Şimdi Ara

Playstation | Gamepad - Joystick - Kol | Tamir ve Modifiye [ Üst Konu ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
225
Cevap
41
Favori
62.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim 2. kolda var aynı sorun bu konuyu gördüğüm iyi oldu deneyelim bakalım zaten gözden çıkarmıştım kolu düzelirse süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: UquR2

çift taraflı band nerde satılır acaba onun yerine koli bandı veya uhu tarzı şeylerle yapıstırsak olurmu

Bally sür hocam, elektronik devreyi bally ile yapıştıran ilk insan olursun.

Playstation | Gamepad - Joystick - Kol | Tamir ve Modifiye [ Üst Konu ]

• Benim 2. Kolda sorun vardı iki kolu da söktüm ve ikisinide hem temizledim hemde çift taraflı bantla yapıştırdim. Suan iki kol da canavar gibi çalışıyor. Ayrıca cok basit bir işlem korkmayın yavaş yavaş yaparak gayet kolay sekilde yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam Allah razı olsun hem senden hem videoyu hazırlayan arkadaştan iyiki görmüşüm konuyu kenarda duran kolumu tamir ettim sorunu yok şimdi çok teşekkürler
  • 2. kolu japon oyuncaktan aldım ben . pahalı değildi . ama kutu felan orjinal , bandrolde orjinaldi ama ürün tahminime göre yan sanayi . zaten l3 e l2 ye basınca kalın bi ses çıkarıyo yön tuşlarıda öyle nazik bi yapı da değil kol . zaten çizik çıktı ama titreşimi felan iyi... fakat sonra zamanlarda titreşimi baya bi arttı sanki elimde yol kazma makınası varmış gibi .ps butonuna bastığımda cihazı hemen açmıyor diğer kola göre açma hızı 2-3 saniye farklı .. sizce kol hakknda ne yapmalıyım aldıgım yeremı götüreyim yoksa sony servis bakarmı ürüne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girişkat -- 16 Mayıs 2014; 2:40:44 >
  • arkadaşlar elimde bir ps2 kolu var.bir iki tuş çok az kullanıldığı halde x ve kare gibi yani tuşlarda hiç aşınma falan yok ama hiç basmıyor.kolun içindeki kartda mıdır sorun ? tamiri olmaz herhalde değil mi ? daha önce tuş takımı, kırık analog joystick falan başka kollarda değiştirdim ama onlardaki sorunlar görünümle alakalı yada hassaslıkla alakalıydı.böyle bazı tuşların hiç algılamaması chip sorunu mudur ? ilk defa karşılaştım böyle bir sorunla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwinwin -- 19 Mayıs 2014; 0:54:47 >
  • arkadaslar ps4 ü alalı 2 hafta oldu bf tus ayarları değişmiyo o yüzden r2 ve l2 yi kullanmak zorundayım sorun o değil sorun şu 2 haftalık kolun r2 ve l2 tusları gıcır gıcır ses yapmaya basladı ne yapabılırım fıkrı olan varsa yardım ederse sevınırım !!!1
  • 2 tane ds4 um var bırınde L1 ve R1 diğerine gore daha sert canımı sıkmıyor değil bı cıkarttım sadece o tusu ufledım falan ınternettekı vıdeolarda coğu ınsan oyle yapmıs işe yaradığınıda soyluyolar fakat bende bı gram etkılemedı aynı sorunu olann varmı bılmıyorum ama yapıcak baska bı secenek yok gıbı sanırsam
  • Merhaba gençler benim başıma da buna benzer bir sorun geldi. Ne zaman DS3ü sarj kablosuna baglasam tuşlar kendi kendine basmaya başlıyor. Cikardigimda ise hicbir sorun yaşamıyorum. Başka kablolar da denediysem sonuç aynı oldu.sizce sorun ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel anlatım tamirini bulmanız güzel
  • Dualshock 4 için orijinal thumbstick satışa çıkmış, soyuldukça değiştirin gitsin. Piyasada ki analog koruyucuların hemen hemen hepsi parmağın kaymasını engelleyemiyor, thumbstick gibi olmuyor.

Thumbstick ler Türkiye de konsol spotçuların da satılıyor. Çin ve Hong Kong sitelerinde de var. Bir spotçu tanesine 7,5TL istedi.

Dualshock 4 Orijinal Thumbstick

• Xbox One thumb stick lerini Dualshock 4' e takma tekniği

How to install Xbox One thumb sticks into a PS4 Dualshock 4

• Aliexpress'ten siparisim geldi renkli analog stickler ...

takmasi cok basit'di , ama sabirli olmakta fayda var ... wolfenstein oynarken denedim yumusak degil ama oynadikca alisiyorsunuz.
    Özellikle kenarlari kayma yapmiyor ama yeri geldimide parmaktan cikmiyor kenarlari sayesinde .

( eskiside iyidi ama benden haric oynayanlar yirtiyor nasil beceriyorlarsa)

tamamen alüminyum dur bastan söylim isteyen olursa bu saticidan ala bilir , zaten o saticidan almistim...

http://www.aliexpress.com/item/silver-Aluminum-Alloy-Metallic-Metal-Analog-Thumbstick-for-PS4-Dualshock-4-custom-repair-parts/1994193257.html

Playstation | Gamepad - Joystick - Kol | Tamir ve Modifiye [ Üst Konu ] Playstation | Gamepad - Joystick - Kol | Tamir ve Modifiye [ Üst Konu ]
     Playstation | Gamepad - Joystick - Kol | Tamir ve Modifiye [ Üst Konu ] Playstation | Gamepad - Joystick - Kol | Tamir ve Modifiye [ Üst Konu ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 24 Ağustos 2014; 16:00:34 >

• Güzel konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim hocam.Masraftan kurtuardınız bizleri:)
  • Beyler aynı sorundan şikayetçiydim ve bugün gidip çift taraflı bant alıp az önce gösterildiği gibi yaptım.Kol şimdi hiç çalışmıyor acaba banttan olabilir mi ?

http://www.n11.com/scotch-cift-tarafli-bant-kopuk-rulo-127x19-110-P25266796

Şununla yaptım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelboy -- 8 Aralık 2014; 21:00:32 >
  • arkadaşlar benim orjinalinde orjinali ps3 kolumun üzerine spirite içicek döküldü bende hemen içine açtım kontak sprey ile bir güzel yıkadım pil ve o plak gibi yeşil olan şeyi kol Allah'a şükür çalışıyor ama analoglar ve yön tuşlarında problem var şimdide dıger tuşların hepsi şağlam acaba oraya yeni bir tuşmu almam gerek yoksa içicek orayada girdiyse orayıdamı temizlemeliyim
  • arkadaşlar bende "Piranha Razor F Type" var bu kol'un analog tuşları kalibrasyon olmuyor meslea sağ analogu sola çektiğimde 0 olmuyor azcık gidior... coşuyor falan anlamdıysanız videolu olarak göstereyim yardımcı olabilirmisiniz. Donanımsal mı yazılımsal mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiZZo

Arkadaşlar bu pin3-4 değişebiliyormu ? Bendekiler takılmaya başladı değiştirmeyi düşünüyorum ancak içini açıp baktığımda lehimlenmiş gibi duruyor.

Bu nasıl değişiyor bilgisi olan var mı?

cevap veren olursa güzel olur
  • arkadaşlar sizden ps3 orjinal kolu dışında ps3 ile uyumlu başka çok dandik olmayan daha ucuz marka kol önerisi isteyecektim ama doğru konu mu bilemedim açıkçası?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.