Şimdi Ara

~ Playstation alacağım~ Tavsiyeler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: @rd@

ps3 te hdd neden var???
    oyunlar diskte değilmi???
    cahilim
    ...

Hocam bazı oyunlarda kurulum için dosya ön yüklemeleri vs. oluyor.''Save'' bölümlerindeki kayıt ettiklerin o disk içine yerleştiriliyor.Fakat oyun CD'den oynanıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: clanthee

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

ps3 te hdd neden var???
    oyunlar diskte değilmi???
    cahilim
    ...

film müzik vs için bide demo ps network store dan indiyosn demoları

harici hdd taksak olmamı???
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakal KARLOS

@Redden

Hocam sen bence bu konuya bakmadan bir hastaneye görün.(Bkz:Bakırköy)

PS3 te oyun olarak sadece PES 2010 vs. oynuyorum zaten.Fakat bazı forumlarda okuyorum.Genelde '' PS3 son model olduğu için parası pahalıdır.PS2'den farkı yoktur.'' yazılmış.Kararsız kaldım.Paramın boşa gitmesinide istemiyorum.

yok artık. arada dağlar kadar teknoloji farkı var, bu saatten sonra kesinlikle ps3 almak gerekli eğer tek takıntı futbol değilse. ps3 ün kötü yanı kopya korumasının kırılamamış olması, orjinal oyunlar da abuk subuk fiyatlara satılınca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: Çakal KARLOS

@Redden

Hocam sen bence bu konuya bakmadan bir hastaneye görün.(Bkz:Bakırköy)

PS3 te oyun olarak sadece PES 2010 vs. oynuyorum zaten.Fakat bazı forumlarda okuyorum.Genelde '' PS3 son model olduğu için parası pahalıdır.PS2'den farkı yoktur.'' yazılmış.Kararsız kaldım.Paramın boşa gitmesinide istemiyorum.

yok artık. arada dağlar kadar teknoloji farkı var, bu saatten sonra kesinlikle ps3 almak gerekli eğer tek takıntı futbol değilse. ps3 ün kötü yanı kopya korumasının kırılamamış olması, orjinal oyunlar da abuk subuk fiyatlara satılınca...

O yüzden bir sıkıntı yaşıyorum.Fakat Playstationda sadece futbol takıntım var..

• XBox al
  • Ps3.
  • xbox 360 al 390 400 e 5 e de oyun alırsın kopya istersen orjinal da oynarsın.
  • xboxta 3k olayı nasıl oluyor???
    ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.