Bildirim
PlayStation Classic - Oyun-Tartışma Platformu (6. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Elim de iki usb var (Toshiba 8GB TransMemory ve kingston datatraveler 1gb). İkisi de birer kez çalışmıştı ama onun dışında başarısız oldu. Girdiği zamanda bir tuşa basınca direkt siyah ekrana atıyordu. Şuanki durum 1gb artık sorunsuz çalışıyor 1 tane oyun atabildim kapasiteden dolayı gta 2, sorunsuz oynayabildim. Diğeri ise yine de çalışmadı, temassızlık sorunu oluyordu bilgisayarda da, belki de onunla ilgilidir. Her neyse gidip yeni bir tane alacağım 32gb'lık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam benim yoğun olduğum günler taşınma tadilat dünya kadar işle uğraşıyordum hiç internete girmek için vaktim olmadı kaçırmışım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps1 ile arasinda ne fark varkii clasikin?ayni oyunlar orada da ayni sonucta!bu kadar parayi niye vereyim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hdmi cıkışı var. 720p goruntu veriyor. Hackleyince cd, göz derdi olmadan bir yığın oyun oynayabiliyorsun. Ayrıca snes, nes... vs oyunları da oynatabiliyor. Gerçi denemedim ama nette nasıl yapıldıgı ile ilgili videolar var.quote:
Orijinalden alıntı: suÇ
Ps1 ile arasinda ne fark varkii clasikin?ayni oyunlar orada da ayni sonucta!bu kadar parayi niye vereyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 31 Ağustos 2019; 10:9:27 >
Oyun önerisi vereyim arkadaşlar.
1- Ehrgeiz (iki modu var arcade modu yani dövüş modu, story modu ise ilerlemeli ve gerçekten harikadır youtubeden story mode ya da quest mode yazıp videolarını izleyebilirsiniz speedrun denemeleri dahi yapılmış harika oyundur.)
2- Big o’l bass 2 (iki kişi de oynanabiliyor harika bir balık yakalama oyunu)
3- Street fighter ex plus alpha
4- Yugioh Forbidden memories
5- Metal Gear Solid
6- Digimon world
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 68023967 -- 30 Ağustos 2019; 22:7:12 >
bende yapamadım nes oyunlarını. çekirdek seçmemi istiyor ama tek tek denemekten sıkıldım. ne güzel snow bross a heves etmiştim :) -
Güzel konu elinize sağlık
Hiç bir yerde kalmadı mı acaba?
Vatan şehir dışında var, teknosa yok, mediamarkt ta da görünmüyor :(
emülatör işi maalesef ki zor
Merhaba nascar rumble oyununu nasıl yükleyebilrim ya da calıstırabilirim tesekkrüelr
işin ilginci ps1 oyunları da olmadı ya da ben yapamıyorum -
Arkadaşlar oyunları nasıl yükleyemiyorsunuz gayet basit ya sadece games klasörüne,klasör halinde oyunları atıyorsunuz bu kadar cihaz otomatik tarıyor zaten.
Bu aşamayı yapıpda sonuç alamıyorsanız büyük ihtimalle hatalı olan USB’dir farklı bir USB bellek ile deneyin.
sonunda fba çalıştırdım. romların fba olması şart torrentte pirate bay de mevcut
winkawaks romları çalışmıyor core yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 31 Ağustos 2019; 12:42:15 >
ps1 oyunları sorun yok emülasyon daha iyi olabilirdi
sorun sıkıntı kısmı retro emü de oluyor
Oyun tavsiyedi Bomberman
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Autobleem mi bleemsync mi kullanıyorsunuz? Kararsız kaldım hangisi daha iyi acabaquote:
Orijinalden alıntı: hazretidentist
Arkadaşlar oyunları nasıl yükleyemiyorsunuz gayet basit ya sadece games klasörüne,klasör halinde oyunları atıyorsunuz bu kadar cihaz otomatik tarıyor zaten.
Bu aşamayı yapıpda sonuç alamıyorsanız büyük ihtimalle hatalı olan USB’dir farklı bir USB bellek ile deneyin.
AutoBleem daha pratik ve kolay..quote:
Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN
Autobleem mi bleemsync mi kullanıyorsunuz? Kararsız kaldım hangisi daha iyi acaba
Alıntıları Göster
Merhaba! Lütfen yardımcı olur musunuz? Ben yeni oyun yüklemek istiyorum ve kız arkadasımla birlikte oynamak istiyorum oyun ismi nascar rumble. Ne izlemem gerek adım adım yazar mısınız autoblem falan bilgim yok il mesajdaki videoyu anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X