Şimdi Ara

PlayStation Experience (ANA KONU) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
9
Favori
18.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaptıkları resmen seyirciyi aptal yerine koymak. Santa Monica'dan hatun çıkar ''4-4'' diye bastıra bastıra söyler, Sony elemanları Kratos t-shirtleri ile sunuma çıkar bişey anlatmak istercesine beklenti yaratır.
    Gel gör ki beklenenlerin karşılığı verilmesin. Madem tanıtmayacaksın niye insanları beklentiye sokup değerli vakitlerini çalıyorsun son ana kadar. Bu kadar mı düştün sony? Yazık.
  • PvZ: Garden Warfare indirebiliyorum. Heptenliğine mi bize verdiler
  • Alçak Sony ya umutlandır umutlandır fos çıkar hep Tamam bir Uncharted'ımız var da ulan madem birşey yok niye giydiniz hepiniz Gow tişörtüüü yok imalar falan. Ulan zaten bir Crash bir Gow 4 tanıtılsa yıkarlar lan orayı. Xbox falan hikaye olur 2 gün içinde konsol satışları %400 patlar...
  • Yarın da bu şekilde oyun tanıtılacak mı?
  • 3 oyun her bölge için yarın event bitene kadar bedava olacak.hesaba ekleyince hep bizde kalacakmış.

Ve bunu yapan EA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Rockstar no fuar

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Yaptıkları resmen seyirciyi aptal yerine koymak. Santa Monica'dan hatun çıkar ''4-4'' diye bastıra bastıra söyler, Sony elemanları Kratos t-shirtleri ile sunuma çıkar bişey anlatmak istercesine beklenti yaratır.
    Gel gör ki beklenenlerin karşılığı verilmesin. Madem tanıtmayacaksın niye insanları beklentiye sokup değerli vakitlerini çalıyorsun son ana kadar. Bu kadar mı düştün sony? Yazık.

rezalet orası zaten hayır ne yapmaya çalışıyorsun anlaşılır gibi değil yeni bir oyun da tanıtılmadı zaten rekabetin olmaması biz oyuncular için kötü oldu bu nesil
  • S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Bence ağlamalı. Sadece benim gibi PS4 almayı düşünen 1000'den fazla kişi olduğunu düşünüyorum ve hepimizi kaybetti.
  • :D etkinlik vegasta adam gitti herhalde para filan kazandı ve içkinin verdiği cesaretle beleş verdi oyunları :D
  • Yanlış bilmiyorsam etkinlikyarın da devam edecek ben ümitliyim gow veya gt konusundan. Ama gene de benim açımdan doyurucu bir sunum oldu

• Plants & Zombies'i indirmeye başlatıp durdurdum ekledim kütüphaneye kaçırmayın
  • Arkadaşlar Şu an ps store girip Plant Vs Zombies Garden Warfare indirebilirsiniz oyun bedava
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    senın begenmedıgın oyunlardan sebep ps4 alacak 1000 den fazla kısı vardır merak etme
  • Sony'nin oyun yapmayan stüdyosu var mı PlayStation 4'e ya da bir oyun üzerinde çalışmayan? Sony'nin her stüdyosu PlayStation 4 için bir oyun üzerinde çalışıyor zaten ya da yakın zamanda çıkardı oyun. PlayStation 4'e çıkmayıp da Xbox One'a ya da PC'ye çıkan oyun var da sanki niye oyun yok diye konuşuyorsunuz. Bir sürü firma bir sürü oyun üzerinde çalışıyor zaten, Sony ne yapsın? Indie oyunlar, günümüzde ucuz bütçeli ve yapımı çok daha kolay ve kısa sürmesi nedeniyle tercih ediliyor. Burada Sony'nin suçu ne? Yapan firma Indie yapıyorsa Sony, "Hayır, AAA kalitede bir oyun çıkarın yoksa bağımsızsınız, sizi batırırız." mı desin? Nedir bu beklentiniz hem Sony hem de Microsoft'tan? Lafı gidin, EA, Ubisoft, Activision, 2K gibi firmalara yapın ne bileyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 6 Aralık 2014; 22:37:18 >
  • 2 gun surucek programlar o tshirtleri bosuna giymezler bence.yenilikci oyunlara acik olmak lazim.makinaliyi alip ates etmeyince kotu oyun damgasini basiyor bazi arkadaslar.

• 00:00 - God of War: Retrospective diyor acaba bizlik bir şey var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

Bu PVZ sürekli ücretsiz değil mi? Sadece haftasonu için değil yani?

Sadece haftasonu ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Daha sonra yine paralı olacak ama bu süre içerisinde ekleyebilirseniz ömür boyu kullanım hakkı size geçmiş olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael01

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PlayStation_Experience_Etkinliginin_icerigi_Belli_Oldu-75327.htm

beyler 12de geri gelin

uncharted yok ama god of war olmasına çok sevindim
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.