Bildirim
PlayStation Classic - Oyun-Tartışma Platformu (9. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Arkadaşlar bu cihazla eski ateri oyunlarını oynamak isyorum ben bunun için en sağlıklısı ayrı bir flaş mı yapalım yoksa bir flas bellek yeterli gelir mi sorun olur mu? Eski mario tank vs oynayacağız. Bu konuda nereden indireceğiz oyunu yapan var mı bu şekilde?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu başındaki mesajdan anladığım kadarıyla RetroBoot isimli emulatör ile hem ps1 oyunları hemde NES (atari) oyunları aynı usb ile oynanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rowy -- 1 Eylül 2019; 16:40:51 > -
retroboot ile oluyor ama retroboot da ps1 oyunları games e
emülatör romları Roms klasörüne
.ayrıca core ile uyumlu romları bulman şart
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Konu sahibine teşekkürler. Bir classic sahibi olarak vakit bulunca bu işlemleri deneyeceğim.
Merhaba arkadaşlar önceki sayfalarda bahsini eden oldu mu göremedim ama, kablo ile ds4 kontrolcüsünü çalıştırdım. Analoglar ile oyunlar o zamanki gibi rahat oynanabiliyor. Varsa evinizde ds4 kontrolcüsü denemenizi tavsiye ederim. -
Koleksiyoncular hariç diğer arkadaşlar bu cihazı neden alıyor cidden merak ediyorum,zira android platformuna emulatör kurup bütün ps1 oyunları oynanabiliyor. -
-
-
Ürün eski fiyatına dönmüş. Teknosa,Vatan eski fiyatı güncellemişler.
Geçmiş olsun,kaçırdık fırsatı.
Çok ters zamana denk geldi 3-5 gün internetten uzak kaldım adamların tam o zaman indirim yapacakları tutmuş. Neyse hayırlısı. O fiyattan almam tekrar 200 TL yaparlarsa alırım. Arada takip etmek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 2 Eylül 2019; 12:26:39 >
Hocam Bleemsync kurdum. Fakat attığım PS1 oyunlarının müzikleri çalmıyor. Örneğin Mortal Kombat Trilogy, Street Fighter Collection ve diğerleri...
Autobleem ile Bleemsync'in farkı nedir? İkisini aynı anda kurabilir miyim? -
Oyunların bin dosyaları Track-1 Track-2 şeklinde mi görünüyor ? -
Yok değil normal .bin, .cue veya .ccd, .img, .sub. Siz denediniz mi? Oyunların hepsinin müzikleri çalıyor mı? Acaba Bleemsync veya Autobleem farkından dolayı mı oluyor? -
İki track dosya olan oyunları tek bin dosyasına dönüştürme işlemini bu knuda veya diğer konuda paylaşmışlar. Bir inceleyebilirsiniz bulursunuz şu an mobilde olduğum için bakamadım. Videolu açıklama mevcut.
Merhabaquote:
Orijinalden alıntı: Venomstr
Hocam Bleemsync kurdum. Fakat attığım PS1 oyunlarının müzikleri çalmıyor. Örneğin Mortal Kombat Trilogy, Street Fighter Collection ve diğerleri...
Autobleem ile Bleemsync'in farkı nedir? İkisini aynı anda kurabilir miyim?
Denemedim ama işinize yarayacağını düşünüyorum..
The Games Shedyoutube
How to combine .bin track files - PS Classic Quick Tips #2https://www.youtube.com/watch?v=c63KTNwZ41E&feature=youtu.be
BleemSync ilk çıkan hack
AutoBleem kolaylaştırılmış ve tek seferde yapabileceğiniz bir hack yöntemi arasında fark bulunmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Track dosyası yok hocam. Oyunlar normal .bin, .cue. Galiba hiçbir oyunda müzik çalmıyor. Oyunların müzikleri sizde çalıyor mu? -
Hepsi Sony e sordum 1 haftalık indirim oldu elimizde ne kadar varsa sattık diyorlar. Tekrar stoğa girecekmiş ama yüksek fiyattan satılacak dediler
Hocam oyun arsivi yaptiysaniz paylasma imkaniniz var mi acaba?
Oyunların müziklerinde hiçbir sorun yaşamadım hocam 2diskli oyunlarda bile.quote:
Orijinalden alıntı: Venomstr
Track dosyası yok hocam. Oyunlar normal .bin, .cue. Galiba hiçbir oyunda müzik çalmıyor. Oyunların müzikleri sizde çalıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X