Şimdi Ara

Playstation için Bu Tv İyi Mi ? UZMANLAR İÇERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O rakama Tv de Rezil Olursun paran çöpe gider en guzeli bak bende bu işin içinden çıkamadım ve Led Monıtore yoneldım , tv yı hatım ettık sımdı monıtorude hatım ettım

514 tl ye Full Performans ps4 oynayabılırsın ama illa tv alıcam dıyorsan onerebılcegım en dusuk fıyatlı tv 1.100 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amiral34 -- 19 Temmuz 2014; 14:04:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amiral34

O rakama Tv de Rezil Olursun paran çöpe gider en guzeli bak bende bu işin içinden çıkamadım ve Led Monıtore yoneldım , tv yı hatım ettık sımdı monıtorude hatım ettım

514 tl ye Full Performans ps4 oynayabılırsın ama illa tv alıcam dıyorsan onerebılcegım en dusuk fıyatlı tv 1.100 tl

Anladım, 30-35 gün içerisinde hem ps4 hemde monitör yada tv alacağım. Tamamen bütçe ile alakalı durumlar söz konusu olduğundan yanlış seçim yapma gibi bir lüksüm yok. Tekrardan size danışacağım gibi

Teşekkürler.
  • Samsung ue-32f5570 veya bütçene göre 5070 alabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gozlerin icin hz yuksek olan al.

Oynanabilitlik icin tepki suresi onemli 2ms al

Kuzende toshiba var 40" ama tepkimeler cok dusuk 5ms

Bende 24" 60 hz philips monitor var full led ve 2ms

Kuzen benim monitorde oynamayi tercih ediyot.

• Uzman değilim ama Panasonic'in daha hoşuma gitti görüntü olarka
  • Amiral34 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim TV Bütcem 500 TL o zaman bana yardımcı olabilirmisin öneri felan yaparmısın yanı monitörde olurama çok küçük olmasın ya veya bunu alsam ne gibi sorunlar doğurur bana + bide şöyle birşey var arkadaşım tüplüde oynuyo hiç bir problemi yok kendisinde söyledi bunu bana peki bunda neden böyle bir problem çıkar diyosun dostum hiç bi bilgim olmadığı için soruyorum yardım edermısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suncyB -- 20 Temmuz 2014; 0:06:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draven Da Pımp

Kardeşim TV Bütcem 500 TL o zaman bana yardımcı olabilirmisin öneri felan yaparmısın yanı monitörde olurama çok küçük olmasın ya veya bunu alsam ne gibi sorunlar doğurur bana + bide şöyle birşey var arkadaşım tüplüde oynuyo hiç bir problemi yok kendisinde söyledi bunu bana peki bunda neden böyle bir problem çıkar diyosun dostum hiç bi bilgim olmadığı için soruyorum yardım edermısın

sadece gıt ve alhttp://www.vatanbilgisayar.com/236-vn247h-genis-ekran-led-monitor.html

Yarın bende alıcam kefılım

• 1 ay önce vatandan bu led tv+monitör aldım.Bende baya araştırdım işin içinden çıkamadım herkes farklı birşey savunuyor ve fiyat performans oranı olarak en iyi ürünün bu oldugunu karar kıldım.Ben ps3 gayet akıcı sorunsuz oynuyorum.Arkadaşın ps4ünü de getirdik gayet akıcı killzone shadow oynadık.Fiyatı ucuz bütçen azsa alabilirsin dostum.

http://www.gold.com.tr/samsung-lt22d390-full-hd-led-tv_u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdk.JK -- 20 Temmuz 2014; 14:49:08 >
  • Ayıptır söylemesi 800hz tvmiz var

• Monitör tavsiyem
  • Evet arkadaşlar bugun monıtor nıyetı ıle gıdıp 40 ınç tv ile dondum :)

Paylasımlar ve testler gelıcek

• quote:

Evet arkadaşlar bugun monıtor nıyetı ıle gıdıp 40 ınç tv ile dondum :)

Markasını çözemedim ama umarım kaliteli görüntü verir.Ben samsung tv-monitör alırken ürün satıcı eleman baya ilgilendi.Sunny 81 ekran full hd tv ile benim aldığım samsung hd tvyi aynı ayarlara getirip karşılaştırma fırsatı vermişti.Arada çok bariz kalite farkı vardı.
    Ürünün değerlendirmesini yapın herkes için yararlı olur.
    İyi günlerde kullanın hayırlı olsun.

• quote:

Nereden ve ne kadara aldınız ? Markası nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

quote:

Markasını çözemedim ama umarım kaliteli görüntü verir.Ben samsung tv-monitör alırken ürün satıcı eleman baya ilgilendi.Sunny 81 ekran full hd tv ile benim aldığım samsung hd tvyi aynı ayarlara getirip karşılaştırma fırsatı vermişti.Arada çok bariz kalite farkı vardı.
    Ürünün değerlendirmesini yapın herkes için yararlı olur.
    İyi günlerde kullanın hayırlı olsun.

Tskler , Hocam urun Vestelın Uretımı Tıvısıon 40 ınch

1920 & 1080
    Full hd
    5 ms
    orjınal 100 hertz
    Mega kontrast
    Hdmı + vga + usb gırıslerı var

Bimeksden 899 tl ıdı 50 tl kupon vardı 849 tl ye geldı askı aparatı ve montaj hedıye , hafta ıcı vestel bayısı gelıp acıp montaj edıcek , 2 sene garantısı oldugu ıcın mecbur beklıcem , yarın gelırler sanırım ondan sonra konsol xbox360 elite uzerınden ilk paylasımları yapıcam

• Lg 42la660s al. Ps4 icin en ideal boy 42". 37 inc cok ufak geliyor. 60 inch cok buyuk kaliyor harita vs koselerde kayboluyor. 42 ise en ideali. Hersey yerli yerinde.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.