Merhaba arkadaşlar eskişehir de yaşıyorum tek oda eski bir gecekondu tarzı bir ev normalde soba ile ısınıyordum ama artık hem zahmetinden hemde kömür ve odun fiyatlar yüzünden oda ufak olması yüzünden acaba elektrikle mi ısından diye düşündüm ama hiçbir tecrübem yok çevrem böyle ısınan insan yok o yüzden kullanan varsa yorumlarsa sevinirim soba verdiği o hayvani sıcaklık beklendim yok ama 15m2 içi ısınsın üşümediğim bir ortam olsa yeterli benim için yeterli.
Kendi araştırmalarıma göre
Infrared Isıtıcılar bulunduğu bölgeyi değil baktığı bölümü ısıtıyormuş sadece işimi görmez gibi
yağlı radyatörler uzun süre ısınır zor soğur demişler ama kimse net ne kadar sürede ısınır bilgi vermemiş eğer ki buda ısınması 30dk falan geçiyorsa uzun bir süre iç anadolu soğuğu kurtarır mı bilemiyorum.
konvektör ısıtıcılar bunlarda da seçenek çok fazla ama yorum değerlendirme sitelerde çok az pek yorum bulamadım
iç anadolu bölgesinde kullanan varsa bu cihazlardan birini yorum yaparsa sevinirim nasıl bir fatura geliyor ısınma hangi cihazla nasıl yapıyorlar yorumlarsanız sevinirim.
Kz EDX Pro modeli alınır mı
kulaklık fiyatları inanılmaz artmış alternatif birşey bakarken bu kulakları gördüm fiyat olarak uygunlar ama daha önce hiç böyle birşey kullanmadığım için aranızda deneyen varsa yorumlarsa çok sevinirim
öncellikle kafa üstü kulaklık dan yoruldum artık pc başında o yüzden kulak içi bir kulaklık geçmek istiyorum şu an elimde hyprex cloud 2 var.
kullanım amacım günlük bilgisayar başında müzik ve video izlerken veya oyunlarda (BF5 veya ona benzer oyunlar)
veya bu fiyatlarda sizce bu kullanıma uygun bir kulaklık öneriniz var mıdır ?
PC Elektrik Kesiyor
|
İpad pro hakkında bir kaç soru
|
Modeme Gelen Hızdan Daha Düşük Hız Almak
Elektrikli ısıtıcı öneri
|
Bir yıllık kira seneti
|
Data hattı fiyat ve önerileri
|
HG 658 v2 modem yardım
Türknet 5 gündür hizmet alamama
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 186
İkinci El Bölümü Mesajları: 64
Konularının görüntülenme sayısı: 8.004 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El