Merhaba arkadaşlar eskişehir de yaşıyorum tek oda eski bir gecekondu tarzı bir ev normalde soba ile ısınıyordum ama artık hem zahmetinden hemde kömür ve odun fiyatlar yüzünden oda ufak olması yüzünden acaba elektrikle mi ısından diye düşündüm ama hiçbir tecrübem yok çevrem böyle ısınan insan yok o yüzden kullanan varsa yorumlarsa sevinirim soba verdiği o hayvani sıcaklık beklendim yok ama 15m2 içi ısınsın üşümediğim bir ortam olsa yeterli benim için yeterli. Kendi araştırmalarıma göre Infrared Isıtıcılar bulunduğu bölgeyi değil baktığı bölümü ısıtıyormuş sadece işimi görmez gibi yağlı radyatörler uzun süre ısınır zor soğur demişler ama kimse net ne kadar sürede ısınır bilgi vermemiş eğer ki buda ısınması 30dk falan geçiyorsa uzun bir süre iç anadolu soğuğu kurtarır mı bilemiyorum. konvektör ısıtıcılar bunlarda da seçenek çok fazla ama yorum değerlendirme sitelerde çok az pek yorum bulamadım iç anadolu bölgesinde kullanan varsa bu cihazlardan birini yorum yaparsa sevinirim nasıl bir fatura geliyor ısınma hangi cihazla nasıl yapıyorlar yorumlarsanız sevinirim. |
Bildirim