Şimdi Ara

Playstation | Gamepad - Joystick - Kol | Tamir ve Modifiye [ Üst Konu ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
41
Favori
62.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dualshock 4 hoparlöründen ses almak istemiyorum ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kolları tamir eden biri var mı ya 6 tane kol oldu yıllardır biriktiriyorum kargo ile gönderip alabilirim.
  • Ps4 makinenin içini temizlemk istiyorum nasıl yapabilirim

• 36 kullanıcısına yanıt
    Ps3 te bi yöntem vardı, cihaz bütün fanları son hız çalıştırıp içindeki bütün tozu atıyordu, senede bi kez yapılması tavsiye ediliyordu cihazın sağlığı açısından, ps4 tede bu yöntem varsa açmanıza gerek kalmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar kusura bakmayın rahatsız ediyorum bugün farkettim ds3 te ışıklar yanmıyor şarja takıyorum tepki vermiyor hişbir şekilde çalışmıyor ne yapmalıyım ?

• hocam merhaba ps4 almayı düşünüyorumda alınca ps4 ve kolu modifiye edicem büyük ihtimal fikirlerinizi bekliyorum ayrıca 2.el satarken güzel modifiye edersem faydası olur mu fiyat açısından
  • Arkadaşlar benim ps4 kolu oyun sırasında belirsiz zamanlarda (kablolu kablosuz farketmiyor) ps4 ile bağlantısını kaybediyor kolun arkasındaki reset tuşuda işe yaramıyor tek çare ps4 ü kapatıp açmak
    sizce sorunnedir devrede mi sıkıntı var

• Dualshock 3'ün sol analoğu gıcırdıyor. Varmıdır çaresi?
  • semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    Konsol kulübünün sitesinden bi iletişime geçin yapıyorlar diye hatırlıyorum

• neler çekiyorum neleerr!! şimdiki ds3üm durduk yere kapanıp duruyor oyunun ortasında mal gibi bırakıyor tekrar açana kadar iş işten geçiyor tabi alalı 1 hafta oldu daha psikolojim bozuldu yeminlen

edit: arkadaşlar kapanmasının sebebi galiba titreşim ile alakalı ayarlardan titreşimi kapattıktan sonra atmamaya başladı bilgisi olan varmı ne yapmalı ne etmeli titreşim ds3ün olmazsa olmazı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FT_LaXus -- 1 Kasım 2016; 1:47:24 >
  • Yeni bir ds4 edinmeyi düşünüyorum

Sony Playstation 4 Dualshock Kablosuz Kumanda/Kol (Joystick) Kırmızı
    http://www.hepsiburada.com/sony-playstation-4-dualshock-kablosuz-kumandakol-joystick-kirmizi-p-GAMESONYPS4K?magaza=Tez%20Bilgisayar

Bu ürünün Orjinal olduğu söylenmekte, orjinal olup olmadığını bilen arkadaş var mıdır acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Matraxater

Yeni bir ds4 edinmeyi düşünüyorum

Sony Playstation 4 Dualshock Kablosuz Kumanda/Kol (Joystick) Kırmızı
    http://www.hepsiburada.com/sony-playstation-4-dualshock-kablosuz-kumandakol-joystick-kirmizi-p-GAMESONYPS4K?magaza=Tez%20Bilgisayar

Bu ürünün Orjinal olduğu söylenmekte, orjinal olup olmadığını bilen arkadaş var mıdır acaba

Bu kadar para vereceğinize forumdan daha ucuza temiz bir ürün alabilirsiniz, bence.

• Arkadaşlar sorum hala geçerli, orjinal olup olmadığını bilen var mı acaba?
  • Beyler ds4 cihazimin r2 tusu calismiyo kucuk yegenim sanirim bi yere vurmus 😄 ufacik bi darbe izi var r2 tusunun biraz uzerinde ne yapmaliyim sizce garanti yardimci olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazz16 -- 26 Mart 2017; 21:1:25 >
  • Beyler durduk yere ds4 joystick çalışmamaya başladı.Turuncu ışık yanıp sönüyor.Reset attım.Başka kabloyla denedim.Sorunum çözülmedi.Pc ye bağladım.Sarjı full görünüyor.Yani hiçbişey yokken bozulmuş olabilir mi?
  • ps3 buldum bir tane takasla aldım ama kollarının tek sağlam tarafı ps tuşuna basınca cihaz açılması l3 e basınca kareye basmış gibi algılıyor 1.kol 2.kol ise r2 tuşu takılımı kalmış ne cod bo da bomba atıp duruyor nerede tamir ettirebilirim kaç lira tutar
  • Dualshock 3 ü aldığımdan beri playstation3 e bağlayamıyorum
    Yalnızcı şarj eden kablo ile çalışıyor uzaktan kullanamıyorum aleti görmüyor
    yardımcı olan olursa çok çok çok sevinirim.
  • o degılde benım gamepad almam lazım. gıttıgıdıyor ve ya n11 den hesaplı avrupa gamepad alan var mı :))
  • Merhaba arkadaşlar. Benim PS4'ün HDMI soketi arızalandı ve değiştirilmesi gerekiyor. İnternetten baktım bazı büyük iehirlerde bu işlemi yapan elektronikçiler var. Ama bulunduğum yer Tunceli olduğu için buradaki Sony yetkili servisini aradım. HDMI portunun değiştirilmesi gerektiğini söyledim direkt. Bana Sony servislerinde böyle bir işlemin yapılmadığını böyle bir arıza söz konusu olduğunda anakartın değiştirildiğini söyledi. Garanti süresinin dolduğunu da söyledim. Yarın cihazı getirmemi istedi Sony ile irtibata geçelim nasıl bir yol izleyeceğimizi ona göre kararlaştıralım isterseniz dedi.

Gerçekten servisler bu işlemi yapmıyorlar mı? Eğer ana kart değişecekse maliyeti tahminimce yeni cihaz kadar olacak neredeyse. Konu hakkında bilgisi olan ya da aynı problemle karşılaşan birisi var mı bir yol gösterebilecek?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.