ps3 te hdd neden var??? oyunlar diskte değilmi??? cahilim ...
Hocam bazı oyunlarda kurulum için dosya ön yüklemeleri vs. oluyor.''Save'' bölümlerindeki kayıt ettiklerin o disk içine yerleştiriliyor.Fakat oyun CD'den oynanıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: clanthee
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
ps3 te hdd neden var??? oyunlar diskte değilmi??? cahilim ...
film müzik vs için bide demo ps network store dan indiyosn demoları
harici hdd taksak olmamı??? ...
quote:
Orijinalden alıntı: Çakal KARLOS
@Redden
Hocam sen bence bu konuya bakmadan bir hastaneye görün.(Bkz:Bakırköy)
PS3 te oyun olarak sadece PES 2010 vs. oynuyorum zaten.Fakat bazı forumlarda okuyorum.Genelde '' PS3 son model olduğu için parası pahalıdır.PS2'den farkı yoktur.'' yazılmış.Kararsız kaldım.Paramın boşa gitmesinide istemiyorum.
yok artık. arada dağlar kadar teknoloji farkı var, bu saatten sonra kesinlikle ps3 almak gerekli eğer tek takıntı futbol değilse. ps3 ün kötü yanı kopya korumasının kırılamamış olması, orjinal oyunlar da abuk subuk fiyatlara satılınca...
quote:
Orijinalden alıntı: suicide
quote:
Orijinalden alıntı: Çakal KARLOS
@Redden
Hocam sen bence bu konuya bakmadan bir hastaneye görün.(Bkz:Bakırköy)
PS3 te oyun olarak sadece PES 2010 vs. oynuyorum zaten.Fakat bazı forumlarda okuyorum.Genelde '' PS3 son model olduğu için parası pahalıdır.PS2'den farkı yoktur.'' yazılmış.Kararsız kaldım.Paramın boşa gitmesinide istemiyorum.
yok artık. arada dağlar kadar teknoloji farkı var, bu saatten sonra kesinlikle ps3 almak gerekli eğer tek takıntı futbol değilse. ps3 ün kötü yanı kopya korumasının kırılamamış olması, orjinal oyunlar da abuk subuk fiyatlara satılınca...
O yüzden bir sıkıntı yaşıyorum.Fakat Playstationda sadece futbol takıntım var..
XBox al
Ps3.
xbox 360 al 390 400 e 5 e de oyun alırsın kopya istersen orjinal da oynarsın.
xboxta 3k olayı nasıl oluyor??? ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme