Şimdi Ara

PLAYSTATİON CAFE AÇMAK İSTİYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
38.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşların dedikleri gibi 3 çıkmak üzereyken 2'ye yatırım yapılmaz. Anladığım kadarı ile internet cafe & ps cafelerin iş yapmaları şehre göre değişiyor. Benim bulunduğum yerde internet cafeler daha iyi ps ler bomboş. Birde işin yasal ve uygulama boyutu var. Her ne kadar ikisinde de oyun oynansada PS cafeler polisin ve belediyeni gözünde Atarici konumunda. 18 yaşın altında adam almak kanun dışı içeriye..İnternet cafeler internet bilgi araştırma vs gibi sebepler ile işi ve denetimleri kurtarıyorlar şimdilik..Ataricileri yaşatmadılar PS de ipi bir kere kaçırdılar ellerinden ama sonları karanlık..
  • arkadaşlar şimdi cihazların ve kurulacak düzenin fiyatı tamamen aldığın parçalara göre değişir elbette şu vergidir tabeladır zarttır zurttur bunlar ne kadar tutucak bilen var mı_?_
  • bence de PS2 xbox360 PS3 karışımı bişeyler yapabilirsin. ama ps3 de sıra varken ps2 boş kalırsa iyi olmaz.
  • ps3 ler çıktı ama insanlarımız sanmıyorum cafelerine bianda hemen alsınlar doldursunlar.. çok para valla kıyamaz kimse daha doğrusu kazandığ parayı karşılaması uzun sürer diye düşünüyorum .. ama dükkan 3 tane ps3 koycan gerisi ps2 olacak .. onun sırasını beklerken insanlar ps2 de vakit geçircekler
  • Arkadas ben internet cafe sahibiyim bir akrabamında PS cafesi var ikiside çok güzel iş yapıyor... İşin sırrı işletmecide sen güzel hizmet verirsen ikiside çok güzel iş yapar... Mekanına çoluk cocugu sokmazsan herzaman Elit bir müşterin olur e tabi biraazda mekanın konumu önemli... Ama genel olarak iş işletmecide...
  • benim play statıon cafem var is tanbul da. ama mayısta askere gidiyorum. bide ortağımla anlaşamıyorum.onun için devretmeyi düşünüyoruz. 16 adet playstatıon2 . 16 adet 72 ekran televizyon. 16 adet kilitlenebilir masa. sandalyeler ve tabureler. ayrıca ana makine olarak kullandığımız bilgisayar. ofis masave ve dolapları. mutfak dolapları. buzdolabı. 24,000btu beko klima. alarm. eğer düşünürsen yardımcı olabilirim. belki sadece içindekilerde olabilir. herşey garantili ve fauralı 0543 817 35 45
  • yaa arkadaşlar kurban oluyum şu izinleri nasıl alıyoruz ben ankara keçiörende açmayı düşünüyorum birisi detaylı şekilde anlatabilenden ALLAH RAZI OLSUN şimdiden ...ps2 cafe nasıl açılır anlatabilen varsa çok iyi olurr.. bide ps2 fiyatlar ne durumda ankarada 300 filan doğubanktan kaça ve nerden alınır...

SAYGILAR.
  • psp cafe açın bi değişiklik olur her yere oyuncakçılardaki gibi bağlayın bide futbol oyunları falan wireless üzerinden 2 kişilik oynarlar süper olur aslında ....
  • ps3 kafe acıcam ben zortlaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • açmışmıdır acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

açmışmıdır acaba?

açtıysabile iflas etmişştir budevirde kimse ps2 oynamaz
  • arkadaslar benım elımde 15 adet harddısklı jetonlu sıstemlı playstatıon 2 mevcut.masası sandalyesı ıle komple set olarak 1000 ytl ye verıyorum.15*1000 ytl=15.000 ytl yuksek model araba ile takasda dusunebılırım.cafe acmak ısteyen yada mevcut cafesı olupta cırosunu arttırmak isteyen arkadasların dıkkatıne.ayrıca elımde 4 adet atarı makınası ıle 1 adet de langırt mevcuttur.atarılerın tanesi 250 ytl komple oyun dahıl langırt da 1000 ytl dır.ilgilenen arkadaslar msn den ulasabılır yada arayabılırler.saygılar. birol msn : birolonentr@yahoo.com tel : 0 536 430 83 83
  • Hizmet sektörü gelişmekte olan ülkelerin ekonomilerindeki yapılanmaya bağlı olarak kendi göstermeye eğilimli bir sektör. Dolayısıyla Cafe-PS Cafe-Net Cafe-Kitap Cafe-Bar-Restaurant gibi işletmeleri açarken 2 kere düşünmek gerekli. Eğer bu işi iyi yaparım derseniz problem yok ama para kazaniimda, gerisi önemli değil derseniz uzun soluklu olmayacaksınız demektir.
  • nası bulup cıkardınız 1bucuk yıllık topiciadam belki yıl oldu kafeyi acalı
  • bende kafe açacam hortla susam hortla.....

harbi bi şekilde sorumu sorayım. ps2 lerde kopya oyun kullansam nasıl olur denetim nasıl? kim denetler kurtulma yolu yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

ps3 kafe acıcam ben zortlaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sende CORTLAAAAAAAAA
  • kardeşim iyi hasta bu konsollar bitti artık ben işletmeciyim video oyun merkezi adı altında çoklu komplike bir mekanım var ve ps2 ye kesinlikle yer yok sen boşver geç bu sevdadan yapıyosan az ve kaliteli yap harddısc zaten illegal orjinal kullansan karşılamaz sen yeni nesil konsollara bak.
  • DH lılara indirim var mı
  • Arkadaşlar ben ciddi olarak ps3 cafe açmak istiyorum istanbul/ümraniye mekan bunda şartlar nedir nereye müracat edilir ps3 makineler konsol şekline nasıl getirilir kaç ekran lazım lcd mi plazmamı v.s bilgisi olan yardım lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 20 Mart 2009; 15:31:00 >
  • başlık hort rekorları kırıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.