Şimdi Ara

## PlayStation'ın yeni nesil taşınabilir eğlence sistemi : NGP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PlayStation'ın yeni nesil taşınabilir eğlence sistemi

NGP

## PlayStation'ın yeni nesil taşınabilir eğlence sistemi : NGP

Resmi internet sayfasi:

http://tr.playstation.com/home/events/detail/item352392/PlayStation%C4%B1n-yeni-nesil-ta%C5%9F%C4%B1nabilir-e%C4%9Flence-sistemi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 22 Nisan 2011; 11:51:24 >

• Simdi Psp2 de UMD vs olacakmi? Eger yoksa arsivciye yaramaz Psp2. Zaten hic sevmedim sevemiyorum su dijital alisveris olayini. Sony gördün iste UMD siz Psp cikarip (Psp Go) nasilda "epic fail" oldun. Gecen günde Psp Go nun üretimine son verdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Simdi Psp2 de UMD vs olacakmi? Eger yoksa arsivciye yaramaz Psp2. Zaten hic sevmedim sevemiyorum su dijital alisveris olayini. Sony gördün iste UMD siz Psp cikarip (Psp Go) nasilda "epic fail" oldun. Gecen günde Psp Go nun üretimine son verdin.

UMD olmayacak DS deki gibi kartlarda gelecek oyunlar.Aynı zamanda dijital olarak da edinebileceksin.
  • ismetdai: UMD olmamasi kötü olmus. DS e cok yabanciyim. Kart derken nasil kart?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 23 Nisan 2011; 11:30:19 >
  • Forumda NGP ile ilgili konu var zaten, bunu neden açtınız ki?
  • quote:

ismetdai: UMD olmamasi kötü olmus. DS e cok yabanciyim. Kart derken nasil kart?

Hafıza kartı gibi ama daha büyüğü.Takıp oynuyorsun.Kutulu gelecek sonuç olarak.
  • Sabırsızlıkla bekliyorum umarım Türkçe oyun desteği olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ismetdai: Anladim sagolasin. Oyunlar kutulu gelecekse problem yok o zaman. Ama kendine has bir tarzi vardi UMD nin. Sahsen Psp2 nin medya sisteminin UMD olmasini (gelistirilerek) isterdim.
  • Bu yılın sonlarina dogru cikar insallah.

İlk psp çıktıktan sonra kirilmasi ne kadar zaman aldi?
  • quote:

ismetdai: Anladim sagolasin. Oyunlar kutulu gelecekse problem yok o zaman. Ama kendine has bir tarzi vardi UMD nin. Sahsen Psp2 nin medya sisteminin UMD olmasini (gelistirilerek) isterdim.

Umd çok batarya harcamakta hemde bu kartlar özelmiş okuma hızı sn de 92 mb imiş ondan dolayı daha yüksek performans alacağına inanıyorum !! böle olması daha iyi
  • Evet dogrudur UMD cok enerji harciyor ama su kart sistemide DS ten araklanmis. Hâlâ favorim UMD ^^
  • Kafamı en çok kurcalayan mesele fiyatı ne olacak?.. Yurtdışında yine normal seviyelerde olur ama Türkiye'deki fiyatı için EPIC FAIL dedirtmezler umarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

Kafamı en çok kurcalayan mesele fiyatı ne olacak?.. Yurtdışında yine normal seviyelerde olur ama Türkiye'deki fiyatı için EPIC FAIL dedirtmezler umarım..

Tahminen abd'de 300 dolar olur.Türkiyede ise 999.99 tl
  • quote:

Evet dogrudur UMD cok enerji harciyor ama su kart sistemide DS ten araklanmis. Hâlâ favorim UMD ^^

Umd okuma sesi acayip sinir ediyodu beni nedense ısınamamıştım

Artık günümüzde 64 gb a kadar kartlarda mevcut( yanlışım varsa affola) bence umd gereksiz gibi, sonuçta taşınabilir konsol olucağından uzun şarj süresi için , sessizlik ve kart sistemi umdden daha az yer kaplıyacağından daha avantajlı
  • rebellion: Psp kullanmiyorum ama cok denemisligim var, Umd sesinden ben rahatsiz olmuyordum mesela Ama asil soru su Psp 2 de sarj ne kadar gidecek? Bence bir el konsolu icin 3-5 saat cok az. En az 10 saat olmali
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.