Şimdi Ara

Playstation Alacağım Kararsız ve Parasızım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konsol almayı düşünüyorum ama bütcem çok kısıtlı
    Kredi kartı ile taksitle alacağım taksitleri kendi haftalığımdan ödemeyi düşünüyorum haftalık 20-25tl alıyorum okullar açılınca yemeğimi suyumu evden götürürüm en az 15-20tl haftalık kalır ayda max 80tl ediyor yani
    Allaha şükür durumumuz iyi ama okul masrafları + dershaneler gelince bayağı bir zorlanacağız gibi amcaoğlum ps4 aldı ps3'nü istedim vermedi malesef zaten o konuya hiç girmeyim bildiğiniz almancı egosu.
    Playstation 4 alsam onla kalmıyor ki oyunları zartı zurtu derken keyfini süremem sürekli oyun alamam 100-200 liraya Playstation 3'de oyunlar 70-120 arası değişiyor arada sırada sınavlardan iyi aldığımda aldırabilirim aileme.
    Malum bayram var önümüzde bu bayram 150-200 lira toplarsam biraz para biriktirir yani arada ki 550tllik farkı kendim çıkartmaya çalışırım aylık 80-100 lira atsam 3 ayda falan hallederim yani Ekim gibi falan o zaman playstation 4 alırım tabi 1250 tl olarak kalırsa kalmazsada cebimde 550 tl para olur babamda 150 tl ekler peşin alırım.
    Ne düşünüyorsunuz ?
    Önerileriniz neler ?

Not:Gny-Ömer-Powerstorm-İmkansız çok özür dileyerekten 1 defa daha rica ediyorum konuyu konu dışına taşıyarak yazdığım notu silebilirmisin bu son konum gelen yorumlara göre hareket edeceğim ayrıca taşıdığında uplarsan sevinirim aşağılarda gözükebilir teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guattro -- 20 Temmuz 2014; 10:32:11 >

• Guattro kullanıcısına yanıt
    Dostum sıkışıksan hiç gerek yok bakma bunlar anlık heves
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverMindYo

Dostum sıkışıksan hiç gerek yok bakma bunlar anlık heves

Ya sonuçta şuan 15 yaşındayım 2 sene sonra ne cocukluk ne ergenlik kalacak zaten doğru düzgün arkadaşım yok sıkılıyorum evde istersen okul durumunu pmden anlatayım her seferinde dandik sınıfamı düşer bi insan ya akılları fikirleri lol onların saçma hareketlerini yapmıyorum diye pek takılmazlarda bende yakın arkadaşımda arkadan vurunca sap gibi kaldım.
    Almasına alırımda keyfi bişey için ailemi zora sokmak istemiyorum 700 tl bile çok para ama onlar istiyorsan alalım diyor bu da insana koyuyor biraz saçma sapan konsol için adamları zora sokmak istemiyorum

Ya sosyal durumun için birşey diyemem ama illa alıcaksan git ikinci el al 700 tl tutmaz bile kendin alırsın hatta aileni zora sokmadan. Oyunlarada zamanla paran birikir zaten sorun olmaz o kadarda stokçudan 2.el filan götürürsün oyunlarıda.
  • quote:

Ya sosyal durumun için birşey diyemem ama illa alıcaksan git ikinci el al 700 tl tutmaz bile kendin alırsın hatta aileni zora sokmadan. Oyunlarada zamanla paran birikir zaten sorun olmaz o kadarda stokçudan 2.el filan götürürsün oyunlarıda.

ikinci el güvenemiyorum
    Onlarca insan alıyor yani sorun olmuyorda ne olucak sanki. Araştırırsın iyice öyle alırsın pat diye alınmaz zaten
  • quote:

Onlarca insan alıyor yani sorun olmuyorda ne olucak sanki. Araştırırsın iyice öyle alırsın pat diye alınmaz zaten

kardeş internet üzerinden ikinci el alabilirim nerden biliyim bozuk sorunlu olmayacağını türk insanına pek güvenmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Neyse bakarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ilk olarak illa internetten almak zorunda değilsin çevrende sor soruştur biraz vardır belki satan. ikinciside sen cihaz eline geçsede onaylamadan paran gitmiyor diye biliyorum gittigidiyor.com'da. alır bakarsın bi, gözün tutmazsa geri yollarsın. artık dolandırıcılık öyle kolay değil korkma herkes yapıyor internetten alışveriş
  • Selam. İlk olarak şunu belirteyim tanıdığım gördüğüm kimse gidip oyunlara 200 lira ödemiyor. Ps3 deki oyunların fiyat aralığından bahsetmişsin işte ps4 ikinci el oyunlarıda bu şekilde şuan. 70 lirayada oyun var 110 lirayada. İkinci ele ön yargılı yaklaşma. Bende senelerdir diyordum bu insanlar nasıl güveniyor, nasıl akıl edipde alıyor diye ama yeni nesille beraber bende ikinci el pazarına girdim. Hatta oldukça memnunum. Satın alacağın kişiyle görüşüp istediğin bir site üzerinden ilan açtırabilirsin. Satıcının referanslarına bakabilirsin. Kaç kez alışveriş yapmış kaç kişi memnun ? Bu işi ne zamandır yapıyor ? Bu ve bunun gibi önlemlerle dolandırmanın önüne geçebilirsin. Gittigidiyor, sanalpazar gibi sitelerden ilan açtırıp alman halinde zaten paran güvende oluyor. Oyun sana geliyor, takıp bakıyorsun ve ürünü onaylıyorsun para satıcıya gidiyor. Ps4 oyunları neredesey sıfır kalitesinde. Oyunu alan oyuncu 1 kez bilemedin 2 kez takmıştır diski. İlk çıkan oyun bile 6 aylık düşün yani. Bu yüzden atıyorum 1 oyunu 100 liraya satın alıp oyunu bitirdikten sonra onu satarak oynamadığın diğer oyunlardan birini satın alabilirsin. Böylece piyasada bulunan tüm oyunları oynayabilmen mümkün. Yani ps4 ün durumu düşündüğün gibi vahim değil.

Maddi durumun şuan için ps3 için uygun. Sony zaten 3 yıl daha ps3 e destek vereceğini açıklamıştı. Yani üç yıl daha gönül rahatlığıyla ps3 ü oynayabilirsin. Zaten oynamadığın bir ton oyun var. Fakat eski nesilde karar verirsen gidip 800 - 900 liraya mağzalardan satın alma. Zaten ps4 ün fiyatı 1100- 1200 arası. Eski nesile o kadar para yatırma. Tavsiyem ön yargılarını kırıp forumdan veya ikinci el ürün satan sitelerden garantisi devam eden ekstra aksesuar ve oyun veren ilanları araştırman. Kesene uygun cihazı yine sanalpazar gibi sitelerden taksitle alabilirsin. 500-600 liraya alacağın cihaz ayda sana taksitle maliyet 50-60 lira olacaktır. 1-2 sene sonrada cihazı satar yeni nesile geçersin. Amaç zaten eğlenmek.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 20 Temmuz 2014; 12:02:39 >

• Oyunları kimse 200'e felan almıyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Selam. İlk olarak şunu belirteyim tanıdığım gördüğüm kimse gidip oyunlara 200 lira ödemiyor. Ps3 deki oyunların fiyat aralığından bahsetmişsin işte ps4 ikinci el oyunlarıda bu şekilde şuan. 70 lirayada oyun var 110 lirayada. İkinci ele ön yargılı yaklaşma. Bende senelerdir diyordum bu insanlar nasıl güveniyor, nasıl akıl edipde alıyor diye ama yeni nesille beraber bende ikinci el pazarına girdim. Hatta oldukça memnunum. Satın alacağın kişiyle görüşüp istediğin bir site üzerinden ilan açtırabilirsin. Satıcının referanslarına bakabilirsin. Kaç kez alışveriş yapmış kaç kişi memnun ? Bu işi ne zamandır yapıyor ? Bu ve bunun gibi önlemlerle dolandırmanın önüne geçebilirsin. Gittigidiyor, sanalpazar gibi sitelerden ilan açtırıp alman halinde zaten paran güvende oluyor. Oyun sana geliyor, takıp bakıyorsun ve ürünü onaylıyorsun para satıcıya gidiyor. Ps4 oyunları neredesey sıfır kalitesinde. Oyunu alan oyuncu 1 kez bilemedin 2 kez takmıştır diski. İlk çıkan oyun bile 6 aylık düşün yani. Bu yüzden atıyorum 1 oyunu 100 liraya satın alıp oyunu bitirdikten sonra onu satarak oynamadığın diğer oyunlardan birini satın alabilirsin. Böylece piyasada bulunan tüm oyunları oynayabilmen mümkün. Yani ps4 ün durumu düşündüğün gibi vahim değil.

Maddi durumun şuan için ps3 için uygun. Sony zaten 3 yıl daha ps3 e destek vereceğini açıklamıştı. Yani üç yıl daha gönül rahatlığıyla ps3 ü oynayabilirsin. Zaten oynamadığın bir ton oyun var. Fakat eski nesilde karar verirsen gidip 800 - 900 liraya mağzalardan satın alma. Zaten ps4 ün fiyatı 1100- 1200 arası. Eski nesile o kadar para yatırma. Tavsiyem ön yargılarını kırıp forumdan veya ikinci el ürün satan sitelerden garantisi devam eden ekstra aksesuar ve oyun veren ilanları araştırman. Kesene uygun cihazı yine sanalpazar gibi sitelerden taksitle alabilirsin. 500-600 liraya alacağın cihaz ayda sana taksitle maliyet 50-60 lira olacaktır. 1-2 sene sonrada cihazı satar yeni nesile geçersin. Amaç zaten eğlenmek.

Edit: imla

Eylül-Ekime kadar bekleyip ps4 almayım mı diyorsun ?
    oyunu ikinci el alabilirim çalıştığı ve orjinal olduğu sürece sorun yok.
    Konsol yinede pek istemiyorum ikinci el 500-600 vermek sıfırı 670tl alır keyfime bakarım.
    Almışken Playstation 4 almak istiyorum hem 2-3 ay sonra oyunlarda tam oturur birde kuzenimde ps2 var yatıyo kullanmıyor onu alabilirim aslında 2-3ay idare eder mi ki ?
    Fifa 14 30tl galiba ps2 oyunları
    fifa 14 alıp 2-3ay oyalanır sonra ps3 ile arasında ki farkı önden verir ps3 fiyatına taksit yaptırıp kullanırım diye düşünüyorum açıkcası
    Bayram 100-150-200 toplarım almanyadan gelen amcamda burada olacak yengemle cocukları yanında yokken yoklarım belki atar bi 50 lik milletin alamancı amcaları 5s getiriyor bizim ki çikolata bile getirmiyor birde o kadar zengin elinin kiri bi 5s de neyse o belki yanında kimse yokken 50-100 arası bişeyler atar teyzelerden biraz toplarım 100'ü geçer işte max 200 min 100 eğer 100 toplarsam gider saat falan alırım 200 civarı olursada üstünü ekler ps3 veya ps4 alırım

• PS4'ü bile ordan burdan birleştirerek alacaksın.Ki yeni oyun çıktığında almak için yeniden para biriktireceksin , para birikene kadar hevesin kaçacak vs.bence PS4'e bulaşma PS3 uygun.
  • o nerenin bayrağı?
  • Benim anlamadığım amcanın oğlu ps4 alıyor . Sen gidip onun ps3 nü istiyorsun vermiyor , diye egomu oluyor ? Adam belki eski oyunlar için saklayacak , belki ps4 şuan fazla oyun yok diye onu kullanıyor , vermek zorunda mı la bu adam böyle akrabalara bitiyorum valla verirse ondan iyisi yok vermezse zaten 5 para etmez ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 20 Temmuz 2014; 15:07:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Benim anlamadığım amcanın oğlu ps4 alıyor . Sen gidip onun ps3 nü istiyorsun vermiyor , diye egomu oluyor ? Adam belki eski oyunlar için saklayacak , belki ps4 şuan fazla oyun yok diye onu kullanıyor , vermek zorunda mı la bu adam böyle akrabalara bitiyorum valla verirse ondan iyisi yok vermezse zaten 5 para etmez ...

İhtiyacı yok tanımadan yorum yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.