Şimdi Ara

PlayStation Experience (ANA KONU) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
9
Favori
18.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: michael01

oyunu normal satın almış gibi düşün.Yani oynarsın

Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki pvz tamamen online bir oyunmu?Plus olmadan oynayamazmıyız?

• ŞevketMarco kullanıcısına yanıt
    24 oyuncuyla multiplayer aksiyonu: Tarafını seç bitkiler mi zombiler mi
    4 oyunculu online co-op: Zombi dalgaları ve yepyeni boss'larla mücadele et

diyor .Yani online tabanlı bir oyun.GTA V den baktım orada online için plus istiyor ama PVZ de öyle bir uyarı görmedim sanırım plus olmadan da online oluyor
  • uncharted harika gozukuyor. naughty dog sen nasil bir firmasin
  • Arkadaşlar arada kaçırdım galiba.bu etkinliğin canlı yayını tv de falan var mı?varsa hangi kanalda ya da sanal ortamda takip edebiliriz?İngilizcemiz bi işe yarasın
  • onur_bee kullanıcısına yanıt
    http://www.twitch.tv/playstation
  • quote:

http://www.twitch.tv/playstation

Eyvallah...
  • Gow icin beklemede kalin.yapicam size bir guzellik

• Pazartesi saat 02:00 - Secret Mystery Game Canlı Oynanış Videosu

Nasıl da bekleyecez?
  • Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    programla alakalı birşey gördüm hocam 00.00 da gow filan yazıyordu gerçekten geliyor mu yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeMİller

programla alakalı birşey gördüm hocam 00.00 da gow filan yazıyordu gerçekten geliyor mu yoksa.

Geçmiş GOW'lara yönelik bi yayın olacak o da "yeni bi GOW'a ön hazırlık" olarak yorumlanablir şahsi fikrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

Gow icin beklemede kalin.yapicam size bir guzellik

Gow 4 den 1 kare bile gösterseler yeter.Heyecanla bekliyorum.Uncharted bekledik gösterdiler,geriye gow la gt7 kaldı.Ama gt7 göstermezler gibi geliyor bana.

• benim bu hafta ps4 açmam mümkün değil bedava verilen oyunları kütüphane yüklesem sonra oynayabilir miyim bir de bu sistem plus oyunları için geçerli mi?
  • Horizon 2'ye rakip olabilecek GT7 duyursunlar hemen alican su aleti.

• hocam merhaba ben oyunu sepete ekleyip satin alma islemini telefon uzerinden tamamladim 1 hafta sonra eve gidicem o zaman indirip oynayabilir miyim oyunu
  • shadowz61 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.hadi hayırlısı inş.
  • aksilikler üst üste geliyor tam hazırlandım yerimi aldım heyecanla bekliyordum misafir geldi,meraktan kudurdum anca girebildim fakat hayal kırıklığı yaşadım inşallah bu şow bitmeden mutlu haberi alırız gelsin artık god of war
  • ps4 ü açama gerek yok gir internetten psn hesabına ordan satın al senin olsun oyunlar.Plus içinde geçerli.Ben ocakta plus aldım ama konsolum yoktu.Konsolu haziranda aldım sonra verilen beleş oyunları indirdim konsola
  • quote:

ps4 ü açama gerek yok gir internetten psn hesabına ordan satın al senin olsun oyunlar.Plus içinde geçerli.Ben ocakta plus aldım ama konsolum yoktu.Konsolu haziranda aldım sonra verilen beleş oyunları indirdim konsola

Teşekkürler hocam ya iyi kaçırmadık o zaman bu ay plus ve bugün verilen oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

hocam merhaba ben oyunu sepete ekleyip satin alma islemini telefon uzerinden tamamladim 1 hafta sonra eve gidicem o zaman indirip oynayabilir miyim oyunu

Evet.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.