Şimdi Ara

Playstation cafe için duvar tipi klima önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Playstation cafe işletiyorum. İşyeri 2 katlı, giriş katı 65-70m arasında aşağısıda 75m falan. Giriş katına klima almak istiyorum. Aklımda 24000'lik duvar tipi klima var. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim.

Alt kat sıcak olmuyor o yüzden üst kata alacağım sadece. Üst katta 30-35 derece sıcaklık oluyor. 24000'lik klima yeterli gelir mi ?
    İşyeri konyada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leocman

Merhabalar,

Playstation cafe işletiyorum. İşyeri 2 katlı, giriş katı 65-70m arasında aşağısıda 75m falan. Giriş katına klima almak istiyorum. Aklımda 24000'lik duvar tipi klima var. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim.

Alt kat sıcak olmuyor o yüzden üst kata alacağım sadece. Üst katta 30-35 derece sıcaklık oluyor. 24000'lik klima yeterli gelir mi ?
    İşyeri konyada.

EĞER İÇERİSİ KALABALIK OLUYORSA YETMEYECEKTİR.MİSAL HER İNSAN YAKLAŞIK 350 ila 2000 BTU ARASI ISI YAYAR.ALANINDA OLDUKÇA BÜYÜK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK YETMEYECEKTİR.
  • Salon tipi klima işinizi zorlaştırmadan görecektir.24binlik klima alıp devamlı çalışmak zorunda bırakacaksınız klimayı ve elektrik sarfiyatı artacak.Ancak salon tipi klima alırsanız hem 2 katı birden soğutma fırsatınız olacak hem de 24 binlik deki performans kaybını yaşamayacaksınız.

Öneri markam York 3000 3500 civarına bulunabiliyor
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Salon tipi için sanayi elektriği gerekiyormuş 380'lik. Bizim işyerinde mevcut değil. O yüzden 24binlik klima aldım 3-4 gün önce. Epey faydası oldu. A enerji ancak bakacaz artık ne kadar faturayı kabarttığına. Günde yaklaşık 10 saat çalıştırıyorum.
  • quote:

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Salon tipi için sanayi elektriği gerekiyormuş 380'lik. Bizim işyerinde mevcut değil. O yüzden 24binlik klima aldım 3-4 gün önce. Epey faydası oldu. A enerji ancak bakacaz artık ne kadar faturayı kabarttığına. Günde yaklaşık 10 saat çalıştırıyorum.

keşke inverter alsaydınız..ısıtma da yapacaksanız aradaki farkı 6 7 ayda çıkarır daha sonra faturada kara geçerdiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

quote:

keşke inverter alsaydınız..ısıtma da yapacaksanız aradaki farkı 6 7 ayda çıkarır daha sonra faturada kara geçerdiniz

Isıtma için klima kullanmıyorum hocam. Merkezi sistem mevcut binada. Benim derdim yazın 2-3 ay soğutsun yeterdi buda işimi görüyor gibi şuanlık. Ancak ne kadar elektrik kullanıyor faturayı görünce anlayacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: martinist

quote:

Isıtma için klima kullanmıyorum hocam. Merkezi sistem mevcut binada. Benim derdim yazın 2-3 ay soğutsun yeterdi buda işimi görüyor gibi şuanlık. Ancak ne kadar elektrik kullanıyor faturayı görünce anlayacağım.

klimayı kumandadan 24 dereceye ayarla.hem fatura için hemde klima için en sağlıklısı olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.