Şimdi Ara

PlayStation için Black Friday indirimleri başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS Pluslarda da indirime gidildi iyi bakın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

Ben Türkiye şartları ile asgari ücretli biri ile karşılaştırmadım, 2000 dolar denmesine karşılık söyledim ki yaşamaya çalışan birinin örnekleri bunlar. Orada yaşamanın ve para harcamanın kolay olduğu düşünüldüğü için yazılmıştır.

50-200 dolar internet,telefon taksidi faturası ile sadece internet anlaşılmış. Elektrik,su,gaz vs. Ayrıca orada şehrin göbeğinde yaşamıyorsanız toplu taşıma servis gibi birşey yok. Arabanızla gideceksiniz. Yani Asgari ücretliye dünyanın neresi olursa olsun zor.

Ben pc'de 2,3 senelik oyunları alıp oynuyorum. Çıktığı yıl bir oyunu oynamak benim şartlarıma lüks. Yurtdışında asgari ücretle çalışssam yine almazdım.
    https://money.cnn.com/interactive/economy/us-jobs-wages/https://www.gov.uk/maximum-weekly-working-hours
    o zaman kusura bakmayın bende sizi yanlış anlamışım.. O konuda size katılıyorum heryerde asgari ücretli için yaşam şartı zor. ama kıyasladığımız zaman işte birim bazında bizim gibi ülkelerin durumu daha zor oluyor. Çünkü ordaki adam 500-1000dolara işe yarar bir araba alıyor 1 dolara benzinini koyuyor bizim burda onların hepsini yapmak için 5 katı para gerekiyor.. Biz birim olarak yaşayamıyoruz ne yazıkki direk dolar x olarak dönüyor..

Neyse konumuza dönersek psn tr kansızlık yapıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3sicilian -- 16 Kasım 2018; 18:46:5 >

• Arkadaşlar indirimler gayet güzel neden eleştirmişsiniz anlamdım adamlar yarı yarıya indirim yapmış daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: arslan0058

Simdi 470 tlye oyun alan firma savunuculari linc eder sizi hocam
    Her ay oyuna 300 lira ayıran biri vardı; “oyun 60 olsa siz artan parayla çöp oyunlar alırsınız” diyordu. Bu mantıkla savunuyordu bu PS Türkiye’yi. Hala daha teşekkür eden var konuda indirim yapıldığı için. Ne ezik toplumuz valla. Daha bir de o oyunlarda Türkçe desteği bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bwhiteshark kullanıcısına yanıt
    Ben Türkiye'de asgari ücretle çalişacağıma yurt dışında asgari ücretli 2 işte çalışırdım. Bir tanesi masraflarımı karsılasa yeterli. Ayrıca ben araba ya da karavan alır onda kalırdım otel ya da evde kalmaktansa...

• quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

Arkadaşlar indirimler gayet güzel neden eleştirmişsiniz anlamdım adamlar yarı yarıya indirim yapmış daha ne olsun
    Forumu takip etmiyorsunuz sanırım. aşağıdaki linkleri takip edin anlarsınız. Verdiğim linkteki sitede oyunların eylül ayı öncesi fiyatlarına bakınız.

PSprices
    PlayStation 4 Games Deals in Official Store and Retailers • PSprices Türkiye
    https://psprices.com/region-tr/index?platform=PS4&page=1

https://forum.donanimhaber.com/fahis-playstation-store-fiyatlarina-hayir-etkinlik-ticaret-bakanligina-sikayet-ediyoruz--135304674

• Cuma bindirimleri olmuş bunlar..

• Bindirimden indirim.

• Arkadaşlar need for speed 65 , sims 4 85 , ps plus 140 a alınırmı acaba sizce ? Birde spider man iyi inmiş

• gowlet kullanıcısına yanıt
    Girse nolucak millet konsolları satmaya başladı bende satmayı düşünüyorum yolunmaya niyetim yok bu ülke de konsol devri bitti

• Bu fiyatlara oyun almayın aldırmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

Amerikada en kötü kazan 2000 dolar değil. Saati 8 dolardan asgari ücret , aylık en iyi ihtimalle paylaştığınız eve 600 dolar kira verirsiniz üstüne de 150-200 dolar internet,telefon taksidi faturası. O yüzden 2 işte birden çalışan çok insan var, 65-70 yaşında marketlerde çalışanlar. Herşey toz pembe değil.
    Herşeyin toz pembe olmasına gerek yok.Onlardaki alım gücü ile bizdeki alım gücü arasındaki fark kıyaslanayamacak kadar yüksek olduğunu anlatmaya çalıştım ben.o kadar tanıdığım var amerikada daha saati 8 dolara çalışanı görmedim.hangi meslek acaba bu ?
  • Hiç sanmıyorum akıllanıcaklarını açıkcası konsol dan soğdum satsammı satmasam mı kararsızım pc dönesim var yolunmak istemiyorum

• gowlet kullanıcısına yanıt
    Plus fiyatlari aynı hocam senelik plusta indirim olmadı ben mi yanlış görüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacam alacam, şu toz tutmuş PsPro'yu satıp XBox alacam az kaldı da iki katına çıkmış fiyatlar o ney layn?

• Kara Cuma bir inanış değil. Refah seviyesi yüksek ülkelerden çıktı. Yoğun dönemde tatile girdiklerinden insanlar cafelere, barlara, AVM'lere akın ediyor. Mekanlar ve işçilerde o aşırı yoğunluk altında ezildiğinden "Kara Cuma" diye adlandırdılar.

Yıllardan beri vardır.

Yani işin aslı mavi yaka, beyaz yaka olayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Plus fiyatlari aynı hocam senelik plusta indirim olmadı ben mi yanlış görüyorum
    Ps plus yıllık 144 TL'ye düşmüş olması lazım. Dün bizzat gördüm fiyatı.

• 400-500e oyunları ilk gün çıktığı gibi alan tipler gelip burada indirimleri savunmasın.
  • Evet hocam haklısınız bende simdi baktim gördüm. Endoda 70tl bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Evet hocam haklısınız bende simdi baktim gördüm. Endoda 70tl bu arada
    Endonezya'da fiyatı iyiymiş gerçekten ama ana hesabım TR olduğu için mecbur TR PSN alacağım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.