Şimdi Ara

PlayStation'ın babası: Herkes başarısız olacağımızı söyledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy şu anda #27
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "İnanmak Başarmanın Yarısıdır". Adam inanmış.

• karagece25 kullanıcısına yanıt

olmaz öyle. ışını bol bulduk saçalım. 2 adımlık yer yürüyün yaw:)

• maximus01982 M kullanıcısına yanıt

Ben o konuda katılmıyorum, eskiden Ps3 sahibi olmuş ve dönemi takip etmiş birisi olarak Cell işlemciyi Sony'nin kendi oyunları (Gran turismo 5 vs.)

dışında verimli kullanabilen olmadı. Cell işlemci kağıt üzerinde çok iyi duruyordu ama geliştiricilere çok problem yaşattı.

Diğer geliştiricilerin oyunları berbat durumdaydı, örn. Red dead redemption 640p Antialiasing olmadan çıkmıştı dönemin full hd tv'lerinde tırtık içinde berbat görünüyordu.

O dönemde ortak oyunlarda Xbox 360 grafiksel olarak daha öndeydi. Ps4'le birlikte mimari değişip ortak mimari gelince konsolun kabiliyetleri yeterince gelişmeye başladı.

Artık exclusive oyun gelmemesinin sebebi ise bence firmanın tembelliği ve ABD'de pandemi sonrası artan maliyetler. Oyun stüdyolarını daha ufak

ekonomisi daha kötü ülkelere kurmaya başlamaları gerekiyor diye düşünüyorum.

Maaşların yıllık 150-400k arasında olduğu ABD'deki bir stüdyodan ucuza oyun çıkaramazlar artık. Ya oyunu 80-100 dolara satacak, ya da tüm

platformlara çıkarıp fiyatı düşük tutacak eski karları elde etmek için başka çareleri yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.