Şimdi Ara

PlayStation'da İnternet kesiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar çok sık başıma gelmeye başladı Un3 online oynarken yarım saatte bir oyunun ortasında internet kesilip hemen geri geliyor ama sadece PS de oluyor bu iş bilgisayarımda kesilmiyor sizce sorun PS de mi ? yoksa İnternette mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maskmay -- 10 Ocak 2012; 20:58:09 >

• hocam aynı sorun geliyordu şuna bak modeminin bağlatı sınırı varmı mesela benimkinin 2.Telefondan wifi açık olunca ps den nete girmiyor mesela.
  • Bağlantı sınırı yok. İnternete giriyor PS de ama 30-45 dakika civarında kesilip hemen geri geliyor.
  • Aynı sorunu bende yasıyorum..
  • superonline ise ps3 bağlantı ayarlarından elle ip atayın yani sallıyorum modeminizin ip si 192.168.1.1 ise makineyede daha yüksek herhangi bir değer 192.168.1.54 atayın buda sorunu çözmez ise modem arayüzünden ps3 e atadığınız ip yi dmz makinesi olarak kaydedin
  • Evet modemim superonline. Tavsiyeni deniyeceğim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmc

superonline ise ps3 bağlantı ayarlarından elle ip atayın yani sallıyorum modeminizin ip si 192.168.1.1 ise makineyede daha yüksek herhangi bir değer 192.168.1.54 atayın buda sorunu çözmez ise modem arayüzünden ps3 e atadığınız ip yi dmz makinesi olarak kaydedin

Dostum ps3 e ıp atadıktan sonra alttaki defaullt raouter primary dns secondar dns ye ne yazıcaz ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 internet sorunu
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

superonline ise ps3 bağlantı ayarlarından elle ip atayın yani sallıyorum modeminizin ip si 192.168.1.1 ise makineyede daha yüksek herhangi bir değer 192.168.1.54 atayın buda sorunu çözmez ise modem arayüzünden ps3 e atadığınız ip yi dmz makinesi olarak kaydedin

Dostum ps3 e ıp atadıktan sonra alttaki defaullt raouter primary dns secondar dns ye ne yazıcaz ???

onlari ellemene gerek yok otomatikte birak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Otomatikte bırakamıyosun dostum onları yazmadan ilerlemiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Otomatikte bırakamıyosun dostum onları yazmadan ilerlemiyor.

hmm yanls hatirliyo olabilirim eve gidince bakip yazarim

• Unc 3 Te Lag Oluyor Mu?
  • Subnet mask : bu değer zaten orada yazıyodur .
    Default router : 192.168.1.1
    Primary Dns : çalıştıra cmd yazın orada açılan yere ipconfig /all yazın dns sunucusunun karşısında yazan ip yi buraya yazın
    Secondary Dns : burayı boş bırakabilirsiniz .
  • bende yaşıyorum bu sorunu bu aralar yoktu ama bugün doğru düzgün oynattırmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

bende yaşıyorum bu sorunu bu aralar yoktu ama bugün doğru düzgün oynattırmadı

dediklerimi bir denemenizi tavsiye ederim ben bu sekilde cozmustun
  • Sadece Superonline damı var bu sorun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır ben ttnet kullanıyorum
  • quote:

Sadece Superonline damı var bu sorun?

hayır ancak genellikle superonlineda olan bir sorun diğer sağlayıcılarıda kullanıyo olsanız denemnizi öneririm
  • Yardımlarınız için teşekkürler yarın deneme şansım olacak haberdar ederim.
  • Ya kendin ip atamana falan gerek yok ps3 network settings den easy yi sec kaydet kapa snra settings and connection status list e gir orda asagida ip adress yazar o ip adress i al modeminde dmz gir yaz kaydet btti
  • quote:

Sadece Superonline damı var bu sorun?

İlkay abi ben burda anlattim bakarsan gorursun tikla diye alinti yaptim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.