Şimdi Ara

PlayStation Classic - Oyun-Tartışma Platformu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
37
Favori
35.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam butun psp oyunlarini oynayabiliyor muyuz?
    Nasil yaptiniz bilgi verebilir misiniz pes 13 iki kisi oynaniyor mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

PlayStation Classic - Oyun-Tartışma Platformu

retroarch ile ppsspp isimli psp emulatörü ile gta vice city stories açıldı, sanıyorum usb kaynaklı ara ara minik takılmalar oluyor ama oynamaya çok engel değil. Analog olmadığı için directionu analog yerine dpad yapıp sorunsuzca oynayabiliyorsunuz.

Bu arada Tekken 6 çalışmadı ama pes 2013 çalıştı.

tekekn bendede çalışmadı, birde motorstorm. Sanırımn emulatörle alakalı birşey.

• Bleemsync mi kullanıyorsunuz? Ben birkaç tane daha oyun deneyeyim. Mortal Kombat Trilogy deneyebilir misiniz. Bende müzikleri çalmadı.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Çok kötü zamanıma denk geldi çok..

• emulator kullanırım bende.
  • Ps1 için şöyle bir Pes yaması gördüm,deneyebilirsiniz.Güncel kadrolar var.Fake de olabilir
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    PSP oyunları ISO olmalı. Bu arada DualShock 4'ü kablo ile bağlarsanız DS4'ün analogu ile oynayabilirsiniz. Tekken 6 ve Motorstorm'u deniyorum birazdan.
  • Dreamcast ve Saturn oyunlarının nasıl çalıştırıldığını çözemedim. Dreamcast oyunları .cdi uzantılı. Saturn oyunları ise .iso, .cue + track dosyaları şeklinde.

Bir de oyunların kaç FPS ile çalıştığını gösteren sayacın nasıl açıldığını bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Hocam Bleemsync kurdum. Fakat attığım PS1 oyunlarının müzikleri çalmıyor. Örneğin Mortal Kombat Trilogy, Street Fighter Collection ve diğerleri...

Autobleem ile Bleemsync'in farkı nedir? İkisini aynı anda kurabilir miyim?
    Mortal Kombat Trilogy'yi indirdim ve toplamda 30 Track dosyasından oluşuyor. Track dosyalarının 29'u Audio şeklinde gözükmekte, bu dosyaları birleştirmediyseniz müzikler bundan dolayı çalmıyordur diye düşünüyorum.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Bende 3 tane .ccd, .img, .sub dosyaları vardı. O üçünü atınca müzikler çalmamıştı. Şimdi CDmage programına .img dosyasını gösterdim. İçerinde müzkler görünüyor. Save as diyerek .bin, .cue'ye çevirmek mi gerek bütün oyunları? Şimdi deniyorum. Siz de USB'ye atıp müziklerin çalıp çalmadığını haber verebilir misiniz. Altta bendeki ekran görüntüsünü de atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Eylül 2019; 18:46:35 >

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Fake değil hocam ben bunu iş yerinde espx ile oynuyorum . İsteyen olursa yarın dosya TC sitesine yukleyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rowy R kullanıcısına yanıt
    Acaba olay 3.0 ile mi alakalı, yoksa 32 GB olması ile mi alakalı? Ben de 32 GB'lık 3.0 USB bellek almayı düşünüyorum. Hangisini alacağım bilemedim. Bendeki 16 GB'lık Sandisk Cruser Blade çok zor girip, çıkıyor.
  • quote:

Bende 3 tane .ccd, .img, .sub dosyaları vardı. O üçünü atınca müzikler çalmamıştı. Şimdi CDmage programına .img dosyasını gösterdim. İçerinde müzkler görünüyor. Save as diyerek .bin, .cue'ye çevirmek mi gerek bütün oyunları? Şimdi deniyorum. Siz de USB'ye atıp müziklerin çalıp çalmadığını haber verebilir misiniz. Altta bendeki ekran görüntüsünü de atıyorum.

Kendi indirdiğim sürümü USB'ye atıp PS Classic'te denedim ve müzikler çalıyor hocam.

CDmage programını uzantı değiştirmek için değil de Track dosyalarını birleştirmek için kullanıyoruz.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Evet bende de oldu. CDmage programını bütün oyunlarda uygulamak gerekiyor sanırım. İndirdiğiniz dosya sadece 2 tane (.bin + .cue) şeklinde olsa bile CDmage programı ile (Save as) şeklinde kaydetmezseniz müzikler çalmıyor.

Bu arada bende daha önceden PS1 CD'leri var. Acaba onları nasıl USB'ye atmak gerek? CD'yi ImgBurn programı ile PC'ye imaj olarak kaydederken müzik dosyasının birini atladı. Sanırım kopya koruması var.
  • Alttaki ayarları yapınca görüntü çok iyi oldu.
    ARCADE MANyoutube
    🛠️ HOW TO IMPROVE GRAPHICS ON PS CLASSIC
    https://www.youtube.com/watch?v=sjT0a3aRzGE
  • quote:

PSP oyunları ISO olmalı. Bu arada DualShock 4'ü kablo ile bağlarsanız DS4'ün analogu ile oynayabilirsiniz. Tekken 6 ve Motorstorm'u deniyorum birazdan.
    Ds4 çalışıyor mu her oyunda?

• OldGamers86 kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor.
  • orhan kullanıcısına yanıt
    Oyunlar tam ekran nasıl yapılıyor acaba?
  • Arkadaşlar, bazı arkadaslarimizin oyun yükleme Cd birleştirme gibi konularda sıkıntı yaşadığı aşikar. Türkçe olarak bir rehber hazırlamayı düşünüyorum. yarın akşama iş çıkışı video hazirlayarak yüklenmesini yaparım. Aynı zamanda kablo ile ds4 kontrolcüsü ayarında göstermiş olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 2 Eylül 2019; 22:36:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim 3 cihazda usb 3.0, ama konunun ortalarında bir kaç arkadaş usb çıkışlarının akım korumasıyla alakalı olduğundan bahsetmiş. Bir resim eklemişlerdi cihazın anakartında 2 noktayı lehimleyince sorun çözülüyormuş. Lehimlemek yerine silikon yardımıyla yapmayı deneyeceğim ilerleyen zamanlarda.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.