Şimdi Ara

Playstation | Gamepad - Joystick - Kol | Tamir ve Modifiye [ Üst Konu ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
225
Cevap
41
Favori
62.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sene dualshock u duvara attim sonu tahmin ettiginiz gibi :)) Tamiri mümkün müdür acep? Evt Fifa oynarken

• Allah razı olsun haybeden ne sıkıntılar çekiyorduk. Mis gibi oldu kol.

• arkadaşlar ana kolda sorun yok ama 2. kolda l1 vel2 yer değişti aynı şekilde r1 ile r2 de.
    seetingsde her şeyi aynı birinci ve ikinci kolun ama oyunda koşma r2 de adam değişrtirme l2 de sprun nedri?
  • Arkadaşlar Dualshock cihazı şarjsız durduğunda pilinde sıkıntı olur mu? İlla şarj mı olmalı pili? İleride sıkıntı çıkarmaması için.
  • mtnei kullanıcısına yanıt
    Lithium batarya olduğundan uzun süre kullanılmayacaksa şarjın tamamen sıfırlanması sağlıklı olmaz. İlk paketten çıktığı halini düşünün, yarım ya da 3/4 şarj edip bırakmanız bataryanın ömrünü uzatır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rinots R kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam.
  • Merhabalar,

Dualshock 4'ün üzerine sıvı temasından sonra kol açılmamaya başladı. Ben görmedim ama az miktarda ön yüzüne gelmiş biraz. Problem biraz değişik, şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. PS tuşuna basınca kol açılmıyor, tepki de vermiyor. USB ile bağlayınca şarj olurkenki sarı ışığı yavaş yavaş yanıp sönüyor (normal şarjda olduğu gibi) ama yine PS butonuna basınca hiçbir tepki alamıyorum. Reset butonunu da kullandım nafile.

Bir de bilgisayarda denedim. PC cihazı görüyor ve tüm tuşları çalışıyor (PS butonu dahil). Ama bilgisayarda da şöyle bir sıkıntı çıkıyor. 15 saniyede bir cihaz bağlantıdan kopup geri geliyor. Süreyi tuttum 15 saniye sürekli aynı. Kablo bağlıyken sarı ışığı takip ediyorum. Normal yavaş yavaş yanıp sönmesinin dışında 15 saniyede bir ışık aniden kesiliyor. Acaba diyorum batarya ile ilgili bir sıkıntı mı sadece. Bataryanın da ömrü eskisine göre bayağı azalmıştı, 3 gün giden şarj 1 günde bitmeye başlamıştı. Şimdi de kol şarj tutmuyor gibi görünüyor sanki.

Deneyimleyen oldu mu acaba ya da önerisi olan.

Teşekkürler.

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüm, benzer problemleri olanlar için anlatayım. Öncelikle sıkıntı bataryadan değilmiş. Cihazı söküp bataryayı devre dışı bıraktım ve sonuç hala aynıydı. Anakarta bakarken resimdeki parçanın oksitlendiğini farkettim. Orayı alkol ile temizleyince sorun ortadan kayboldu.

Playstation | Gamepad - Joystick - Kol | Tamir ve Modifiye [ Üst Konu ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkgncr -- 6 Eylül 2018; 23:48:32 >

• Ps4 kolu zaman zaman sapıtıyor arkadaşlar mesela fps oyunlarında r tuşunu hafif sağa çekiyosun çok fazla sağa dönüyor sola çekiyosun sağa dönüyor kafasına göre dönmeye başlıyor. Bu durumda tamir oluyormu yoksa çöpemi gidecek

• Arkadaşlar bende Logitech F710 gamepad var. LT tuşu'nun yayı yumuşadığı için bazen basılı kalıyor, bir de bu pas, şut tuşları dediğimiz (x, y, b, a) bölümünün altındaki plastik deforme olduğu için orda da tuşlar bazen tutukluk yapıyor. Bu parçaların orijinallerini nereden bulabilirim, yoksa dandik bir gamepad alıp ondan söküp takmak yoluna gideceğim, kendi parçaları yıllarca dayandığı için orijinalini bulmak istiyorum ama bulamadım.

• Selam arkadaşlar. Usb den harici disc takacağım. Simdilik 500gb harici takili. Onun yerine 3.5 inc harici mevcut. Bunu taksam 3.5 olması sorun cikarirmi. Sonuçta adaptor ile kullanilacak.

•  Playstation | Gamepad - Joystick - Kol | Tamir ve Modifiye [ Üst Konu ]

Merhabalar;

Play Station 3 ve Play Station 4 kollarında meydana gelen USB arızalarını, analog bozulmalarını, lastik, film değişimlerini profesyonel ellerde garantili olarak değiştiriyoruz.

Kesinlikle bu lastikler idare eder, silelim mantığıyla değil bire bir orijinali ile değiştiriyoruz.

Tamirat süreci :Kargo elimize ulaştıktan sonra hemen tamire başlanır. 1 gün içerisinde gerekli tamirat yapılarak kargoya verilir.

Kargolama :Türkiye’nin her yerinden anlaşmalı kargo şirketimizle ücretsiz kargo.

Play Station kafelere özel toplu fiyatlandırma iletişime geçiniz.

• Arkadaşlar ps3 için kol alacağım. Fakat orijinal kol yok sanırım piyasada. Orijinal denilen hiç bir kolun da gerçekten orijinal olmadığını öğreniyorum yorumlardan. Peki orijinal kol yerine ne almalı? İkinci el orijinal kol mu yoksa kaliteli yan sanayi çakma kollardan mı? Çakma ise hangi ürünü tavsiye edersiniz? Kablolu ya da kablosuz fark etmez kaliteli olsun yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

Arkadaşlar ps3 için kol alacağım. Fakat orijinal kol yok sanırım piyasada. Orijinal denilen hiç bir kolun da gerçekten orijinal olmadığını öğreniyorum yorumlardan. Peki orijinal kol yerine ne almalı? İkinci el orijinal kol mu yoksa kaliteli yan sanayi çakma kollardan mı? Çakma ise hangi ürünü tavsiye edersiniz? Kablolu ya da kablosuz fark etmez kaliteli olsun yeter.
    suc sony de bugunleri düşünmemiş ya da ticari düşünüyor ps4 alsinlar diyor ama herkesin durumu yok

• saredsa kullanıcısına yanıt
    ben de bulamıyorum ps3 u alirken orijinal kol vermemiş, Şu an arıyorum bulduklarım cafe çıkması afedersin cılkı çıkmış

Sahibinden com dan baktım izmir game teknoloji diye bir yer var, adamlar tok satıcı galiba açmıyorlar geri dönüş de yapmıyorlar
    Edit: bugün tekrar mesaj attim dönüş yaptı, gün içinde arayın diyor bakalım nasılmış

Büyük ihtimal onlardaki de cafe çıkması ama napacaksin alacağız

Ben ps3 u alirken jpnbilisim den aldim. Cihazla birlikte yan sanayi ds3 vermiş, sony yazisi falan orijinal gibi duruyor ama içini açınca anladım. Ben cok sık oyun oynamam böyle 10 ay kadar kullandim sonra kollarin analogu ariza verdi... Su an arıyorum ds3

Ev kullanıcısından bulmak lazim aslinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 27 Nisan 2019; 21:57:37 >

• Merhaba arkadaşlar ds4 kolun sol joyistik tuşu ileri doğru ittirdigimde uc4 spiderman gibi oyunlarda. Karakter ileri gidip. Duruyor yada yavaş ilerliyor bunu nasıl çözebilirim

• Kolumun l2 ve l1 kısmı kırıldı iç kasanında değişmesi gerekiyormuş.Kol tamiri için 50 tl istediler.Bende içini açtım hangi modeli alabileceğimi öğrenebilmek için de bunun tamirini daha önce yapan var mı? Kolay mıdır yapması

• Playstation cihazını fişten çek kolu resetle ara kablo ile cihaza bağlayarak başlat video umarım yardımcı olur

Hadi Oynayalımyoutube
    Ps4 kolu kendi kendine hareket ediyorsa çözümü reset
    https://www.youtube.com/watch?v=UC9_O45jFLk&feature=youtu.be

• arkadaşlar bende şöyle bir durum oluyor acaba oyundan mı kaymaklı yoksa koldan mı kaynaklı anlamadım gitti

PUBG oynarken mesela touchpad ile haritayı açıyoum ortada bulunan yuvarlak işaretleyici imleç pubg haritasında ki kare kare olan kısımların birleşme noktalarına kadar kendi kendine hareket ediyor yani dört karenin tam ortası olan orjin noktasına kadar kendi kendine hareket ediyor ve tam ortada duruyor ayrıca oyun ekranında da mesela ağrı kesi alıyorum kit basıyorum veya işte düşman görüyorum dürbün ile bakarken vs. sol üst çapraza veya sağ üst çapraza doğru yavaş şekilde hareketlenme ve kayma oluyor haliyle bu aim sorunu yapıyor ve şahsi fikrim analoglardan kaynaklı bir sorun bu chazı açtım analog motorları kürdan ile içlerini temizledim biraz toz vs. vardı ama onların etki edeceğini düşünmüyorum sorun sizce neden kaynaklanır ve nasıl çözerim her iki kolda da var sorun garantileri bitmiş durumda diğer oyunlarda sorun yok ama bu olay pubg de var belki diğer oyunlarda olablilr ama onlar pubg kadar yavaş olmadığı için belki farketiyorum ama sorunum bu yardımlarınızı ve tavsiyeleriniz bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.