Şimdi Ara

PlayStation için Black Friday indirimleri başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadarını beklemiyordum kesin indirim ayağına 3-5 indirirler dedim ama onu bile yapmamışlar rezillik yazık yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALMANYA PS STORE
    Spider-Man €69,99 --> €39,99
    FIFA 19 €69,99 --> €39,89

TÜRKIYE PS STORE
    Spider-Man 469,00 TL --> 179,00 TL
    FIFA 19 469,00 TL --> 267,33 TL

Sırf FIFA daha popüler diye fiyatını az indiren PS Türkiye. Eyvallah!!!!
    (Kontrol etmek isteyen iki gizli pencere açsın birine PS Store Türkiye diğeri e PS Store Deutschland yazsin baksın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rachsuchtig -- 16 Kasım 2018; 14:52:4 >
  • black friday indirimleri normal fiyatlarına dönmüş :D

• gurkanse kullanıcısına yanıt
    Amerikada en kötü kazan 2000 dolar değil. Saati 8 dolardan asgari ücret , aylık en iyi ihtimalle paylaştığınız eve 600 dolar kira verirsiniz üstüne de 150-200 dolar internet,telefon taksidi faturası. O yüzden 2 işte birden çalışan çok insan var, 65-70 yaşında marketlerde çalışanlar. Herşey toz pembe değil.

• bizimde kara pazarımız olsun Mübarek cumamıza laf ediyorlar

• Gt95 G kullanıcısına yanıt
    Senin özellikle "mübarek cuma"na kimse laf etmiyor. Cuma sadece sana cuma değil, onlarda "friday" ve mübarek değil. Onun dışında "kara" anlamı da hakaret değil.

"Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında gerçekleşen bir alışveriş çılgınlığıdır. Kara Cuma bu yıl 25 Kasım tarihine denk geliyor. Ünlü markalar Kara Cuma’da %80’e varan (hatta bazı durumlarda daha da fazla) indirimler uyguluyor. Madem bu kadar güzel bir şey neden adı Kara Cuma? Bu konuda iki inanış var.

Birincisi; Kara Cuma kutlamaları için mağazalar kapılarını saat 04:00 ve 05:00 arasında açar. Daha gün aydınlanmadığı için bugüne Kara Cuma ismi verilmiş olabilir. İkinci inanış ise; Kara Cuma günü mağazalar tamamen boşaltılıyor, insanlar birbirini eziyor hatta hayatını kaybedenler bile olabiliyor. Bu da normal bir günü kara hale getirebilmek için yeterli bir sebep sanırım."

Alıntı: webtekno

Umarım bazı şeyleri görmeden, okumadan bilmeden atlamayız artık.
    Kabak tadı veriyor çünkü.

--

Ek olarak: Arkadaşlar gerçekten dayanamayıp oynamak isteyen varsa başka, ama acelesi olmayan yıl başına kadar beklesin lütfen. Hem satışlar düşsün akıllanırlar belki ona göre de yıl başında daha iyi indirimler gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

Amerikada en kötü kazan 2000 dolar değil. Saati 8 dolardan asgari ücret , aylık en iyi ihtimalle paylaştığınız eve 600 dolar kira verirsiniz üstüne de 150-200 dolar internet,telefon taksidi faturası. O yüzden 2 işte birden çalışan çok insan var, 65-70 yaşında marketlerde çalışanlar. Herşey toz pembe değil.
    Bu nasıl matematik gözlerim yandı. Madem matematik yapıyoruz eşit koşullarda yapalım..

ABD saatlik 8dolar kazanıyor asgari ücret günde 8 saatten ayda 24gün çalışıldığını farz edelim 64*24=1536 Dolar kazanır. (Günde 64 dolar kazanıyor)
    Bizim asgari ücretimiz 1603 TL günde bizim asgari ücret için 30 gün çalışanda var 24 gün çalışanda ama en az çalışıp saati en yüksek olan asgari ücretliyi baz alarak 24 gün diyorum. saati 8,35 TLye geliyor..

Abdli 40 dolarlık Fifa 19u 1 gün içerisindeki çalıştığı 5 saatlik işi ile alabiliyor. Biz ise 267,33tl lik fifa 19u 32 saatlik çalışma ile alabiliyoruz.. Yani Abdlinin nerdeyse yarım günlük çalışması ile elde ettiği ürünü biztam 4günlük çalışma ile elde ediyoruz..

Kira mevzusuna girmedim orada paylaşımlı ev kirası 600 demişsiniz 1200dolar olsun İstanbulda heryerde 1000-1200 arası kira var ki çoğu yerin alt limiti 700-800 oldu artık.

İnternet demişsiniz ama 150-200dolarlık ne internetiymiş o? Adamlar aylık 40-50 dolar aralığında 100mbit hiz alıyorlar yani 5-6saatlik çalışma parasına biz burda 7-8 saatlik çalışma parasına 16-32mbit hız anca alabiliyoruz ki adamlarda uploadda da sınır yok bizimkiler download veremiyorki upload versin.

Bir kıyaslama yapıyorsanız taş devrinde yaşamıyoruz elinizin altında internet var.

Fiyatlara gelirsek açıkçası hiçbirşey beklemiyordum aynısını yaptılar. Daha 4-5 ay önce aldığım oyunu bile indirimli hali daha fazla fiyatta. kutulu hali 40-55 arası gezen oyunu bile 84tlden satıyorlar ne manası var. 469a sattıkları oyunu kutulu olarak 250-300bandında alabiliyorsunuz insanlar aptal değil artk

• olması gereken fiyatları indirim diye millete yediriyorlar! kur zaten düştü bindirirken iyi idi şimdi niye indirmiyorlar da black friday ayağına indirim diye yaslamaya çalışıyorlar? black friday geçince yine aynı fiyatlara çekerler.

matematik bölümü mezunuyum biri bana açıklasın aşağıdaki çarpma sonucunu lütfen;

60$= 469TL ??????????
  • Saatlik Asgari ücret Amerika , Kanada ve Almanya da 14-15 dolar arasıdır...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GTA V 75tl ye almıştım. Dikkate alınacak indirim yok.

• bu playstation türkiyenin ps merkezde ve piyasada hiç bir ağırlığı yok anlaşılan, o zaman kapatsınlar buradaki şubelerini gitsinler bari.

kapatılmasından dolayı tek sıkıntı çekecekler beleş oyun alan twitch ve youtuber tayfa olur.

bakıyoruz öyle bir fiyat çekmişler ki zannedersin piyasadaki diğer distribütörlerle anlaşmalı olarak ayarlanmış fiyatlar, eğer öyle ise ne özelliği kaldı dijital oyun almanın?

black friday indirimleri beklentimi karşılayamadı o yüzden hiç bir şey almayacağım, son şans olarak yeni yıl indirimlerini beklerim oradan da bir şey çıkmazsa eğer us pnsden alışveriş yapmaya başlarım, keriz değiliz kusura bakılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanatos13 -- 16 Kasım 2018; 15:50:10 >
  • İndiriminize sokuyum affedersiniz. Allah belanızı versin ya. Umarım ölünce yüne dünyaya gelme vardır. Gerçi bizde bu şans varken Afrika çıkar.

İnsan utanıyor ya. Belki dalga geçenler olabilir ama Türkiye’de standart bir oyunun fiyatı 90, hadi abartma derseniz 100 olmalıdır. Hemen dolar kuruna çevirmeyin lütfen. Kötü işte ülkenin durumu. Hep bir asgari ücrettir gidiyor. Amerika ile karşılaştırmayı aklınızdan bile geçirmeyin. Oradaki insanlar pirzolaya 90 dolar mı ödüyor? Benzinin litresine 6 dolar mı veriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

Saatlik Asgari ücret Amerika , Kanada ve Almanya da 14-15 dolar arasıdır...
    Hiç ona bile gerek duymadım hocam 8 dolar dedi diye arkadaş o fiyattan aldım fazlasına gerek yoktu:) Eyalet eyalet değişiyor zaten ücret.
  • Harbiden Black Friday, hiçbir indirim yok. Kardan zarar Cuma'sı bunun adı :)

• Fiyatlara baktım, steam genel piyasası ile karşılaştırdım. Sonuç: Türkiye'de konsol oyuncusu olunmaz.

Konu dışı bu başlık bi yamulmuş sanki moderatörler bir el atsın, sayfa düzeni değişik gözüküyor.

• Odyssey shadow of the tomb raider ve spiderman çok uygun teşekkürler sony türkiye

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Simdi 470 tlye oyun alan firma savunuculari linc eder sizi hocam

• İndirimler rezalet. Hem az ürün var hem miktarlar kötü.

• Böyle sevindirici haberler lazim bize

• Ben Türkiye şartları ile asgari ücretli biri ile karşılaştırmadım, 2000 dolar denmesine karşılık söyledim ki yaşamaya çalışan birinin örnekleri bunlar. Orada yaşamanın ve para harcamanın kolay olduğu düşünüldüğü için yazılmıştır.

50-200 dolar internet,telefon taksidi faturası ile sadece internet anlaşılmış. Elektrik,su,gaz vs. Ayrıca orada şehrin göbeğinde yaşamıyorsanız toplu taşıma servis gibi birşey yok. Arabanızla gideceksiniz. Yani Asgari ücretliye dünyanın neresi olursa olsun zor.

Ben pc'de 2,3 senelik oyunları alıp oynuyorum. Çıktığı yıl bir oyunu oynamak benim şartlarıma lüks. Yurtdışında asgari ücretle çalışssam yine almazdım.
    https://money.cnn.com/interactive/economy/us-jobs-wages/
    GOV.UK
    Maximum weekly working hours
    https://www.gov.uk/maximum-weekly-working-hours

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 16 Kasım 2018; 18:37:22 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.