelişmiş grafikler, daha hızlı işlemciler ve bambaşka oyun deneyimleri ile PlayStation 6, oyunseverleri heyecanlandırmaya devam ediyor!
Cerny, Sony Interactive Entertainment’ta önemli bir isim olarak, PlayStation 4 ve 5’in baş mimarı olarak tanınıyor. Ayrıca Crash Bandicoot ve Spyro the Dragon gibi kült oyun serilerinde yapımcı olarak da görev aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 13 Ekim 2024; 9:6:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İleride oyunlar bütün platformlara çıkar.
-
PlayStation 6 😋
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X