Şimdi Ara

Playstation için Bu Tv İyi Mi ? UZMANLAR İÇERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeverMindYo

O hatalar konusunda pek birşey söyleyemicem fakat alıcaksan sony garantili al kafan rahat olsun. Onun dışında ntsc olsa bile sen oyunları oynarsın zaten sadece bazı oda bazı blu-ray filmler açılmaz. Yeni nesil konsol alıyorsan ps almalısın zaten kendini gösterdi gerek satışlarda gerek kalitesinde.

Eyw hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverMindYo

Kullanmadım fakat çok araştırdım zaten 2 hafta sonra alıcam ps4. Monitörü örnek göstermemin nedeni en iyi ms değerleri monitörlerde alınır. Zaten konsolda özellikle FPS oyunlarında profesyonel oyuncuların çoğu 27'' en iyisinden bir monitör tercih ediyor.

hocam, o kadar araştırmışsın ama Vestel almışsın

ben olsam güvenemezdim Vestel'in performansına.

sonuçta Sony, Samsung, LG gibi kaliteli yabancı markalar mevcut.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Samsung 32H5070 alıcaktım daha sonra kararsız kaldım vestelde 39'' 200 hz görünce düşündüm vesteldekini aldım daha büyük diye. Ve şuanda da test ediyorum dünya kupasını izleyerek. Oldukça güzel gözüküyor hd yayında oldukça akıcı. Tabi ps4'de performans nasıl olur bilemem ama zamanı gelince göreceğiz.
  • Arkadaşlar çok güzel bi konu gerçekten yardıma ihtiyacım var benimde bu konuda .

Benimde alacağım televizyon budur bütcem buna yetiyor lütfen yardım edermisiniz .

Playstation 3 ' üm 320 gb lik olucak TV ise buduru :

Sunny Axen

Axen 32" 82 Ekran LCD TV
    1366*768 Çözünürlük
    Piano Black Kasa
    30.000:1 Kontrast : 500 TL
    USB'den Divx - MP3 - Jpeg Oynatım
    HD Ready
    PIP(AV), PAP(AV) Fonksiyonları
    2x HDMI Girişi
    2x Scar Girişi
    PC Girişli

Bütcemi sarsmıcak ondan dolayı bunu seçtim arkadaşlar sizce PS3 oynanırmı bununla yardımcı olurumusunuz ...
  • idare
  • idare edermi kardeşim sıkıntı çıkarmaz dimi
  • TV almadan önce eğer ps4 ünüz varsa götürün ps4 ü tv ye bağlatıp deneyin.Özellikle fifa oyununu deneyin maç yapın korner atın şut çekin uzun pas atın eğer topta ve oyuncularda bir dalgalanma veya gölgelenme olmuyorsa o tv yi alın.Zaten tv fifa oyunundan testi geçerse diğer oyunlarda sıkıntı yapmayacaktır.Burada tv nin hareketli sahnelere karşı kalitesini ölçmüş oluyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 19 Temmuz 2014; 7:36:02 >
  • Anladım dostum haklısında şimdi şöyle söylim öyle bi imkanı yaratmazlar diye umuyorum ama eğer ps3 varsa orda açıkta onu takarım o ekrana denerim başka çözümü yokmu bunun çözmek için arıza varmı yokmu diye :D
  • Aynen

• Alacaksan uzun ömürlü garanti al. Yani curved uhd tv.

• Arkadaşlar ben de ps4 almayı düşünüyorum ve şuan evde samsung le40d503f7w tv var.

Özelliklerinde
    1 920 x 1 080 Çözünürlük
    50 Hz Clear Motion Rate yazıyor. ps4 için uygun mudur acaba? Sorun olacaksa hiç ps4 almayayım. Yardım ederseniz sevinirim iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draven Da Pımp

Arkadaşlar çok güzel bi konu gerçekten yardıma ihtiyacım var benimde bu konuda .

Benimde alacağım televizyon budur bütcem buna yetiyor lütfen yardım edermisiniz .

Playstation 3 ' üm 320 gb lik olucak TV ise buduru :

Sunny Axen

Axen 32" 82 Ekran LCD TV
    1366*768 Çözünürlük
    Piano Black Kasa
    30.000:1 Kontrast : 500 TL
    USB'den Divx - MP3 - Jpeg Oynatım
    HD Ready
    PIP(AV), PAP(AV) Fonksiyonları
    2x HDMI Girişi
    2x Scar Girişi
    PC Girişli

Bütcemi sarsmıcak ondan dolayı bunu seçtim arkadaşlar sizce PS3 oynanırmı bununla yardımcı olurumusunuz ...

Sakın alma kardesım iş kesınlıkle gormez .

Full Hd olması lazım yanı 1920 & 10&0
    Hert degerı 60 hz olması lazım fakat tv lerde 50 ve katları olarak gıttıgı ıcın 100 hz alcan bu hz de orjınal olcak pmr yada smr degıl

• quote:

Orijinalden alıntı: GraphGearTR

Arkadaşlar ben de ps4 almayı düşünüyorum ve şuan evde samsung le40d503f7w tv var.

Özelliklerinde
    1 920 x 1 080 Çözünürlük
    50 Hz Clear Motion Rate yazıyor. ps4 için uygun mudur acaba? Sorun olacaksa hiç ps4 almayayım. Yardım ederseniz sevinirim iyi forumlar

Hertz sıkıntı hocam konsollarda 60 hertz olmask gereklı artık uzman oldum arastıra arastıra yurt dısı sıtelerj olsun bura olsun hatim ettim

• Amiral34 A kullanıcısına yanıt
    Ne gibi sorunlara yol açar 50 olması? yani hiç mi oynanmaz yoksa sürekli kasmalar mı olur? ya da maximum performansta mı oynatmaz? Eğer 50 kesin sıkıntı ise yaz tatili hayalim çöpe gider :D
  • Yazılanlara göre bu tv o zaman ps4 için gayet iyi, doğru muyum ?

http://www.vatanbilgisayar.com/tx-l32em6e-32-80-cm-full-hd-led-tv100-hz2xhdmiusb.html#genel-bakis
  • quote:

Ne gibi sorunlara yol açar 50 olması? yani hiç mi oynanmaz yoksa sürekli kasmalar mı olur? ya da maximum performansta mı oynatmaz? Eğer 50 kesin sıkıntı ise yaz tatili hayalim çöpe gider :D

Oynatır Açar tuplu tv de ps3 un açtıgı gıbı , onun yerıne 500 tl ye professıonel bir led monıtor almanı onerırım paranı cope atma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amiral34 -- 19 Temmuz 2014; 13:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhgorkem

Yazılanlara göre bu tv o zaman ps4 için gayet iyi, doğru muyum ?

http://www.vatanbilgisayar.com/tx-l32em6e-32-80-cm-full-hd-led-tv100-hz2xhdmiusb.html#genel-bakis

Dışardan ole gozukuyor ama malaesef degıl vatn computer bılgılerı gercek degerlerde yazmıyor bu tv nın hertz degerı 50 dır fakat programsal olarak 100 hertz yapılmks yanı pmr 100 , konsolunu taktıgınızda konsol bunun orjınal degerını gorucektır yanı 50 hertz nı ve sıkıntı olucaktır cunku konsolların hertz degerı 60 dır

• Amiral34 A kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman yattı bu iş :D paranı çöpe atma demişsiniz zaten bu söylediğim tv evde var. ben sadece ps alırım güzel güzel oynarım diye düşündüm öyle değilmiş :D
  • quote:

Hocam o zaman yattı bu iş :D paranı çöpe atma demişsiniz zaten bu söylediğim tv evde var. ben sadece ps alırım güzel güzel oynarım diye düşündüm öyle değilmiş :D

Led monıtor al , onlıne gta yada bf4 de ınput lagSız deli gıbı oynarsın tepkıme suresı 1 ms , bulusma tv ye ıllada tv alcaksan butcesı mın 1.000 tl oda mınımunum mınımumu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Amiral34

quote:

Orijinalden alıntı: dhgorkem

Yazılanlara göre bu tv o zaman ps4 için gayet iyi, doğru muyum ?

Dışardan ole gozukuyor ama malaesef degıl vatn computer bılgılerı gercek degerlerde yazmıyor bu tv nın hertz degerı 50 dır fakat programsal olarak 100 hertz yapılmks yanı pmr 100 , konsolunu taktıgınızda konsol bunun orjınal degerını gorucektır yanı 50 hertz nı ve sıkıntı olucaktır cunku konsolların hertz degerı 60 dır

Peki biz neye göre alacağız, sonuçta ps4 takıp deneme şansımız yok. Yada sizin 700-900 Tl arası tavsiyeniz varmı ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.