Şimdi Ara

~ Playstation alacağım~ Tavsiyeler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Playstation alacağım.Artık bağımlı oldum gibi bir durum.Bilgisayarda oynuyorum tabiki fakat genelde program yazmalar , yazılım geliştirme ve web tasarım amaçlı kullanıyorum.Oyun salonlarında zaten aylık gerektiği kadar para harcıyorum.Onun yerine Maddi durumumuz iyi.Evde ayrıca plazma ve LCD TV bulunuyor.Fiyatlar ne olur ? Yaz sezonunuda düşünüyorum. Playstation 2 mi yoksa 3 mü önerirsiniz ? İkinci el vs. farketmez.Ucuz fiyatlara linkler vs. koyarsanız sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar zübbe vb. benzetmelerde bulunan kişiler şikayet edilecektir..

• Güncel..
  • ps 2 mi ? ps3 al tabiki 800 e 250gb + 2 oyunla satılıyor sony lerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: clanthee

ps 2 mi ? ps3 al tabiki 800 e 250gb + 2 oyunla satılıyor sony lerde

Hocam PS3 çok pahalı gibime geldi.800+ olarak satılıyor.Netsiparişten vs. bakıyorum şimdi..

Örnek olarak ;http://www.netsiparis.com/detay/17201290016/SONY-PLAYSTATION3-250GB-SLIM-MOTOSTORM-PASIFIC

Fakat Gittigidiyordan 2. el de alabilirim.Hem ucuza gelir , hemde oyun sıkıntısından kurtulurum..

• maddi durumumuz iyi diyosun lcd de varmış he yok olmaz diyosn ps2 hiç alma tarihe karıştı o veya xbox alabilirsin 500 e satılıyor korsan oyunuda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 Pro için TV önerileri
    2 ay önce açıldı
    Xbox için monitör tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çakal Karlos

Benim ps3 satılık istersen sana satabilirim. Ps3 60 gb pal temiz yanında 2 tane joystick + world cup 2010 oyunu 500 tl eğer uyarsa pm at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 29 Mayıs 2010; 20:18:14 >
  • Ps1 al.
  • playstation 2 mi 3 mü alayım diyorsun , sonra da züppe demeyin diyorsun. "Saftrik demeyin" demek istedin sanırım.
  • kırılsa şu ps3 yaşa başa bakmayıp alacam bitane ama yok arkadaş beceremediler gitti bu sefer
  • Paran varsa tabiki PS3.Benim tercihim de 0 almak olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Çakal Karlos

Benim ps3 satılık istersen sana satabilirim. Ps3 60 gb pal temiz yanında 2 tane joystick + world cup 2010 oyunu 500 tl eğer uyarsa pm at

Ürünün durumu nasıl Pmden ulaşır mısın ?

Beyler fiyat olarak neler düşünüyorsunuz ? Şimdi normal olarak kaç GB gerekir ? Oyunlarda tahminim korsan çalışmıyor o ne gibi bir sorun yaratır ?

@burock3699

Ne dediğini ciddi anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakal KARLOS -- 29 Mayıs 2010; 20:23:53 >
  • Maddi durumunuz iyi ise niye ucuz linkler v.s arıyorsunuz? Garibime gitti bu durum.
    Neyse diyeceğim şudur: oyuna para yetiştirebilirseniz tabii ki Ps3, ötesi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Maddi durumunuz iyi ise niye ucuz linkler v.s arıyorsunuz? Garibime gitti bu durum.
    Neyse diyeceğim şudur: oyuna para yetiştirebilirseniz tabii ki Ps3, ötesi yok.

Hocam maddi durum iyi diye , bütün paramızı harcayacak değiliz.Yani her genç gibi bende oyun salonlarında vs. takılıyordum.Aylık neredeyse yaklaşık 100-150 TL harcıyorum.Onun yerine taksitli alıp kendi evimde oynarım diye düşündüm fakat oyun sıkıntısı..

Neler yapmalıyım bilmiyorum...

Ailemin maddi durumu iyi olduğu için konuyu açmadım , normal bir yaşam standartı sürseydik yine konuyu açardım.
  • bence playstation al
  • ps2 alacaksan ancak futbol makinası olur ama ps3 alırsan hertürlü oyunu oynarsın maddi durumunda iyimiş bence PS3 almalısın
  • ps3 te hdd neden var???
    oyunlar diskte değilmi???
    cahilim
    ...
  • @Redden

Hocam sen bence bu konuya bakmadan bir hastaneye görün.(Bkz:Bakırköy)

PS3 te oyun olarak sadece PES 2010 vs. oynuyorum zaten.Fakat bazı forumlarda okuyorum.Genelde '' PS3 son model olduğu için parası pahalıdır.PS2'den farkı yoktur.'' yazılmış.Kararsız kaldım.Paramın boşa gitmesinide istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

ps3 te hdd neden var???
    oyunlar diskte değilmi???
    cahilim
    ...

film müzik vs için bide demo ps network store dan indiyosn demoları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.