Şimdi Ara

PlayStation Experience (ANA KONU) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
9
Favori
18.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yarın devam edecek ve plana göre yarın secret mystery game diye bişey var.Hala gow ve gt7 için umut var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Bence ağlamalı. Sadece benim gibi PS4 almayı düşünen 1000'den fazla kişi olduğunu düşünüyorum ve hepimizi kaybetti.

tüm zamanların en hızlı satan konsolu ve şuana kadar yaklaşık 15 MİLYON adet satmış. Sizin gibi almayacak olan BİN kişiyle mi batacak sony ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Bence ağlamalı. Sadece benim gibi PS4 almayı düşünen 1000'den fazla kişi olduğunu düşünüyorum ve hepimizi kaybetti.

Çok kalabalıkmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞevketMarco

Beyler yarın devam edecek ve plana göre yarın secret mystery game diye bişey var.Hala gow ve gt7 için umut var

inşallah hocam çünkü gow 4 için baya spoiler verdiler herkes şu an beklentiye girdi bu oyun için
  • En baştaki su-kaya grafikeri beni inanılmaz etkiledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Yaptıkları resmen seyirciyi aptal yerine koymak. Santa Monica'dan hatun çıkar ''4-4'' diye bastıra bastıra söyler, Sony elemanları Kratos t-shirtleri ile sunuma çıkar bişey anlatmak istercesine beklenti yaratır.
    Gel gör ki beklenenlerin karşılığı verilmesin. Madem tanıtmayacaksın niye insanları beklentiye sokup değerli vakitlerini çalıyorsun son ana kadar. Bu kadar mı düştün sony? Yazık.

Bilinen Hype yaratma yontemleri, insanlara gaza getirip iyice heyecan yaratmak istiyorlar.Ilerdeki gunlerde duyurulur diye tahmin ediyorum.
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    michael01 kullanıcısına yanıt
    Onlar sonuçta alacak olanlar zaten. Gerçi bir yerde doğru olanı yapıyor Sony beklediğim birkaç oyunu açıklamış olsa konsol pazarında rekabetçi bir piyasanın esamesi okunmaz. Evet ciddi ciddi düşünüyorum PS yerine XBOX almayı yeni nesilde. Beni ilgilendiren nokta bu oyunların duyurulması değil. Ben ve benim gibi çoğu insan bu oyunlar için konsol aldılar zamanında ve PS'ten önce de bu kişiler kemikten gelme oyunculardı günümüz casual FPS ergenleri değil. PS2 ve PS3'ü sırf ve sadece God of War için aldım ve adamlar bu gece resmen dalga geçtiler bu insanlarla.

@michael01
    Daha önce de God of War paneli izledim tek yaptıkları slaytlarl göstererek bir şeyler tanıtmak pek beklentiye girmeyin derim. Yine de izleyeceğim orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 6 Aralık 2014; 22:39:00 >
  • Uncharted 4
    Bloodborne
    The Order 1886
    Until Dawn
    Street Fighter 5 (PS4/PC)
    No Man's Sky (PS4/PC)

Ve birton indie,

Gerisini de E3'e saklamışlardır. Sonuçta E3'de büyük etki yaratmaları gerekiyor. E3'de tanıtılacak bir GOW, GT7 veyahut Crash zaten E3'ü kazandıracak PS4'e.
  • Nasil e3 u unchartedla noktaladilar.bunuda gow la noktalarlar.seyirci costurcak oyunlarla bitirir firmalar

• Plant vs zombies bedava mı verildi her psn için geçerli mi
  • 3 oyunu da ekledim hesaba nerde beleş

• quote:

Orijinalden alıntı: MikeMİller

Plant vs zombies bedava mı verildi her psn için geçerli mi

evet hepsi için

• GOW , Crash , GT7 ?

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    madem kendını o kemık kıtleden sayıyorsun sana sunu soyleyebılırım o eskı kemıkten gelme oyuncu grubu ındıe oyunlara bayılıyor haberın olsun eskı oyuncular hıkaye sunumuna oyundakı detaylara vs bayılıyor bugun ındie konusunda sov yaptılar bu konsolu bunlar ıcın alacak olanlar bıle olacaktır madem kendını eskı oyunculardan sayıyorsun uc4 dısında hıc oyun yok deme barı komık oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

3 oyunu da ekledim hesaba nerde beleş

Sende playstation var mıydı ya

• hem us hem tr hesaba ekliyorum
  • Peter Moore koluna ps dovmesini yaptırmasının anlamı buymuş demek

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Buradan bakınca evet dediğin gibi komik oluyor. Ancak kendime has sebeplerim var bu konuyla ilgili. Indie türünden ve özgür geliştiricilerden hoşlanmıyorum.
  • Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler efendim
  • Plant Vs Zombies Garden Warfare nasıl olduda bedava verildi anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.